важна тема моля да всички които я видят да я прочетат
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
важна тема моля да всички които я видят да я прочетат
искам да ви разкажа следната случка от която е потърпевш едно много свестно момче от нашия форум,което изобщо не заслужава това нещо
та като начало искам да ви кажа че българина е невероятно нещастно същество
в началото на седмицата ми се случи следната случка
както повечето от вас знаят имам автосервиз в квартал люлин 8 и един наш съфорумник реши да се възползва от услугите които извършвам като автомонтиор
момчето кара бмв е36 купе мотора е м50б20 ванус и след прегледа на колата установих че на 3 ти цилиндър компресията е 0.аз естествено разглобих двигателя смених основни,биелни лагери,сегменти,клапани,вериги и плъзгачи,болтове на глава и т.н. сглобих всичко и запалих бмв то,работеше и вървеше перфектно,само в моя сервиз колата направи някъде около 2 дена работа на място като не даде абсолютно никакъв дефект.клиента динко си взе колата и си тръгна след което 1 седмица не сме се чували.през това време е изминал до колкото разбрах около 250 300км на път някъде по провинцията.след тази една седмица динко ми се обади и каза че двигателя тропа много и нещо меля.казах му да ми я докара....
разглопих пак колата по точно махнах само капака на клапаните и познаите кво си намерих вътре.... е...и му мамата съчма отлагер на главина...
мисля че не е нужно да ви казвам че сичко е на салата...утре ще има и актуални снимки по случая
ще ме светне ли някои след толкова работа на място и изминати километри как се е наместила тая съчма под изпускателния разпределителен вал а
влязла е в мотора през капачката на маслото...а кои я е пуснал там е загадка....за сега
кажете ми колеги нормално ли е да стават такива цигански изцепки в българия и до кога ше ги търпиме тия циганий
p.s.Динко звънни ми веднага след като прочетеш темата
та като начало искам да ви кажа че българина е невероятно нещастно същество
в началото на седмицата ми се случи следната случка
както повечето от вас знаят имам автосервиз в квартал люлин 8 и един наш съфорумник реши да се възползва от услугите които извършвам като автомонтиор
момчето кара бмв е36 купе мотора е м50б20 ванус и след прегледа на колата установих че на 3 ти цилиндър компресията е 0.аз естествено разглобих двигателя смених основни,биелни лагери,сегменти,клапани,вериги и плъзгачи,болтове на глава и т.н. сглобих всичко и запалих бмв то,работеше и вървеше перфектно,само в моя сервиз колата направи някъде около 2 дена работа на място като не даде абсолютно никакъв дефект.клиента динко си взе колата и си тръгна след което 1 седмица не сме се чували.през това време е изминал до колкото разбрах около 250 300км на път някъде по провинцията.след тази една седмица динко ми се обади и каза че двигателя тропа много и нещо меля.казах му да ми я докара....
разглопих пак колата по точно махнах само капака на клапаните и познаите кво си намерих вътре.... е...и му мамата съчма отлагер на главина...
мисля че не е нужно да ви казвам че сичко е на салата...утре ще има и актуални снимки по случая
ще ме светне ли някои след толкова работа на място и изминати километри как се е наместила тая съчма под изпускателния разпределителен вал а
влязла е в мотора през капачката на маслото...а кои я е пуснал там е загадка....за сега
кажете ми колеги нормално ли е да стават такива цигански изцепки в българия и до кога ше ги търпиме тия циганий
p.s.Динко звънни ми веднага след като прочетеш темата
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
бате,трее да сверим часовниците,щот и при мен се случи на 2 пъти а за щастие без последствие,добре,че навреме намерихме чуждиия субект в маторя
...ако го фана кой е ще го затворя с ройче за около седмица в мазето докат се вмирише.....

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
верно ли имате такива "познати" щото ако е непознат едва ли ще ви вдигне капака и ще сипва каквото и да е в маслото
тоя требе да е ебати нещастника, честно

тоя требе да е ебати нещастника, честно

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- KickingKing
- ентусиаст
-
Re: важна тема моля да всички които я видят да я прочетат
sachs написа:p.s.Динко звънни ми веднага след като прочетеш темата
Той не влиза във форума

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- fagorta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318tds Compact
- Мечтае да кара: BMW i3/ BMW X1
- Детайли за колата: В процес на стягане...!
Хора ..!
Хора това си е престъпление..!
Давайте да се вземем в ръце и да го хванем законно..!Доколкото разбрах това не е единчен случай,което значи само едно..!
Всички сте от София..!значи няма каде да е ,и пак ще го направи..!
Това е подпис на БГ Злоба хора..!
Веднага ми е идея в главата...!
Слагаме камера или две за по сигурно защото ако е под капака няма да се Види че слага нещо в малото а само кой е ..!
И още една която да наблюдава сектора на Пробката за маслото и започваме да обикаляме..!
И съм 100% сигурен че до месец сме го згащили и право на СЪД..!
А пак личностните отношения Към него ще ги оставим ЛИЧНИ ..!
Давайте да се вземем в ръце и да го хванем законно..!Доколкото разбрах това не е единчен случай,което значи само едно..!
Слагаме камера или две за по сигурно защото ако е под капака няма да се Види че слага нещо в малото а само кой е ..!
И още една която да наблюдава сектора на Пробката за маслото и започваме да обикаляме..!

