Вдигнаха цените на новите BMW-та
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Вдигнаха цените на новите BMW-та
С идването си официално в България, BMW ни поздравява с вдигане на цените на базовите модели с 5-6 хиляди лева и вдигане на цените на екстрите към тях. Целта е да изравнят нивото на цените с тези на другите "Европейски" страни.
Кой купувал, купувал
Кой купувал, купувал

BMW 325d Coupe Monaco Blue
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Не стига, че досега бяха едни от най-скъпите в своя клас, а сега пак вдигат. Е, ще поживеем, ще видим накъде отиват нещата 

BMW only!
Re: Вдигнаха цените на новите BMW-та
bmw_coupe написа:С идването си официално в България, BMW ни поздравява с вдигане на цените на базовите модели с 5-6 хиляди лева и вдигане на цените на екстрите към тях. Целта е да изравнят нивото на цените с тези на другите "Европейски" страни.
Кой купувал, купувал
щом си извадил 70 000 , 6000 няма да е проблем

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Не е точно така според мен, защото ако я вземеш на лизинг да речем, то тогава нещата стават доста груби. Добавяш тия 6000 лева (примерно), а лизинга има процентно оскъпяване с времето, после сумата нараства с 10000 да речем при лизинг и излиза, че си дал 30% повече пари, отколкото конкурентното Ауди да речем
Аз си харесвам БМВ-тата, ама взеха да прекаляват с тези цени.

BMW only!
Има нещо такова. Докато имаше конфигуратор на сайта си смятах цена за единичка и след известно време като утидох в офиса да ми направят цена се оказа че трябва да се бръкна за още 10000 а това за единичка е доста висока цена
на същите пари можех да взема А4 с С лайн или Еос, единствено сектанското мислене ме върна при БМВ
Предполагам обаче доста от потенциалните клиенти ще се отдръпнат от марката точно по този повод
Всеки трезво мислещ би избрал А4 вместо единичка според мен 

- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
Новото Audi A4 просто кърти мивкти.
Такава според мен трябваше да е новата тройка, а тея от бмв кво зеха че направиха некъв ритнат от кон ръбат смотан опит за нетрадиционен дизайн.
И при това положение да вземат да продават недоразумението на бенгъл с 30 процента по-скъко - е дълбоко са се объркали.
Такава според мен трябваше да е новата тройка, а тея от бмв кво зеха че направиха некъв ритнат от кон ръбат смотан опит за нетрадиционен дизайн.
И при това положение да вземат да продават недоразумението на бенгъл с 30 процента по-скъко - е дълбоко са се объркали.
amd написа:Не е точно така според мен, защото ако я вземеш на лизинг да речем, то тогава нещата стават доста груби. Добавяш тия 6000 лева (примерно), а лизинга има процентно оскъпяване с времето, после сумата нараства с 10000 да речем при лизинг и излиза, че си дал 30% повече пари, отколкото конкурентното Ауди да речемАз си харесвам БМВ-тата, ама взеха да прекаляват с тези цени.
да , прав си за лизинга
eraziel написа:Като го нарече "недоразумението на Бенгъл" знаеш ли работата на колко хора умаловажиА дали е недоразумение или не е друг въпрос
лично на мен 1-ва серия е малко недоразъмение

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Добре че погледнах надписа отгоре,че бях почнал да се чудя в кой форум попаднах
На мен лично единичката ми допада като дизайн.
Наистина глупав ход от страна на БМВ е повишаването на цените,които и без това са доста високи
примерно събираш дълги години кинти за чисто ново БМВ,отиваш в магазина и кво?
Но според мен ще има спад в продажбите,ще се усетят и ще смъкнат пак цените(а дано!)

На мен лично единичката ми допада като дизайн.
Наистина глупав ход от страна на БМВ е повишаването на цените,които и без това са доста високи

Но според мен ще има спад в продажбите,ще се усетят и ще смъкнат пак цените(а дано!)

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
BBN написа:лично на мен 1-ва серия е малко недоразъмение, 3 -ката е по-добре , 5-цата вътре има недоразомения , 7 -мака голямо недоразумение
. А 4 кърти, наистина изглежда много добре
S класата също кърти според мен 7 цата
Нищо не каза за 6-цата

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
кой тоя дет събирал дълги години пари за ново бмв и после....
ай стига с това комунистическо мислене,който не му харесва да не купува,да взема а4,тойота,фв,пежо и т.н.
ако искаш нещо определено,го взимаш,не го сравняваш с конкуренцията....
решили вдигнали цените,тва да ви е проблема на всички!като гледам не са много тези дето се чудят ква нова кола да си вземат....
ай стига с това комунистическо мислене,който не му харесва да не купува,да взема а4,тойота,фв,пежо и т.н.
ако искаш нещо определено,го взимаш,не го сравняваш с конкуренцията....
решили вдигнали цените,тва да ви е проблема на всички!като гледам не са много тези дето се чудят ква нова кола да си вземат....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Re: !
pavlin_e30 написа:кой тоя дет събирал дълги години пари за ново бмв и после....
....
и аз тва си мислех

За 6 -ка или добро или нищо

47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4