Внимавайте с варна карс
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Внимавайте с варна карс
Нарочно пускам тук темата, моля модераторите да не я местят
Та историята е следната:
От доста време ми свирят задните лагери и понеже очаквах пътуване в чужбина викам я да ги сменям да не вися като сопол някъде.Пичовете от Корадо ми обадиха добра цена, но понеже си издействах от фирмата да ми платят ремонта се упътих към варна карс (нарочно вече го пиша с малко букви).Звъня преди това да питам колко ще струва – ами 51лв лагера + 120 за труд.Ми викам си ок.Карам аз колата да я правят и си свиркам.(ако знаех после ква свирка ме чакаа).Отивам днес да си я взема, не стига че ми се правят на важни ами като отидох за плащам момата ми вика 347 лв ..... Моляяяя?!
. Ами толкова е казва девойката.Казвам аз на пича 220-230 лв ми казахте по телефона сега 350.Момент да проврим.След малко идва, ами 280 е сметката с отстъпка и нам си кво.Викам си плащай дедо попе и се махай от тука, че
Ходил съм няколко пъти там и съм оставал доволен, но ако въобще стъпя там пак ще искам първо проформа фактура.Опичайте си акъла момчета

Та историята е следната:
От доста време ми свирят задните лагери и понеже очаквах пътуване в чужбина викам я да ги сменям да не вися като сопол някъде.Пичовете от Корадо ми обадиха добра цена, но понеже си издействах от фирмата да ми платят ремонта се упътих към варна карс (нарочно вече го пиша с малко букви).Звъня преди това да питам колко ще струва – ами 51лв лагера + 120 за труд.Ми викам си ок.Карам аз колата да я правят и си свиркам.(ако знаех после ква свирка ме чакаа).Отивам днес да си я взема, не стига че ми се правят на важни ами като отидох за плащам момата ми вика 347 лв ..... Моляяяя?!

Ходил съм няколко пъти там и съм оставал доволен, но ако въобще стъпя там пак ще искам първо проформа фактура.Опичайте си акъла момчета

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Разирам болката ти напълно - лагери х110лв и 200 за работа, и 3 дни ония идиоти от камор да са натутат и да ги пренабият... 

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: Внимавайте с варна карс
Яро написа:Нарочно пускам тук темата, моля модераторите да не я местят![]()
Та историята е следната:
От доста време ми свирят задните лагери и понеже очаквах пътуване в чужбина викам я да ги сменям да не вися като сопол някъде.Пичовете от Корадо ми обадиха добра цена, но понеже си издействах от фирмата да ми платят ремонта се упътих към варна карс (нарочно вече го пиша с малко букви).Звъня преди това да питам колко ще струва – ами 51лв лагера + 120 за труд.Ми викам си ок.Карам аз колата да я правят и си свиркам.(ако знаех после ква свирка ме чакаа).Отивам днес да си я взема, не стига че ми се правят на важни ами като отидох за плащам момата ми вика 347 лв ..... Моляяяя?!. Ами толкова е казва девойката.Казвам аз на пича 220-230 лв ми казахте по телефона сега 350.Момент да проврим.След малко идва, ами 280 е сметката с отстъпка и нам си кво.Викам си плащай дедо попе и се махай от тука, че
![]()
Така е,който разбира при нас се спира

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Яро
колегите ми обясниха случая и мога да кажа следното: ДА, станала е грешка при първоначалната калкулация на частите и труда!
НО се е получило така, защото лагерите са два размера и на запитването по телефона са ти дали цената на един от тях (в случая по-евтиния размер). Колегата е трябвало да ти поиска номера на рамата и тогава е нямало да стане грешка в ценообразуването
Не мисля, че станалото недоразумение е повод за направените от теб заключения и "благопожелания", но здраве!

НО се е получило така, защото лагерите са два размера и на запитването по телефона са ти дали цената на един от тях (в случая по-евтиния размер). Колегата е трябвало да ти поиска номера на рамата и тогава е нямало да стане грешка в ценообразуването

Не мисля, че станалото недоразумение е повод за направените от теб заключения и "благопожелания", но здраве!
THUNDER написа:Не мисля, че станалото недоразумение е повод за направените от теб заключения и "благопожелания", но здраве!
когато стане такова "недоразумение" и се разбере как е станало- разликата се покрива от този които е направил грешката - демек сервиза.
а пък после сервиза си го удържа от работника които е причинил "недоразумението"
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
THUNDER написа:....
Вили, въпроса е че такива недоразумения не трябва да се допускат. Едва ли е толкова сложно да се види по VIN-а коя част точно е нужна за определен автомобил. А и друго- при възможна разлика в цените защо не са предупредили колегата, нали им е било ясно, че има два вида лагери... А и защо не му се обадихте да го информирате по тел. за разликата в цената при установената разлика

