Заключиха ми колата.Помощ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Заключиха ми колата.Помощ

Мнение от 520i » 30 Окт 2007, 14:44

Здравейте,преди 6 месеца ми заключиха една кола.В последстве се оказа ,че всичко си е наред просто документите са били преведени грешно и за това ми я взели.Днес ми се обажда прокура и ми казва всичо е оправено,ела да си я вземеш.Аз радостен отивам до там,но се оказва.че трябва да знам под какъв номер се води в прокуратурата.Отивам при следователя и той ми дава някакъв номер,100 пъти го питах това ли ми трябва,той да.Айде пак към прокуратурата,но се оказва че оня ми е дал номера на преписката и не ми върши работа.Връщам се обратно в районното и следователя ми казва първо че не знаел какъв е той номер.За пореден път отвам към прокуратурата и прокурора ми казва,че не може да не знае следователя номер,трябвало да ми го даде.Тръгвам към следователя и изведнъж ми сервира,че го бил загубил някъде.И сега понеже не го знам тоя скапан номер не ми дават колата.Дайте някакъв съвет какво да правя,само да не е да бутам следователя през прозореца,че и това ми дойде на ум,едвам се сдържах.
Благодаря предварително

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 30 Окт 2007, 15:05

Господари на Ефира ти е решението. Инче са много свързани и ще Ти направят въртележка от която няма да има виновен!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 30 Окт 2007, 15:47

ако нема дебела железна бариера пред нея-пали и газ! е.и им майката проста,нахална!изнудват те за некой лев да дадеш за да ти я върнат! ти си я подкарай ако е пред некое районно па те нека докажат ,че си бил крив ....
и верно викни господарите...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 30 Окт 2007, 15:53

SKISA написа:ако нема дебела железна бариера пред нея-пали и газ! е.и им майката проста,нахална!изнудват те за некой лев да дадеш за да ти я върнат! ти си я подкарай ако е пред некое районно па те нека докажат ,че си бил крив ....
и верно викни господарите...

Бариера няма,ама аз нямам ни ключове,ни талони нищо.Всичко ми взеха.

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 30 Окт 2007, 15:54

turboto написа:Господари на Ефира ти е решението.

:yes:
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 30 Окт 2007, 16:10

Аз работя в ТВ7, ако искаш иман начин да съдействам ;)

Назад към Извън Темата