Маратон по Цариградско
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Маратон по Цариградско
След като националният учителски митинг, други протести и официални посещения ще затворят центъра на София в четвъртък, в петък движението в града ще бъде парализирано още повече от маратон по бул. "Цариградско шосе", който ще премине и по няколко ключови за трафика булеварда. Веднага след това влизат в сила редица ограничения заради изборите.
Столичната община е разрешила на спортен клуб "Шампион" и партия "Атака" да проведат лекоатлетически фестивал-митинг по случай 170-ата годишнина от рождението на Васил Левски. Апостолът е роден на 6 юли. Маратонът ще започне в петък в 12 ч. от три точки - бул. "Цариградско шосе" срещу Окръжна болница, бул. "М. Еминеску" и Орлов мост, като крайната цел е паметникът на Васил Левски. Булевардите "Цариградско шосе", "М. Еминеску", "Цар Освободител" и "Васил Левски" ще бъдат поетапно затваряни, докато преминат лекоатлетите партийни активисти. Очаква се влизането и излизането от широкия център на града да стане почти невъзможно.
Пълният текст:
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=390151
Какво общо има 26 октомври с рождената дата на Левски, не е ясно.
Столичната община е разрешила на спортен клуб "Шампион" и партия "Атака" да проведат лекоатлетически фестивал-митинг по случай 170-ата годишнина от рождението на Васил Левски. Апостолът е роден на 6 юли. Маратонът ще започне в петък в 12 ч. от три точки - бул. "Цариградско шосе" срещу Окръжна болница, бул. "М. Еминеску" и Орлов мост, като крайната цел е паметникът на Васил Левски. Булевардите "Цариградско шосе", "М. Еминеску", "Цар Освободител" и "Васил Левски" ще бъдат поетапно затваряни, докато преминат лекоатлетите партийни активисти. Очаква се влизането и излизането от широкия център на града да стане почти невъзможно.
Пълният текст:
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=390151
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Ония ден малко ми беше да свием по жълтите и директно срещу даскалите.От тия боклуци такива чудеса става с трафика,че не ми се говори,но бях с А4-та на бащата.Ама ако и Цариградско ми преебат ще ме дават по новините.Че ги изкосим с мойто Ауди много лошо нещастници прости 

ТДС - Турбо Див Селянин
Bavarishe написа:Ония ден малко ми беше да свием по жълтите и директно срещу даскалите.От тия боклуци такива чудеса става с трафика,
Е кви са тия глупости, на даскалите боклуци да викаш? За вас таа дума си стана нарицателна. ИМайте малко уважение към хората. Реално за да спрат стачките, трябва и народа да застане рамо до рамо с тях и за един ден са им вдигнали заплатките и децата ще учат и няма да е затворен центъра
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Колега доскоро бях ученик и мога да ти кажа,че на 10 учитела има един свестен.Не им пука грам за нас учениците.Зимат луди пари от уроци.Няма да им вдигнат заплатите и си има обяснение на икономически език.Това е меко казано нагъл и егоистичен начин.Объркват живота на хората(нема кой да глеа децата понеже хората са на работа,прецакват движението,нарушават работата на парламента).Най-големите боклуци от училищата стачкуват,а свестните учители си преподават.
Като цяло замисъла е да бъде бутнато правителсвтото.Ти да не мислиш,че на Янка Такева и синдикатите им пука за учителите.Просто некой лица бутат парички да се вдига врява
Като цяло замисъла е да бъде бутнато правителсвтото.Ти да не мислиш,че на Янка Такева и синдикатите им пука за учителите.Просто некой лица бутат парички да се вдига врява

ТДС - Турбо Див Селянин
А я ми кажи, в едно семейство, в което идвамата учители са със заплати от по 320лв, и гледат едно, не две деца, дали ще успеят да свържат двата края? То затова са тия уроци, затова всички са в сивата икономика, да не мислиш, че на даскала, дето цял ден се занимава с цървули в училище, щото днешната младеж са точно такива, и като се прибере в къщи, вместо да си почине, да си види къщата, да си види децата, да направи нещо за себе си, даскала сяда в една стая, идват ученци на частни уроци идопълнително се натоварва, в този момент къщата неможе да бъде използвана нормално от останалите живущи. Кво става тогава. Мислиш ли, че им е лесно?
sonny написа:А я ми кажи, в едно семейство, в което идвамата учители са със заплати от по 320лв, и гледат едно, не две деца, дали ще успеят да свържат двата края? То затова са тия уроци .....
А дали всички тези които плащат за "тези уроци" на учителите, за "тези прегледи" на лекарите и т.н. не са със същите мизерни заплати от по 320 лв. само дето професиите не им позволяват да изкарат нищо от "сивата икономика". Те какво да правят и къде да стачкуват

