Здравейте eнтусиасти <---Заключи ме

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Здравейте eнтусиасти <---Заключи ме

Мнение от Unknown_User » 09 Окт 2007, 4:13

Здравейте приятели и колеги.Мечтата ми от дете най-накрая се сбъдна и преди 15 дена се метнах на БМВ Е36 320 купе.Достатъчно ми беше само да завъртя контактния ключ за да се убедя че докато съм жив няма да притежавам друга кола освен единствената и любима на всички от нас Баварска машина.Но все пак не успях да и се порадвам за дълго неопетнена от професионалистите шофьори по нашите патища.Слава богу че се разминах с поизкривен калник и изкъртен мигач.На всичко отгоре на следващия ден трябваше да ходя до София(Аз съм от Пловдив) да посрещна сестра си престигаща си от 4 месечна бригада в USA.Да не ви занимавам повече с моите глупости да престъпя направо към въпросът си.На връщане от София се бях поовлякъл да покажа на сестричката как върви бебчето,та излизам от един по дълъг и широк завои с около 180-90 и гледам куки.Едното от ченгетата веднага се засили и започна да маха със Стоп палката,и на мен ми причерня направо,миналия ден се занимавах цял ден с тези идиоти(защото ме удариха докато отивах към КАТ да я регистрирам) и не спрях.Цялата фамилия бяхме в колата и родителите ми ме помислиха за престъпник но това са подробности.След това докато си доида до Пловдив плътно залепен зад един реис и минах два патрула и не ме спряха.Колата е с транзитни номера и като отида да я пререгистрирам според вас дали няма да ме арестуват а ?Все пак се надявам да съм се разминал между капките но искам да чуя и вашето мнение по въпроса.Предварително ви благодаря за вниманието :)
Последна промяна Unknown_User на 15 Окт 2007, 3:32, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 09 Окт 2007, 5:42

Честито и добре дошъл
Само не разбрах защо не си спрял :roll: все пак си виновен,нали?
и един съвет-не си прави екперименти с кола която не познаваш,защото се получават кофти номера.не ме питай от де знам ;) и май не е разумно да караш така с цялото семейство в колата,пък и сам да си... :roll:
това са съвети за твое добро
аде със здраве и много безаварийни след регистрацията ;)
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Окт 2007, 11:47

Ако полицаите не са се сетили овреме да ти запомнят и запишат номера - няма ядове.... ако са успяли и са достатъчно интелигентни ще го пуснат на КАТ щото ще се очаква скоро да отидеш да я регистрираш (дали ти, дали някой друг, но ще е с тия номера) и може там да ти направят "густо майна филибьето" ;) ;) ;)

Но като млад и неопитен шофьор не си прави подобни експерименти с такава кола със задно задвижване и пътните условия в момента.... т'ва ти го казвам ако ти се живее... ако не - внимавай да не повлечеш някой с тебе...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 09 Окт 2007, 12:02

Аве съмнявам се да са ти запомнили номера с такава скорост особенно пък транзитен... Да го д..хат кукерите... С един приятел с неговата Е30 кабрио прелетяхме на входа на Тракия ( стария вход след Чирпан ) на свален покрив... И оня маха маха и ние му махнахме и си заминахме... Малко се стресирахме ама карай.. .Спряхме двигнахме покривчето и си продължихме... Някъде към Пловдив обаче ни подгони една техна кола... Спряхме си съвсем културно ония викат : Казаха ни че не сте спряли на колегите на входа... Ние : Няма такова нещо ние си караме съвсем културно :) И ни пуснаха... Нищо не направиха.. А Е30ките кабрио не са в изобилие в България... И пак не я запомниха... А тая масова тройка с транзитни номера просто забрави.. .А и кой ще се занимава да те търси.. .Те хората са излезли някой лев да изкарат не да се занимават с глупости и да си отварят работа...
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 09 Окт 2007, 12:03

Пич, страхотно е, че си сбъднал мечтата си и караш хубаво БМВ, но внимавай с тази кола. Баварците са супер автомобили, но не може да се отрече, че в ръцете не неопитен шофьор са едни от най-опасните! 320 си е мощен и е със задно (това го помни повече от името си), а сега както е мокро е адски опасно! Карай внимателно, не го насилвай, за да не стане фал - постоянно катастрофират сериозно младежи с БМВ Е36 :roll: Още повече, че със семейството си, не би трябвало да караш така - мен баща ми би ми теглил такъв бой, че да не смея да карам после :mhihi:

Относно полицията - и мен ме дразнят, едва ли някой симпатизира на катаджиите, но все пак и без тях не може - ако ти сигнализират - сприрай! Нямам нищо лично към теб, аз също правя нарушения (и не се гордея с тях), но може да се каже, че си престъпник - всеки неспазващ закона е такъв. Сега ако са ти записали номера ще патиш. Ако не са...може да ти се размине, но то ще се види.

