дали циганите ни крадат
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
дали циганите ни крадат
кво става днес преди един-два часа за стока съм в складовете в казанлък изведнъж врява повечето колеги се засилваме по посока джумбиша и кво да видим един колега влачи мъж на около 35 години облечен избръснат симпатичен абе неможеш предположи че тоя се върти да краде
копелето от две седмици редовно обира колеги в базата като до сега е напред с около 6к днес го заловиха с цигари за около 700лв получи се заслуженото въпреки че му беше малко сега ще се дооправя с куките които сигурно ще го пуснат след ден два
вече да незнаеш от кои да се пазиш
п.с. ся видях как се бяга кат те гонят 20 човека
ама и тои видя кво е да те стигнат
и да кажа че циганите дет работят там помогнаха доста че ги привиквали заради тези кражби през двете седмици
забравих да кажа че куките доидоха след един час били на катастрофа а нямало бензин за друга кола имали по 1 литър на смяна

вече да незнаеш от кои да се пазиш
п.с. ся видях как се бяга кат те гонят 20 човека

ама и тои видя кво е да те стигнат
и да кажа че циганите дет работят там помогнаха доста че ги привиквали заради тези кражби през двете седмици
забравих да кажа че куките доидоха след един час били на катастрофа а нямало бензин за друга кола имали по 1 литър на смяна

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
само недеи да се пишеш като свидетел сега като му се образува дело,че ще те привикват 1-2години по дела за щяло и нещяло
иначе верно времената са такива че не знаеш кои и откаде ще ти го сложи
иначе верно времената са такива че не знаеш кои и откаде ще ти го сложи
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
то ве4е си4ко може да се о4аква.преди работех в загазин за хранителни стоки като охрана и бях хванал един тапак да краде козе сирене.беше с кустюм и вратовръзка и никога няма да кажеш 4е тоя ше откредне.
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
ж
за момента няма да се навирам но ако се наложи ще го направя защото утре на мен може да се случи и ще чакам някои да помогне колкото и да ме разкарват а ако беше гепил моя стока буса ми беше през две коли отворен с ключ на таблото както е от 10-тина години през които съм за стока през ден
4 мнения
• Страница 1 от 1