МАЗДА6-Е НЯМА ДРУГИ ТАКИВА МОШЕННИЦИ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

МАЗДА6-Е НЯМА ДРУГИ ТАКИВА МОШЕННИЦИ!!!

Мнение от Nukem » 06 Окт 2007, 13:42

Момчета сега ще ви разкажа какво преживях вчера и дано никои от вас да не се набутва при тия мошенници!Историята е следната,мои много добър приятел реши да си копува мазда6,чисто нова и идва да си подпише лизинга и протокола(тристранния) в София!И се разиграва следната ситуация!
Значи идва момчето с баща си в офиса на мазда срещу Медицинска академия и колата го чака отвън,кефи и се момчето качва се и за негова изненада колата на 650км??????Пита ги той абе нали е нова?А те му отговарят ми тя доиде на самоход от Варна,за по бързо!!!!!!Добре питаме ами ние казахме ли ви да бързате,не,ами тогава зашто не е докарана на автовоз! След това ми колко е от варна до София 450км,а другите км от каде са????Представете си няма смислен отговор!!Саответно хората се притесняват и я карат на сервиз и какво да видят отдолу ражда по някои от болтовете!Саответно тия от офиса срещу Медиц.академия им правят отстъпка гуми!И момчетата са много навити да земат колата сядат да подписват и какво да видят!Колата е регистрирана вчера но първоначалната регистрация е от преди 4 месеца!!!!???!!!Тук вече присъствам и аз,питаме ги аве кво става тука ???Те отговарят ми това е грешка на кат?????Викам аре бе каво пречи колата да е регистрирана тогава бласната и сега да ни я продавате за нова и тоя управителя на офиса вика: ''Ами сега не си ли вярваме'',пак ние го виждаме тоиа ден за парви път!!!Отделно едната лята джанта одрана!Сичко е колата разопаковано!Имаше и оште неуредици,но най гадното беше че причтелите пристигнаха с реиса те не са от София и лизинга им тече!!!
И пичове надявам се че ви стана ясно какви схеми разигрват и какви мошенници са тия,така че дано никои от вас не се набута при тях!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 06 Окт 2007, 13:52

Ся кажи че твоя френд я е взел :mhihi:
Ресто манги и дори неустойки трябва да плащат :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 06 Окт 2007, 14:28

Не я зе,но имаше проблеми защото лизинга си тече,но с едно скандалче варнаха парите! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 06 Окт 2007, 16:37

Все едно слушам за джабазите от Горубляне :roll: , не мислех, че и такива неща се случват. Нали имаме агенция за защита на потребителите, може да се оплаче там, току виж отнесли някоя глоба или поне някой мега скандал, за какви се мислят тия :!: :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 06 Окт 2007, 16:46

по-добре в Господари на ефира
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Окт 2007, 17:16

BFM написа:Все едно слушам за джабазите от Горубляне :roll: , не мислех, че и такива неща се случват. Нали имаме агенция за защита на потребителите, може да се оплаче там, току виж отнесли някоя глоба или поне някой мега скандал, за какви се мислят тия :!: :?:
Виждал ли си шефа на тази комисия... 100кг фиданка..тая шия не е от туршия,сешташ ли се 4е ако си върши съвестно работата и един ден няма да го държат...То официално сме си по4ти Номер 1 по корупция в ЕС... :evil:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BBN » 06 Окт 2007, 17:49

Sharo написа:по-добре в Господари на ефира

:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 06 Окт 2007, 19:32

тя на 650 км може да е свършила ,все пак е японка :mhihi: и аз не бих я взел .. то аз по принцип не бих си купил нова японска кола де :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 06 Окт 2007, 22:48

Хм, странно.
Не, нищо и няма на колата.
Това вероятно е кола, висяла като експонат в някой шорум.
Ако шоурумът е малък и няма закрит гараж, може и дъжд да я е валял. От веме на време. Виждал съм даже в шоурум доста позацапани коли, с клонки, кла, листа...
Така е и ръждясала според мен.
Освен това вроятно всяка вечер и сутрин е имала път. От паркинг - може и далеч от шоурума, охраняван, и обратно.
Може и да е направила някой тест драйв.
Рждясалите болтове са свидетел, че колата не е удряна, иначе биха ги подменили или най - малкото развили. Болтове бол, в повечето сервизи даше си ги правят.
Позната история.

Регистрацията.... Клиентът заедно с капарото може да плати и регистрацията. Струва 50-100 лв и му я правят от фирмата.
Обаче ако повече не се яви колата висва регистрирана. Не я е взел клиент и не я е карал, защото в този случай фирмата трудно си я връща, а и има практика да се изчака поне месец закъснение на вноската, кояот е след месец, за над два месеца повечко километра щеше да навърти, без да говорим, че колата щеше да има и каско и гражданска, и лизинг и нямаше защо да те лъжат - то само каското да ти прехвърлят си е цяла отстъпка.

Друго ме учудва.
Повечто производители имат правила:
Над 500 км колата се води УПОТРЕБЯВАНА
Над 6 месеца в шоурума колата се дава с ОТСТЪПКА.
Според мен тук някъде е минавката. Нищо й няма на колата, но е трябвало дави съборят поне 5% от цената. Ако искате, оплачете се по - нагоре в представителство на Мазда за Европа. Мисля, че ще има последствие.

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Окт 2007, 23:15

е днес отивам в местен сервиз да дам новите брони за боядисване и какво да видя - имат за боядисване 10 чисто нови фиести! Ударила ги градушка преди да ги продадът и сега цялостно боядисване, но нали се сещате не във Форд Германия ами тук в местният сервиз ... :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 07 Окт 2007, 1:27

Преди 2 години една фиеста беше паднала от автовоза, докато я карат. Опаа в БГ, аре в сервиза, после в шоурума, седи там и накрая с отстъпка, за да няма хън-мън.

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 07 Окт 2007, 7:56

Един мой познат тука има политика: Кола на по малко от 50,000км НЕ КУПУВА. И лично съм 100% съгласен с него.

До 50,000км дефектите си проличават, а и цената пада солидно :).

Тва новата кола за мене е не-нужна негативна емоция. Дилърите само гледат да ти шитнат нещо, после ако не дай боже трябва нещо да поправят . . . нивки ги нема. Кола на 50,000км с сервизен рекорд и добре проверена дори и нещо да и се строши извън гаранция, сигурно пак ще струва по малко от колкото разликата в цената да се поправи.

А, и да не забравяме че повечето коли след 10,000км се развървяват.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Хиляди хора да истръпнат
Мечтае да кара: Е30 М3 DTM

Мнение от 6ebeka » 07 Окт 2007, 8:56

Sharo написа:по-добре в Господари на ефира

да ще е забавно да ги гледаме там :)

ентусиаст
Аватар

п

Мнение от bobi_maxo » 07 Окт 2007, 9:32

Познавам управителя на "Старс моторс"(това е представителя на Мазда-Българя), и знам че е голям търговец.
За съжаление това да си голям търговец означава да продадеш телевизор на слепец, това е според неговите представи!
Но иначе ако го беше натиснал щеше да вземеш добра отстъпка!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 07 Окт 2007, 10:23

То между другото сега на момчето му търсим друга кола,и във форд предлагад новото мондео с 25% отстъпка заштото неква градушка помляла 600 автомобила и сега ги продават!
А бащата на моя приятел им предложи да пемат цялото сервизно обслужване за първите 3 години това е някъде към 3-4% от стойноста на колата,но управителя не се съгласи и каза че штиал да върне парите а тази да продава като втора употреба!

Следваща

Назад към Извън Темата