Всичко ли е изгубено?
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Всичко ли е изгубено?
Момчета, всичко ли е изгубено?
Наблюдавах и слушах какво става преди и по време на изборите.
Ужасен съм от видяното.
Сега разбрах, че ДПС са на първо място в моя град (по предварителни данни). Днес по-рано случайно им видях листата за общински съвеници и разпознах няколко младежа, с които съм учил заедно в основното училище и те едва успяха да го завършат. Сега ще ми управлят града.
Съжалявам, че не съм толкова толерантен и не мога да приема този факт. ДПС е етническа партия, но тя съвсем не е единственото зло.
Скоро България ще бъде изцяло под властта на престъпници и малцинствени групи, чията единствена цел е личната изгода. С много малки изключени тук се шири тотална некадърност, безхаберие, некомпетентност, омраза и нещастие. Настъпило е ВТОРИЧНОТО ЗАТЪПЯВАНЕ. И негативните процеси се задълбочават, вместо да се преборват.
За себе си мога да кажа, че искам да съм част от всичко това, дано все още не съм изцяло покравен от заобикалящата ме среда. Ставаме чужденци в собствената си държава, тоест вътрешна имиграция. Говоря и пиша прекалено общо, но все пак е истина.
Единственият вариант, който виждам е да се махна от България. Не си мислете, че съм черноглед, опитвам се да съм обективен.
Наблюдавах и слушах какво става преди и по време на изборите.
Ужасен съм от видяното.
Сега разбрах, че ДПС са на първо място в моя град (по предварителни данни). Днес по-рано случайно им видях листата за общински съвеници и разпознах няколко младежа, с които съм учил заедно в основното училище и те едва успяха да го завършат. Сега ще ми управлят града.
Съжалявам, че не съм толкова толерантен и не мога да приема този факт. ДПС е етническа партия, но тя съвсем не е единственото зло.
Скоро България ще бъде изцяло под властта на престъпници и малцинствени групи, чията единствена цел е личната изгода. С много малки изключени тук се шири тотална некадърност, безхаберие, некомпетентност, омраза и нещастие. Настъпило е ВТОРИЧНОТО ЗАТЪПЯВАНЕ. И негативните процеси се задълбочават, вместо да се преборват.
За себе си мога да кажа, че искам да съм част от всичко това, дано все още не съм изцяло покравен от заобикалящата ме среда. Ставаме чужденци в собствената си държава, тоест вътрешна имиграция. Говоря и пиша прекалено общо, но все пак е истина.
Единственият вариант, който виждам е да се махна от България. Не си мислете, че съм черноглед, опитвам се да съм обективен.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Да приятел, ще стане... защото истински наглите избягаха от тук...
Ако искаш и ти да си като тях, давай бягай да миеш чинии

братле,като чуя някой така да говори направо ми става смешно.Мога да ти кажа че тук в Америка имам приятели българи,които са мениджъри на големи вериги магазини,даже имам една позната която работи в банка на много завидна позиция.Мога да ти кажа че ние българите в САЩ сме по- умни и по- работливи,отколкото тъпите мексиканци, които двайсет години живеят в Америка и не знаят една дума на английски.Пък да не говорим че в Чикаго, където живеят най-много българи,там почти всеки има бизнес или пуска апартаменти под наем.///peter написа:Да приятел, ще стане... защото истински наглите избягаха от тук...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
evans написа:.....отколкото тъпите мексиканци, които двайсет години живеят в Америка и не знаят една дума на английски
то така е тук с Турците в западна Европа, само че те живеят от 30 год. ...
а за изборите, какво да ви кажа, като си стоите вкъщи и не гласувате, нямате право да се оплаквате. А Доган е яхнал тази коалиция дето е на влас и кара към европа ....
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
CheGevara написа:evans написа:.....отколкото тъпите мексиканци, които двайсет години живеят в Америка и не знаят една дума на английски
то така е тук с Турците в западна Европа, само че те живеят от 30 год. ...
а за изборите, какво да ви кажа, като си стоите вкъщи и не гласувате, нямате право да се оплаквате. А Доган е яхнал тази коалиция дето е на влас и кара към европа ....
То мое да е така ма немец с двойно гражданство да си видел? Дето оди да гласува хем тука хем там в зависимост от нуждата?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Re: s
bobi_maxo написа:Стана точно този който трябва да стане! Ти кой очакваше, Тити ли?
Питам,защото незнам..не защото съм очаквал да стане тити някой си...

в
На мен не ми харесва, но е по-добрия от досегашната измет!
Както се казваше в един виц:"Дай те му още един шанс"
Е, дадох ме му го! Дано да не е поредния балон! Че после ще има

Както се казваше в един виц:"Дай те му още един шанс"

Е, дадох ме му го! Дано да не е поредния балон! Че после ще има

Прост народ ей, нестава таа работа. Да не гласувате и да ревете като сарански мечки после. Нямате право. Не е възможно избирателната активност в страната да е едва 38% Това не е смешно, а е трагично. После пак ще викате, ама той Бойко това, ама той Бойко онова. Като не сте доволни да бяхте гласували да не е той. Аз лично се радвам изключително много, че той е новият-стар кмет на София. И за разлика от вас, аз не гледам негативите, а гледам позтивите, които направи за града ни и вярвам, че ще продължава. За бога той беше кмет едва 2 години и направи чудеса. За другите градове, съм изключително разочарован, че има представители от турцизма и комунизма, това е трагично приятели мой, това е пагобно за страната, за нас, за родителите ни и за децата ни. Та дори и за любите ви бими, щото вие все около тях. Щото Бойко като затвори половин София през лятото за да прави дупки, пищите като изнасилени блондинки, че било затворено, ама ако пък не го направи, пищите като недоебани блондинки, че не го направил. Защо вместо да се гледа, че не е успял да закърпи всички дупки, не се гледа, че възражда парковете, възроди Емблематичното езеро Ариана. Не се гледа, че почти са готови южната дъга на околовръстното и метрото до Младост. Защо само гледате в мръсните чорапи!
75 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5