KAT - въпрос

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

KAT - въпрос

Мнение от dopestar » 28 Окт 2007, 22:30

1 Вярно ли е че за да си взема отнетия контролен талон, трябва да платя всички глоби и актове 3 год на зад считано от датата на отнемане
2 Може ли в интернет да проверя дължимите суми?
:)

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 28 Окт 2007, 22:40

По точка едно е верно.Има случаи когато срока на глобите е над 3 години и сумите са в неденоминирани левове.Тогава цирка е голям.

По точка 2 към момента няма вариант да провериш в НЕТ-а.Процедурата е адски тромава.Редиш се на гишето връчват ти наказателното постановление,оттам се редиш в банката,после пак на гишето с бележката от банката за да си вземеш талона
На мен ми откраднаха документите заедно с акта и познай какъв зор видях и колко псувни съм ударил.
Не че не карах 2 месеца с една бележка от РПУ-то в КК Слънчев Бряг,ама пак си беше разправия като ме спрат.Иначе по закон нямаш право да караш

ентусиаст
Аватар

Мнение от dopestar » 28 Окт 2007, 22:51

е добре де тия как го мислат тва,
аз за 3 години на зад имам над 1000лв и познавам още хора които са на това дередже и си караме с актовете от по 3 месеца докато спечелиме от тото ли деба

Аватар

Мнение от body » 28 Окт 2007, 23:05

Не искам да съм черноглед ама на такива като теб занапред ще им астава все по трудно да се измъкват.
Имах същия проблем и ми писна накрая.Шлатих си всички идишам спокойно вече.В момента и кола не можеш да регистрираш ако имап неплатени актове. :!: Добре са го измислили,а ;)

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 28 Окт 2007, 23:23

не от 3 год. а АКТ от 7 год. имах и ме накараха да го платя :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от dopestar » 28 Окт 2007, 23:26

аз колите на мое име не си ги пишем никога, и сега с тоя акт докато ми вземат книжката и после без книжки масово :mhihi:

Аватар

Мнение от body » 28 Окт 2007, 23:35

Само знай че без книжка значи 50 кинта на всяко спиране.Едва ли ще устискаш ако си активен щофер и си караш през просото като мен например.В смисъл без колан и с превишена скорост в рамките на разумното

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 29 Окт 2007, 0:54

body написа:Само знай че без книжка значи 50 кинта на всяко спиране.Едва ли ще устискаш ако си активен щофер и си караш през просото като мен например.В смисъл без колан и с превишена скорост в рамките на разумното

50 лева друг път :mhihi: мен 3 пъти са ме спирали докато бях още на 17 и карах без книжка и с 20 лева си минавам като пич... не надценявайте нашите подкупни полицаи :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 29 Окт 2007, 2:11

Инфлация, кво да правиш! И ето ти 50 кинта почерпка :winky:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 29 Окт 2007, 2:20

add1cted написа:50 лева друг път :mhihi: мен 3 пъти са ме спирали докато бях още на 17 и карах без книжка и с 20 лева си минавам като пич... не надценявайте нашите подкупни полицаи :mhihi:

Аз дори пари не давах...2-3 пъти са ме спирали докато бях на 17 и с някви лъжи,че съм забравил документите минавах... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ония ден на входа на ст.град един ми разправяше "ако познаеш за кво те спрях и какво си нарушил,ще си играем на 50/50"...
изсмях му се дадох му 5лв и казах "обещавам следващия път да си вдигна по-високо халогените,току виж те заслепили"...и си тръгнах...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 29 Окт 2007, 2:22

Аз да питам имам към 15 фиша и 2 акта който не съм плащал
последния акт ми е истекъл отдавна
не са ме спирали скоро и не съм ходил в кат защото ме е страх да не ми вземат книжката кви са глобите
имам кола на мое име не съм плащал данак фишовете тама ли се пишат ?
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

Назад към Извън Темата