за ЖЕНИТЕ !
Модератор: Общи модератори
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
за ЖЕНИТЕ !
Пичове накратко всички ЖЕНИ ли са К***И или само 99% ? !
накратко един играч с една 5-та Е60 си води едно пиче в Фитнеса .. ОК! ? ! ма му званат сиг по работа и си тръгва а тя остава .. уж да върти педалите на колелото
а тя с инструктора в кенефа .. да се отчаивам ли от тия жени ..

накратко един играч с една 5-та Е60 си води едно пиче в Фитнеса .. ОК! ? ! ма му званат сиг по работа и си тръгва а тя остава .. уж да върти педалите на колелото

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Re: за ЖЕНИТЕ !
BMW-E39 написа:Пичове накратко всички ЖЕНИ ли са К***И или само 99% ? !
накратко един играч с една 5-та Е60 си води едно пиче в Фитнеса .. ОК! ? ! ма му званат сиг по работа и си тръгва а тя остава .. уж да върти педалите на колелотоа тя с инструктора в кенефа .. да се отчаивам ли от тия жени ..
![]()
Пич на колко лазарника си? И сметките ги прави вярно: 1 жена +1 МЪЖ, а не само жена

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
така е,ако ги свикнеш с пари-загиваш.то така само смукачки намираш,има много свестни,не се отчайвай....
а какво ще кажеш за едно момиче,което си има богат приятел,глези я(сега ще й взима кола)а тя се плющи с певеца Насти....
една друга,дет бачка за удоволствие,мъжа й е счетоводител,тя милата пак с един мангал-сводник....
да еба и боклуците,ама има и свестни!!
а какво ще кажеш за едно момиче,което си има богат приятел,глези я(сега ще й взима кола)а тя се плющи с певеца Насти....
една друга,дет бачка за удоволствие,мъжа й е счетоводител,тя милата пак с един мангал-сводник....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: !
pavlin_e30 написа:така е,ако ги свикнеш с пари-загиваш.то така само смукачки намираш,има много свестни,не се отчайвай....
естествено че има и свестни,просто трябва да знаеш къде да ги търсиш

П.С.:Ако някой случайно знае къде се крият да обади че много хора търсиме

- Жената^на^шефа
- младши ентусиаст
-
pavlin_e30 написа:така е,ако ги свикнеш с пари-загиваш.то така само смукачки намираш,има много свестни,не се отчайвай....
Дам вярно е,че има свестни,но са 2 на 1 000 000.
Вярно,че повечето се интересуват от пари,но има и които не са ама са много малко...

...It`s no Angel,Just Powerkata!... 

- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
Колкото има лоши жени,които изневеряват,толкова има и такива мъже!...иначе и аз така си мислех - има ли мъж ,който не изневерява??Който да е свестен...и от опит да ви кажа,дълго време не намирах...и накрая....
намерих!Така че изобщо не се отчайвай..Разбира се че добри момичета има-ето- аз съм за пример

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Elle написа:[color=black]Колкото има лоши жени,които изневеряват,толкова има и такива мъже!...иначе и аз така си мислех - има ли мъж ,който не изневерява??Който да е свестен...и от опит да ви кажа,дълго време не намирах...и накрая....![]()
намерих!Така че изобщо не се отчайвай..Разбира се че добри момичета има-ето- аз съм за пример
[/color]
тамън мислех да те питам ако още търсиш

- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
Elle написа:Колкото има лоши жени,които изневеряват,толкова има и такива мъже!...иначе и аз така си мислех - има ли мъж ,който не изневерява??Който да е свестен...и от опит да ви кажа,дълго време не намирах...и накрая....![]()
![]()

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
pavlin_e30 написа:така е,ако ги свикнеш с пари-загиваш.....!
Никакви пари

Жена с пари е като луд с картечница - още и още и още ......
Ама врно тема се заформи като за на маса

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
ма и аз мисля 4е колкото са мъжете дето кръшкат и жените са толкова.Ся отделно кой колко е комплексиран и си избива от тва да Изневерява,мааа разни хора разни идеали.Трудно двама души са си верни и то в нашата скапана страна,дето парите и Мутрите водят класацията Most wanted,смятайте кви са ценностите на болшинството от народа ни.Някой жени намират утеха на комплексите си когато някой им цака пари а те си седят кат кукли безмълвни до пича.Мъжете пък и те от своя страна кат ръгнат нещо го правим за хвалбата на живот...Много е трудно да сращнеш човека който е за теб и да бъдеш качествено с него И ВСЕ ПАК някой го постигат все още в тоя порочен и изкривен свят.Успех не вси4ки,бая готина тема.
П.п. Тва за фитнеса е Зле на квадрат,но наистина не бива да се у4удваме от такива постъпки,ежедневие са нали?
П.п. Тва за фитнеса е Зле на квадрат,но наистина не бива да се у4удваме от такива постъпки,ежедневие са нали?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Adrenalinka написа:Elle написа:Колкото има лоши жени,които изневеряват,толкова има и такива мъже!...иначе и аз така си мислех - има ли мъж ,който не изневерява??Който да е свестен...и от опит да ви кажа,дълго време не намирах...и накрая....![]()
![]()
Има свестни мъже и аз много търсих.... и той ме намери
![]()
---Даааааа.Така е.Намерих си те.

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
bam-bam написа:пу деа сички свестни се оказаха заети .. некоя свободна нема ли
аз съм свободна,след операцията

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.