дали циганите ни крадат

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

дали циганите ни крадат

Мнение от turieca » 15 Окт 2007, 13:36

кво става днес преди един-два часа за стока съм в складовете в казанлък изведнъж врява повечето колеги се засилваме по посока джумбиша и кво да видим един колега влачи мъж на около 35 години облечен избръснат симпатичен абе неможеш предположи че тоя се върти да краде :shock: копелето от две седмици редовно обира колеги в базата като до сега е напред с около 6к днес го заловиха с цигари за около 700лв получи се заслуженото въпреки че му беше малко сега ще се дооправя с куките които сигурно ще го пуснат след ден два
вече да незнаеш от кои да се пазиш
п.с. ся видях как се бяга кат те гонят 20 човека :mhihi:
ама и тои видя кво е да те стигнат
и да кажа че циганите дет работят там помогнаха доста че ги привиквали заради тези кражби през двете седмици
забравих да кажа че куките доидоха след един час били на катастрофа а нямало бензин за друга кола имали по 1 литър на смяна :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 15 Окт 2007, 13:43

само недеи да се пишеш като свидетел сега като му се образува дело,че ще те привикват 1-2години по дела за щяло и нещяло
иначе верно времената са такива че не знаеш кои и откаде ще ти го сложи

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

...

Мнение от bavareca_86 » 15 Окт 2007, 13:55

то ве4е си4ко може да се о4аква.преди работех в загазин за хранителни стоки като охрана и бях хванал един тапак да краде козе сирене.беше с кустюм и вратовръзка и никога няма да кажеш 4е тоя ше откредне.
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

ж

Мнение от turieca » 15 Окт 2007, 14:01

за момента няма да се навирам но ако се наложи ще го направя защото утре на мен може да се случи и ще чакам някои да помогне колкото и да ме разкарват а ако беше гепил моя стока буса ми беше през две коли отворен с ключ на таблото както е от 10-тина години през които съм за стока през ден

Назад към Извън Темата