ПРИЗИВ
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
ПРИЗИВ
Тъй като зачестиха случаите с тормоз над момичета от случайни индивиди из тъмните улички,искам да отправя един призив към кавалерите тук. Много от нас често се прибират съвсем сами през неосветени преки,паркове,опасни квартали..дори таксито не е сигурна защита,лудите шофьори са навсякъде,с неприличния си език и пр.Затова апелирам мъжете да се опитват да подреждат ангажиментите си по такъв начин че да могат да изпращат момичетата до вкъщи.Знаете,лошото се случва само веднъж,но е достатъчно!
нема шега много нагли копеленца има... днес пред мен искаха да ми отворят колата... за една бройка го изтървах да му отворя черепа и да му направя мозъчна трансплантация
да не говорим пък и във входовете как причакват. мойта препоръка е чак до вратата в къщи да се изпраща. каде до долу там е и до горе.

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Подкрепям!
Чудя се има ли мъже, дето оставят ей така момичетата да си ходят, не бива!
Чудя се има ли мъже, дето оставят ей така момичетата да си ходят, не бива!

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
rckata написа:Че как да няма? Те са най-оборотните
Аааа разбрахте , тия дето могат да имат всяка! Ама нали говорим за Мъже.

Любов ли бе да я опишеш.
Извинявам се за отклонението.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Tech0 написа:...за тези с печките няма оправдание...
Винаги взимам и изпращам приятелката си, защото наистина ме интересува. Да не кажа, че мен малко повече ме е страх от нея за тези неща... Има точно 3 случая, когато сме имали уговорка да излезем заедно и не съм я взел лично - първият път мой много добър приятел я докара, вторият и третият път дойде с такси.

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Живея в Люлин и ако не я изпратя или пък не я взема, трепера докато не я видя. Страх ме е за нея и смятам, че е нормално. А иначе има много момчета, които дори биват изпращани от момичета... Те даже се и фукат с това, амаааа...свят голям, хора всякакви.
По-добре не 10 ами 100лв. повече, но спокойствие от колкото да спестя 100лв., но да ме е страх или не дай си Боже да стане нещо...
По-добре не 10 ами 100лв. повече, но спокойствие от колкото да спестя 100лв., но да ме е страх или не дай си Боже да стане нещо...

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Elle не се притеснявай твоята хубава и прекрасна братовчедка Дари всеки път си я карам до входната врата и чакам докато не се прибере 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: ПРИЗИВ
Elle написа:Тъй като зачестиха случаите с тормоз над момичета от случайни индивиди из тъмните улички,искам да отправя един призив към кавалерите тук. Много от нас често се прибират съвсем сами през неосветени преки,паркове,опасни квартали..дори таксито не е сигурна защита,лудите шофьори са навсякъде,с неприличния си език и пр.Затова апелирам мъжете да се опитват да подреждат ангажиментите си по такъв начин че да могат да изпращат момичетата до вкъщи.Знаете,лошото се случва само веднъж,но е достатъчно!
Нищо кой знае какво не съм ти направил, че да пускаш цяла тема!!
(а и не беше толкова тъмно)
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3