И още нещо - за да демонстрираш, че караш БМВ е необходимо и достатъчно само да намериш безлюден полигон и да си унищожиш гумите, те ще са достатъчно респектирани от пушека, въртенето на колата и звука на шестака. По-безопасно е от това да дигаш 200++. Пък и голфовете дигат 200++, ама не това ги прави уникални :D
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 09 Окт 2007, 12:50

браво това е истински ентусиаст :lol:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Окт 2007, 13:35

bam-bam написа:браво това е истински ентусиаст :lol:

.... поправка..... интусиаст ;)

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 09 Окт 2007, 13:53

Браво. Продължавай така и занапред интусиасте :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 09 Окт 2007, 15:03

Дано тоя млад ентусиаст да не влезе в новините тия дни като поредното БМВ правило кълбета по таван или взело някое дърво :arrow:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 09 Окт 2007, 16:15

absix написа:Дано тоя млад ентусиаст да не влезе в новините тия дни като поредното БМВ правило кълбета по таван или взело някое дърво :arrow:

Дано ;)
Аз карам от 3 месеца мойта и повече от 180 не съм вдигал на прав участък, а пича се засилил с 180 на завой със семейството :roll: Защо малко не почнат да мислят тия обезумели хора бе, мамка му :evil:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 09 Окт 2007, 16:58

Aз пък не съм вдигал повече от 130, а съм шофьор от година и 10 месеца :) Въпреки, че Е34-ката удряше ограничител на 5-та (баща ми :lol: ).
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

Мнение от ИЛИЯН » 09 Окт 2007, 17:03

Евалата пич нема да им се плашиш. Аз постоянно не им спирам. :mhihi:
Няма грозни жени, има трезви мъже!

старши ентусиаст
Аватар

Re: Здравейте интусиасти!!

Мнение от D3BEP » 09 Окт 2007, 17:06

Unknown_User написа:Цялата фамилия бяхме в колата и родителите ми ме помислиха за престъпник но това са подробности.

А ти не им ли рече: "Мамо, татко... Аз съм! Вашият Петърчо!"
Гъгъгъгъ...
Нер разбрах: карал си на завоите със 180(защо само толкова) или на 180 градусов завой си влязъл с 90?
Иска ми се да ти кажа, че ще се разминеш. Макар че не е правилно. Но се съмнявам.
Катаджиите помнят лесно номера, хеле пък транзитни. Че са ти махали и отдалеч. Лесно могат да го проверят, а имат и яснота относно марката, модела и цвета на колата(може и други неща), така че даже и да не помнят всичко по номера, не си неоткриваем.
Моли се да не им се занимава, защото лично те вече няма да могат да извлекат полза от тебе.
А аз се моля да ти дойде акъла в главата или следващият ти сблъсък, както казваш не по твоя вина да е с някой стълб или дърво или друг неодушевен предмет, евтин и държавна собственост.
Кола с транзитни номера, нова, непозната, вероятно млад шофьор на дъждовете с 1000 на завой. Вчера има катастрофа. Не спира на полицаи, кара в нарушение и се крие. И после "професионалните български шофьори" са ти виновни. Евалата. Сори, че така те посрещам, но това мога да ти кажа.
И, ако наистина си го направил луд ли си да го пишеш по форумите?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 09 Окт 2007, 17:09

amd написа:Aз пък не съм вдигал повече от 130, а съм шофьор от година и 10 месеца :) Въпреки, че Е34-ката удряше ограничител на 5-та (баща ми :lol: ).

това в дрифт ли ?! :roll:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 09 Окт 2007, 17:16

Накрая ще ти кажа какво ще ти се случи
Един ден ще дойде някой униформен у вас а ти тъкмо си решил че ти се е разминало
Ще ти връчи едно наказателно постановление ще ти вземе книжката за 3 месеца (по стария закон по новия незнам колко е )
и ще се окажеш с около 300лв по олекнал :!: :!: :!:

Следваща

Назад към Извън Темата