Майка ми спаси проклетия циганин
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Майка ми спаси проклетия циганин
Колеги е са се разревах от мъка и бяс !! Аз съм на първия етаж и BMW ти ми е точно под прозореца на кухнята . И аз съм си в кухнята с майка ми и аз закусвам и по едно време чувам как на БМВ то ми изписука алармата и с майка ми погледнахме през прозореца и нищо не видах първоначално ! И после майка ми видя някакъв циганин как се беше свил на стълбите на входа и нещо чъпкаше по едни чували с буклук ( уж де ) до стената на блока ! И си казахме тоя е клошар и аз пак продължих да си ям !! И след малко майка ми пак поглежда и почна да крещи " Виж виж тоя нещо ни прави на БМВ то " И аз разбирасе хвърлих сандвича и поглеждам и виждам как проклетия мангасар ми вади фаровете за мъгла ( а пък аз за жалост бях гол ) и излитам към хола да наметна нещо и да си взема бухалката
, а майка ми си представете почна да удря по прозореца и тоя я видя и тръгна да бяга , аз излизам от входа с бухалка в ръце по дънки и гол от кръста нагоре , майка ми и тя търчи по мене , ама циганина много дръпнал ( търчеше като луд ) и успя да се качи на трамвая 22 ( на Ботевградско шосе ) това става всичко в " Сухата река " !! Колеги е са умирам от мъка , като знам че можех да го хвана , той щеше да се опита да извади и другия фар , а аз през това време вече щях да съм излетял с бухалката и да го млатим по главата . Довечера не знам как да кажа на баща ми , рак че го хване тоя човек и за всичко обвинявам майка ми , че постъпи така тъпо да почне да удря по прозореца
. И кажете ми как да не мразиме циганите , заклевам се ако го бях ударил веднъж сигурно щях да го утрепам , даже вече аз самия чувствам вина , може би трябваше да продължим да гоним трамвая до следващата спирка , ама бях гол с тесни дънки иииии ....... вече не знам !
Това е реших вече : ОТ тука натам BMW то само от гаража наван и отнавън в гаража . Повече няма да го оставя пред блока в София

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Колега много кофти работа, ама аз ако имах гараж като теб нямаше да се чуда изобщо дали да я оставям колата пред блока, ЗА НИЩО на света!
Гнусните копелета крадат всичко де що може да се сваля, а ако намериш гадната мангуста искам среща с него.
Гнусните копелета крадат всичко де що може да се сваля, а ако намериш гадната мангуста искам среща с него.

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
братле майка ти може и да те е спасила
не го знаеш колко е луд мангала
или недай си Боже го убиеш и те осъдят заради него...
иначе съчувствие... утре тряа да идвам в София с колата и направо от сега ми се плаче...
не го знаеш колко е луд мангала
или недай си Боже го убиеш и те осъдят заради него...
иначе съчувствие... утре тряа да идвам в София с колата и направо от сега ми се плаче...
4 8 15 16 23 42
Re: Майка ми спаси проклетия циганин
BMW_325 TDS написа:и за всичко обвинявам майка ми , че постъпи така тъпо
Колега, съжалявам за острите думи, но в случая ти си тъп.
Трябва на колене да й благодариш.
Знам как си се чувствал, знам и аз как съм се чувствал в почти същата ситуация и знам, че ако не ме бяха спрели, сега щях да имам 10-минутна разходка на двор с решетки.
Никога не позволявай на адреналина да ръководи постъпките ти!
Сигурно си щял да го утрепеш тоя мангал мръсен, но тогава ти отиваш в затвор, момчето ми. Със сигурност няма да успееш да пробуташ "самозащита на халоген". Това си е чисто убийство по който и да е закон където и да е в света. Бухалка? Умъртвяване по особено жесток начин?
Трябва свещ да запалиш за това, че майка ти те е спряла.
П.П. Мерил ли си си размера на ануса? Измери си го, за да имаш база за сравнение "преди и сега"
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Трябваше да излезеш тихо и да го оставиш на място
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Е Ти адекватна реакция от жена ли очакваш в такава ситуация!
А иначе колегата е абсолютно прав че емоцията не трябва да Те ръководи в такава ситуация!

А иначе колегата е абсолютно прав че емоцията не трябва да Те ръководи в такава ситуация!
- asi_tulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 Turbo
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Абе малко добре премерен бой би направил ситуацията идеална. А и повечето цигани са изключително страхливи, къде ти 20-30 мангала... те ако се събираха толкова лесно за всяко крадливо цигане... Друг начин да се отучат да крадат няма 

Последна промяна BFM на 30 Окт 2007, 15:30, променена общо 1 път
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
Бе вий нормални ли сте бе
е тогава както да ги гледаме как крадът и да си ги плашим и гоним
аз да не съм плашилка... да ми падне някой мангал... най малкото ще е със счупени ръце... пък да ме съди за телесна повреда ако иска

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
тъжно но факт
в българия сме,а закона защитава циганите и турците
особено като се сетя колко мангала живеят на наш гръб(плащат им се помощи а те за благодарност отиват и крадът от нас)
само сапун
мама им крадлива 

особено като се сетя колко мангала живеят на наш гръб(плащат им се помощи а те за благодарност отиват и крадът от нас)
само сапун

41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3