И аз пропищях
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
И аз пропищях
Счупено стъкло на предна дясна врата и открадната мехаичната част на сд/мп3 пайнър.Без панела,без дистанционното на волана.Стоят си о4илата за близо 500 лв и си стои и суитчера които също не е евтин.
Алал да им е ама не е там работата.
Дано за свещи и подобни неща да ги похарчат.
Само да добавя,че това става в кв.Борово.Виждам доста колеги с БМВ-та така,че да имат едно на ум.
Алал да им е ама не е там работата.
Само да добавя,че това става в кв.Борово.Виждам доста колеги с БМВ-та така,че да имат едно на ум.
Re: И аз пропищях
ka4i написа:...
...
За конфети ще отидат парите най-вероятно

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Re: И аз пропищях
Или наркотици.ivan1979g написа:ka4i написа:...
...
За конфети ще отидат парите най-вероятно

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
На нашата улица веднъж за една вечер някакви кретени обраха музиката от общо 17 коли. За толкова уж се разбра.
Единият човек направо изтръпна. В колата му бил и латопа, и органайзер с всички адреси и телефони. Целият му бизнес. Апарати, всеки от които само като употребявана машина струва поне няколко пъти колкото откраднатата уредба. Непипнати! Само уредбата.
Някаква поръчка - явно...
Единият човек направо изтръпна. В колата му бил и латопа, и органайзер с всички адреси и телефони. Целият му бизнес. Апарати, всеки от които само като употребявана машина струва поне няколко пъти колкото откраднатата уредба. Непипнати! Само уредбата.
Някаква поръчка - явно...
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
На едно аверче оня ден му счупиха стъклото до училище в 15 часа на обяд..(кв.Лозенец) ама не бяха намерили нищо, че си държи панела под седалката, а на един друг пак там му бяха зели панела, а не бяха зели пак доста скъпи очила и други шукарии за не малко пари.. явно яко се търсат панели..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
ужас......... моя вечно ми се кара че като слизам до магазина например и си взимам само портмонето ,а чантата я оставям вътре някой ще ми направи мизерия заради няква чанта та после да си бия русата глава от глупост............те щом заради цигари чупят прозорци е..........
п.с не че някой би рискувал заради бричицата ми,въпреки че веднъж вече се опитваха да я крадат и кво хванаха го и нищо ........
п.с не че някой би рискувал заради бричицата ми,въпреки че веднъж вече се опитваха да я крадат и кво хванаха го и нищо ........
Никога не съжелявай за нещо което си направил,а за нещо което не си ........
9 мнения
• Страница 1 от 1