С две думи- ясно ти е къде е проблема и как да не се допускат такива фалове. Все пак това е фирмен сервиз и елементарни грешки не трябва да се допускат. Кварталният майстор да не знае нещо и да сбърка е едно, ама фирмен сервиз - изглежда доста зле

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
alx написа:THUNDER написа:Не мисля, че станалото недоразумение е повод за направените от теб заключения и "благопожелания", но здраве!
когато стане такова "недоразумение" и се разбере как е станало- разликата се покрива от този които е направил грешката - демек сервиза.
а пък после сервиза си го удържа от работника които е причинил "недоразумението"
апсолютно ,и някой ден и при нас ще стане така щото от такива нещастни сервизи хората просто ще се отдръпнат .. аз на Яро му казах и в ICQ че ако бях аз голям панаир щеше да стане и повече от 220 лв нямаше да дам ,като са казали няква цена да си я спазят .. ама тая сграда за 10 милиона тряа са изплаща предполагам ,за това са тея к**ва номерца
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
И аз веднъж им дадох да ми развалят колата,така,че от тогава там не стъпвам там ама нали всички са директори,няма как да не стават фалове.
Такаа, добре че се включи някой от другата страна, че да има диалог
THUNDER, значи може би било редно като закарам колата приемчика първо да провери дали така стоят нещата както сме говорили.
Проблема НЕ Е в лагерите
Фактурата е в мен и цената е 44лв/бр
Трето - неслучайно написах, че съм ходил досега няколко пъти и съм оставал доволен.Днес обаче ебаси посрещането ми направиха, а хич не ми беше за разправия.Макар, че си мислех да тръгна без да се обяснявам
И нали се сещаш , че слабо ме интересува че някой се объркал, щото аз като се объркам на работа ми бъркат в джоба.Ела ми ти да ти построя или проектирам нещо и после да ти искам 50% повече отколкото сме говорили, да те видя няма ли да оревеш орталъка
Та така, супер ми е неприятно, щото си бях изградил позитивно мнениеза вас.И нали се сещаш кво ще стане, ако втори път ми се случи такова нещо.Сигурен съм, че едно писмо написано на немски и адресирано където трябва ще свърши добра работа:!: И вашите хора земете ги ограмотете малко.Щото гурута на маркетинга са казали, клиент се губи за 7 секунди , а се печели 7 години
Сашо, не вярвам и 5 милиона да има
едит:.Де ги видя тия благопожелания?
THUNDER, значи може би било редно като закарам колата приемчика първо да провери дали така стоят нещата както сме говорили.
Проблема НЕ Е в лагерите

Фактурата е в мен и цената е 44лв/бр
Трето - неслучайно написах, че съм ходил досега няколко пъти и съм оставал доволен.Днес обаче ебаси посрещането ми направиха, а хич не ми беше за разправия.Макар, че си мислех да тръгна без да се обяснявам

И нали се сещаш , че слабо ме интересува че някой се объркал, щото аз като се объркам на работа ми бъркат в джоба.Ела ми ти да ти построя или проектирам нещо и после да ти искам 50% повече отколкото сме говорили, да те видя няма ли да оревеш орталъка

Та така, супер ми е неприятно, щото си бях изградил позитивно мнениеза вас.И нали се сещаш кво ще стане, ако втори път ми се случи такова нещо.Сигурен съм, че едно писмо написано на немски и адресирано където трябва ще свърши добра работа:!: И вашите хора земете ги ограмотете малко.Щото гурута на маркетинга са казали, клиент се губи за 7 секунди , а се печели 7 години

Сашо, не вярвам и 5 милиона да има

едит:.Де ги видя тия благопожелания?
Последна промяна Яро на 02 Ное 2007, 23:02, променена общо 2 пъти
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
И аз ходих два пъти в Варна Карс, доволен съм от тях,верно че свалят кожи там,ама поне съм сиурен че ще е като трябва
Последния път пича дето приема колите набутал ключа от колата в друга поръчка,ееей всички почнаха да го търсят и след 20-30 минути се намери в заявката за ремонт на едно Е60
Постоях на студа вънка докато се намери,Емоции кво да праиш

Последния път пича дето приема колите набутал ключа от колата в друга поръчка,ееей всички почнаха да го търсят и след 20-30 минути се намери в заявката за ремонт на едно Е60

Постоях на студа вънка докато се намери,Емоции кво да праиш

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3