Защото на баровците децата им са по частни училища и в чужбина, лекуват се в частни клиники където си пожелаят и хич не им трябват частните уроци на нашите учители и услугите на нашите лекари
Последна промяна tsb_bg на 24 Окт 2007, 17:25, променена общо 1 път
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
sonny написа:А я ми кажи, в едно семейство, в което идвамата учители са със заплати от по 320лв, и гледат едно, не две деца, дали ще успеят да свържат двата края? То затова са тия уроци, затова всички са в сивата икономика, да не мислиш, че на даскала, дето цял ден се занимава с цървули в училище, щото днешната младеж са точно такива, и като се прибере в къщи, вместо да си почине, да си види къщата, да си види децата, да направи нещо за себе си, даскала сяда в една стая, идват ученци на частни уроци идопълнително се натоварва, в този момент къщата неможе да бъде използвана нормално от останалите живущи. Кво става тогава. Мислиш ли, че им е лесно?
Това не ги оправдава.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
sonny написа:А я ми кажи, в едно семейство, в което идвамата учители са със заплати от по 320лв, и гледат едно, не две деца, дали ще успеят да свържат двата края?
Чакай малко.... първо работят на кажи-речи половин ден... (4-5 часа, и то не всеки ден!)... през другото време никой не ги спира да работят нещо друго... виж на куките не им позволяват... така че за работа на половин ден, с четири месеца платен отпуск всяка година.... кви са тия 800лв, дето искат???? Направо се усраха... и по главата дори... вместо да тръгнат от малко и за в бъдеще да има още увеличения, те директно - 100 %.... да го духат.... 50% поне не са толкова квалифицирани, колкото им пише в дипломата и са според оная приказка "лелееее, като се знам къв съм инжинер, направо се плаша да отида на доктор", не малко (не казвам повечето!) от тях дават уроци, ма за тва никой не говори, нали??? Щото ако ги питаш - НЕ! НЕ! Не давам уроци.... и същевременно някой от частните им ученици гледа и се хили и вика "леле тия как лъжат...".
Не казвам, че взимат високи за работата им заплати... напротив... ниски са... ма т'ва си е уливане яката работа... за работа на половин ден с такива привилегии (от 8 до 11 клас имах честта да наблюдавам по-отблизо "учителският живот по време на работа" в моето училище и мога само да кажа, че са си ебали майката..) са меко казано нагли да искат 800лв заплата... шофьорите от градския искаха толкова, ма ония колко време работят..... или стават сутрин рано в 3 и работи до обяд и се прибира към 2-3, или са на работа от обяд и се прибират вечер в 12.... тва кои точно учители го правят??? И каква е отговорността на шофьорите и на учителите??? Че са тръгнали и те да искат да им се увеличи с 100% заплатата като на шофьорите в ГТ.... ай сиктир!
Били учили повече и т.н., обаче и тук приказката "кой за квото е учил" важи в пълна сила... щото футболистите получават по 10 бона на месец, ма що никой не иска като тяхната заплата? те нали уж за нищо не са учили и нищо не правят кой знае колко отговорно???
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
стягайте маратонките.... и беш по цариградскооо
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Nightmare написа:Sharo написа:стягайте маратонките.... и беш по цариградскооо
За вас майтап ама на мене ми са у4аства
Ама нямам възможност да дойда просто
еххе аз едно време участвах в тоя с олимпиския огън .... цяла София избродихме ... (михихи бях гъзар с колелоо на кока-кола)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Re: Маратон по Цариградско
ivan1979g написа:...
Столичната община е разрешила на спортен клуб "Шампион" и партия "Атака" да проведат лекоатлетически фестивал-митинг по случай 170-ата годишнина от рождението на Васил Левски. Апостолът е роден на 6 юли.
Имах впредвид най-вече тая глупост и политиката на Батмана дето е кмет да затваря центъра с повод и без повод.
Bavarishe написа:Колега доскоро бях ученик и мога да ти кажа,че на 10 учитела има един свестен.Не им пука грам за нас учениците.Зимат луди пари от уроци.Няма да им вдигнат заплатите и си има обяснение на икономически език.Това е меко казано нагъл и егоистичен начин.Объркват живота на хората(нема кой да глеа децата понеже хората са на работа,прецакват движението,нарушават работата на парламента).Най-големите боклуци от училищата стачкуват,а свестните учители си преподават.

А, за тоя калъф, дето верно затваря София за щяло и нещяло няма какво да му коментирам ..... Важното е, че пак ще си го изберете

П.С. Сончо, не се хаби да говориш на стената ...

_!_
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3