Майка ми спаси проклетия циганин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Майка ми спаси проклетия циганин

Мнение от BMW_325 TDS » 30 Окт 2007, 13:54

Колеги е са се разревах от мъка и бяс !! Аз съм на първия етаж и BMW ти ми е точно под прозореца на кухнята . И аз съм си в кухнята с майка ми и аз закусвам и по едно време чувам как на БМВ то ми изписука алармата и с майка ми погледнахме през прозореца и нищо не видах първоначално ! И после майка ми видя някакъв циганин как се беше свил на стълбите на входа и нещо чъпкаше по едни чували с буклук ( уж де ) до стената на блока ! И си казахме тоя е клошар и аз пак продължих да си ям !! И след малко майка ми пак поглежда и почна да крещи " Виж виж тоя нещо ни прави на БМВ то " И аз разбирасе хвърлих сандвича и поглеждам и виждам как проклетия мангасар ми вади фаровете за мъгла ( а пък аз за жалост бях гол ) и излитам към хола да наметна нещо и да си взема бухалката :twisted: , а майка ми си представете почна да удря по прозореца и тоя я видя и тръгна да бяга , аз излизам от входа с бухалка в ръце по дънки и гол от кръста нагоре , майка ми и тя търчи по мене , ама циганина много дръпнал ( търчеше като луд ) и успя да се качи на трамвая 22 ( на Ботевградско шосе ) това става всичко в " Сухата река " !! Колеги е са умирам от мъка , като знам че можех да го хвана , той щеше да се опита да извади и другия фар , а аз през това време вече щях да съм излетял с бухалката и да го млатим по главата . Довечера не знам как да кажа на баща ми , рак че го хване тоя човек и за всичко обвинявам майка ми , че постъпи така тъпо да почне да удря по прозореца :bcry: . И кажете ми как да не мразиме циганите , заклевам се ако го бях ударил веднъж сигурно щях да го утрепам , даже вече аз самия чувствам вина , може би трябваше да продължим да гоним трамвая до следващата спирка , ама бях гол с тесни дънки иииии ....... вече не знам ! :( Това е реших вече : ОТ тука натам BMW то само от гаража наван и отнавън в гаража . Повече няма да го оставя пред блока в София

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 30 Окт 2007, 14:18

Много кофти колега.Ама те майките винаги правят най-големите издънки в важен момент. :evil:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 30 Окт 2007, 14:27

Колега много кофти работа, ама аз ако имах гараж като теб нямаше да се чуда изобщо дали да я оставям колата пред блока, ЗА НИЩО на света!
Гнусните копелета крадат всичко де що може да се сваля, а ако намериш гадната мангуста искам среща с него.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 30 Окт 2007, 14:39

братле майка ти може и да те е спасила
не го знаеш колко е луд мангала
или недай си Боже го убиеш и те осъдят заради него...

иначе съчувствие... утре тряа да идвам в София с колата и направо от сега ми се плаче...
4 8 15 16 23 42

ентусиаст
Аватар

Re: Майка ми спаси проклетия циганин

Мнение от Фил » 30 Окт 2007, 14:47

BMW_325 TDS написа:и за всичко обвинявам майка ми , че постъпи така тъпо

Колега, съжалявам за острите думи, но в случая ти си тъп.

Трябва на колене да й благодариш.

Знам как си се чувствал, знам и аз как съм се чувствал в почти същата ситуация и знам, че ако не ме бяха спрели, сега щях да имам 10-минутна разходка на двор с решетки.

Никога не позволявай на адреналина да ръководи постъпките ти!

Сигурно си щял да го утрепеш тоя мангал мръсен, но тогава ти отиваш в затвор, момчето ми. Със сигурност няма да успееш да пробуташ "самозащита на халоген". Това си е чисто убийство по който и да е закон където и да е в света. Бухалка? Умъртвяване по особено жесток начин?

Трябва свещ да запалиш за това, че майка ти те е спряла.

П.П. Мерил ли си си размера на ануса? Измери си го, за да имаш база за сравнение "преди и сега"

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 30 Окт 2007, 14:49

Трябваше да излезеш тихо и да го оставиш на място
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 30 Окт 2007, 15:03

Е Ти адекватна реакция от жена ли очакваш в такава ситуация! :shock:

А иначе колегата е абсолютно прав че емоцията не трябва да Те ръководи в такава ситуация!

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 30 Окт 2007, 15:14

Много добре е направила майка ти. Ако не беше почукала и ти да го пребиеш изходите са два
1. Както споменаха по-нагоре - затвор.
2. Да събере тоя нещастник още 20-30 мангала и виж какво ти се пише

Не е приятно, но важното е, че сте го видяли и нищо не е взел, а ти щом имаш гараж спирай там ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325 Turbo

Мнение от asi_tulev » 30 Окт 2007, 15:19

Е поне ръчичките можеше да му поизтроши. :twisted:
Иначе сте прави, че после ще го лежиш като за човек. :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 30 Окт 2007, 15:21

Щом е бил мангал с чувал...едва ли ше има "подкрепление" от много мангали...абе незная ама аз за тва си купих пищов :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 30 Окт 2007, 15:26

Абе малко добре премерен бой би направил ситуацията идеална. А и повечето цигани са изключително страхливи, къде ти 20-30 мангала... те ако се събираха толкова лесно за всяко крадливо цигане... Друг начин да се отучат да крадат няма :!:
Последна промяна BFM на 30 Окт 2007, 15:30, променена общо 1 път
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 30 Окт 2007, 15:28

BFM написа:Абе малко добре премерен бой би направил ситуацията идеална. А и повечето цигани са изключително страхливи, къде ти 20-30 мангала... те ако се събираха толкова лесно за всяко крадливо цигане... Друг начин да се отучат да крадата няма :!:

Живял съм в Дружба... вервайте ми :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 30 Окт 2007, 15:36

Бе вий нормални ли сте бе :!: е тогава както да ги гледаме как крадът и да си ги плашим и гоним :?: аз да не съм плашилка... да ми падне някой мангал... най малкото ще е със счупени ръце... пък да ме съди за телесна повреда ако иска :!: :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 30 Окт 2007, 15:45

Добре де, малко пердах няма да е излишен, за това съм съгласен.

Ама тука се говорят неща като "да го оставиш на място", нам си кво.

Ако го изтреска с бухалката по главата със засилка от входа, на това "малко пердах" ли му викате?

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 30 Окт 2007, 16:29

тъжно но факт :( в българия сме,а закона защитава циганите и турците
особено като се сетя колко мангала живеят на наш гръб(плащат им се помощи а те за благодарност отиват и крадът от нас)
само сапун :evil: мама им крадлива :bang:

Следваща

Назад към Извън Темата