Петрола свършва?
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Петрола свършва?

Човечеството било достигнало максималното ниво за добив на нефт и вече сме свидетели на спадане в нефтодобива. Черните прогнози вещаят до 2030 година извлеченият от земята петрол да намелее наполовина.
Най-отговорно Ви приканвам да карате икономично, че да имаме петрол поне до 2031 година!
Повече по темата
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Лелеееее колега , това наистина в вече много тревожно , съжалявам вече че не съм се родил 30 години по рано 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
голям праз
ще караме на ток, виж какви машини на времето са създали хората, онова ел. чудо, което троши главата на ферарита и т.н. , пък с подходящите говорители и на звук ще го докараме!
п.с. тунингистите ще се преквалифицират и вместо да шлайфат/стържат/полират/турбинират и т.н., ще станат ел техници и ще навиват Бобини

ще караме на ток, виж какви машини на времето са създали хората, онова ел. чудо, което троши главата на ферарита и т.н. , пък с подходящите говорители и на звук ще го докараме!

п.с. тунингистите ще се преквалифицират и вместо да шлайфат/стържат/полират/турбинират и т.н., ще станат ел техници и ще навиват Бобини

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Space написа:BMW_325 TDS написа:Абе колега е.ем ти аз тоя токЗа мене ако не чади ауспухо не си е работа
Ще караш на въглища

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Сашкооо моля те ...недей ве ще умра от глад заради тебе--кой ще ми носи гуметатаAleks написа:sonny написа: Ама аз сега изобретявам машина за генериране на мръсните чорапи в енергия, тогава и урана нема ме стигне![]()
![]()
аз съм съпричастен към твоето изобретение да ти пусна ли няколко чифта по еконт

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
sonny написа:И вместо бензиностанции, ще зареждаме на вецове. Ама аз сега изобретявам машина за генериране на мръсните чорапи в енергия, тогава и урана нема ме стигне![]()
![]()
Ми ко ти смърдят чорапите много ... аххахах

Сигурно имаш мнооо пари и ти миришат краката

- KickingKing
- ентусиаст
-
Re: Петрола свършва?
MARFI написа:Човечеството било достигнало максималното ниво за добив на нефт и вече сме свидетели на спадане в нефтодобива. Черните прогнози вещаят до 2030 година извлеченият от земята петрол да намелее наполовина.
Най-отговорно Ви приканвам да карате икономично, че да имаме петрол поне до 2031 година!
Некак си има и по-други твърдения свързани с новите начини на откриване на нефт, нови технологии и т.н. и т.н. Споко скоро нема да свърши нефта

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Извънземните вече са измислили таква машина а спонсор на чорапи им е ал бънди.sonny написа:И вместо бензиностанции, ще зареждаме на вецове. Ама аз сега изобретявам машина за генериране на мръсните чорапи в енергия, тогава и урана нема ме стигне![]()
![]()

68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5