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Верно ли има такива гадове... еееее направо не мога да повярвам.. Аз лично не им давам на бензиностанцията да ми проверяват нито вода нито масло нищо... Гледам ги в ръцете като ми мият джамовете камоли да им дам да ми барат колата... Да чукаме на дърво на никой повече тоя гад да не може да сложи...
иначе намерения лагер от каква кола е или не може да се установи...
иначе намерения лагер от каква кола е или не може да се установи...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: Хора ..!
fagorta написа:Хора това си е престъпление..!
пич ти сериозно ли

няма къде да е ... в София е ... еи ся ше го хванем

съд за какво сложил топче някъде си .. те немогат с доказателства да ги вкарат пак за 1 топче мани съдиите ше се видят у голем смех

п.п. обмислям вариант да почна да снимам филми .. доста сценарии и сюжети мога да черпя от форума

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Хм....
Закс, за теб съм чувал само хубави неща като майстор. За съжаление си ми далеч обаче за да ти ползвам услугите.
Искам да те питам обаче: ти сам ли работиш?
Не се обиждай на въпроса. Просто съм чувал, че при оформянето и разпробиването на гарнитурата много хора използват именно лагерни сачми като помощно средство. А вие сте сменяли гарнитурите на човека.
И ако някоя сачма отхвръкне или пък падне някъде...
Отново ти казвам, без агресия, но според мен трябва да се отхвърли тази теория като - даже по - вероятна.
Защото според мен е малко вероятно някой, който мрази човека, да се разхожда с лагерна сачма от главина, да му отвори капака, да развие капачката, да пусне сачмата, да затвори всичко и да си пее....
Това не е просто сачма, това може да бъде и опит за убийство. При доказана вина според мен съдът би го съдил именно за такова... За вид атентат. Какво става, ако я подкара с двеста и не разбере навреме какво става?
В този случай има повече резон отваряйки капака човекът да си поиграе и с други неща. Какво му пречи точно двигателят? Едни спукани гуми също вършат добра работа..... Ако целта е човекът, спирачките могат да се барнат...
В случай, че едната версия е отхвърлена според мен ако твоят човек има съмнения за някой, който да му отмъщава, допълнителна улика би било ако той си е карал скоро колата на сервиз или работи в сервиз, щом използва точно лагери.
Закс, за теб съм чувал само хубави неща като майстор. За съжаление си ми далеч обаче за да ти ползвам услугите.
Искам да те питам обаче: ти сам ли работиш?
Не се обиждай на въпроса. Просто съм чувал, че при оформянето и разпробиването на гарнитурата много хора използват именно лагерни сачми като помощно средство. А вие сте сменяли гарнитурите на човека.
И ако някоя сачма отхвръкне или пък падне някъде...
Отново ти казвам, без агресия, но според мен трябва да се отхвърли тази теория като - даже по - вероятна.
Защото според мен е малко вероятно някой, който мрази човека, да се разхожда с лагерна сачма от главина, да му отвори капака, да развие капачката, да пусне сачмата, да затвори всичко и да си пее....
Това не е просто сачма, това може да бъде и опит за убийство. При доказана вина според мен съдът би го съдил именно за такова... За вид атентат. Какво става, ако я подкара с двеста и не разбере навреме какво става?
В този случай има повече резон отваряйки капака човекът да си поиграе и с други неща. Какво му пречи точно двигателят? Едни спукани гуми също вършат добра работа..... Ако целта е човекът, спирачките могат да се барнат...
В случай, че едната версия е отхвърлена според мен ако твоят човек има съмнения за някой, който да му отмъщава, допълнителна улика би било ако той си е карал скоро колата на сервиз или работи в сервиз, щом използва точно лагери.
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
А има ли някаква вероятност съчмите да са били в самоите туби за масло
тъикато както казахте не е единичен случаи?
С какво масло са карани колите и в този и в др.сличаи?
тъикато както казахте не е единичен случаи?
С какво масло са карани колите и в този и в др.сличаи?
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3