Internet в Люлин 3-кой?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Internet в Люлин 3-кой?
Здравейте!
Ще се местя в люлин 3 и искам да ви помоля да ме ориентирате към добър нет-доставчик там.
Мерси предварително!
Ще се местя в люлин 3 и искам да ви помоля да ме ориентирате към добър нет-доставчик там.
Мерси предварително!

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Cuba.Libre
- кандидат ентусиаст
-
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Местиш се в Люлин... Има няколко неща, които трябва да направиш преди да си прекараш интернет... Ето и някои от тях:
Задължително след като купиш апартамента ликвидирай всички предишни собственици (дори и да са роднини), за да си сигурен, че няма да те ограбят.
Ако видиш да ограбват някой комшия, пребий крадците. Бъди сигурен, че ако изчезне нещо на твой комшия той ще го открадне от теб...
Ако видиш двама наркомани да се боцкат пред вратата ти им дай лъжица и се включи в партито, защото ако не го направиш сам, те ще го направят вместо теб...
Ако комшиите са си пуснали силна музика в никакъв случай не тропай по тръбите на парното, за да не ти се срути тавана на главата...
Ако решиш да си слагаш полюлей не го захващай с нищо по-дълго от 3 сантиметра освен ако не искаш да живееш с комшиите си в мезонет...
Винаги, когато се прибираш прави по няколко кръгчета в квартала, за да се увериш, че никой не те следи...
От време на време поглеждай в краката си, за да си сигурен, че не са те събули докато си ходиш...
Свържи се с мен за да ти дам списък с момичета, с които не трябва да се занимаваш. (приятелки на Куция, Кьоравия, Лудия и др. инвалиди)
Когато правиш секс проверявай дали не са ти гепили презерватива...Тук всичко е възможно...
Когато криеш парите си някъде вкъщи го прави на най-видното място. Бъди сигурен, че там никой няма да ги види...
И сега по същество...
Към Люлин нет е ОК... Аз съм към СКК. Доволен съм, но пък съм си патриот и ЛюлинНет ме дърпа...
Плюс това собственик е "Аз съм Андрей от София"... Забелязано на многобройни плакати из квартала по време на изборите...
Звучи доста убедително, признай...

И сега по същество...
Към Люлин нет е ОК... Аз съм към СКК. Доволен съм, но пък съм си патриот и ЛюлинНет ме дърпа...
Плюс това собственик е "Аз съм Андрей от София"... Забелязано на многобройни плакати из квартала по време на изборите...

Звучи доста убедително, признай...

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
Марто момчето явно няма да се премести след това описание
Бате не се плаши Люлин си е много хубаво кварталче
п.с. Аз съм Андрей от Люлин...

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
BMWALPINA написа:Марто момчето явно няма да се премести след това описание![]()
И ти ли...????

Еми айде кажи, че лъжа някъде...

Ако не познаваш никой го лапаш с куфарите...
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
9 мнения
• Страница 1 от 1