Вижте ги тия боклуци!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Вижте ги тия боклуци!
http://dnes.dir.bg/2007/09/03/news2065235.html
Какво ще кажете, а? А вие си плащайте данъците!
Какво ще кажете, а? А вие си плащайте данъците!
- Гост
-
да им беха върнали тъпия либиец-от локърби да си го чукат у главата,а дълга да си остане! нищо ,че немало да го върнат-се некой ден можеше да опрат пак и тогава...! щехме да си го поискаме.
по тая логика никой никакви дългове да не връща!?
и ме е яд не на скапаните либийци-намерили начин-преебали ни!
яд ме е ,че ше плащам са за чужди грешки!!!щот некой не си е свършил работата,не е извел сестрите на време и са....! нема дълг!
яд ме е ,че ше плащам са за чужди грешки!!!щот некой не си е свършил работата,не е извел сестрите на време и са....! нема дълг!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:да им беха върнали тъпия либиец-от локърби да си го чукат у главата,а дълга да си остане! нищо ,че немало да го върнат-се некой ден можеше да опрат пак и тогава...! щехме да си го поискаме.
За тоя либиец - Ал Мегархи - Кадафи плати около 3 милиарда долара, за да му го върнат. Взеха му парите и не му го върнаха. Не вярвам, че нашите - били те 10 или 56 милиона долара да са в състояние да обърнат каруцата.
Честно казано, виждам участието на форума в кампанията. Но аз не съм убеден нито, че нашите са толквоа невинни, нито, че Кадафи е толкова черен.
И вярвайте ми... БОли го него за нашите няколко милиона дали ще ги плати или не. Още довечера той и компания са ги изяли тея пари на пълнени камили и уиски. Друго нещо се цели с тея стъпки, може би дори и настройване на хората.
SKISA напълно съм съгласен с тебе щото наще умрели заспали управници вместо да гледат от къде да откраднат и кво да завлекат да вземат и да се опраят малко мамицата им
ей така като си говорим всички много добре знаем че нищо няма да се промени но .......

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Понеже сме много "богата" държава, затова опростяваме и дългове вече
Да не казвам, че с това признават, че медиците са виновни!!!
Нали самите те го казваха, няма да плащаме нито лев иначе признаваме вината им!!! А сега кво......
П.П Но много хора смятат, че така и ли иначе тези пари нямаше да ги види наща мила родина, а така поне все едно са солидарни към заразените деца и помагат на тях по този начин!!! А ние ще пращаме постоянно по левче за някой болно българче за да може да се лекува

Нали самите те го казваха, няма да плащаме нито лев иначе признаваме вината им!!! А сега кво......
П.П Но много хора смятат, че така и ли иначе тези пари нямаше да ги види наща мила родина, а така поне все едно са солидарни към заразените деца и помагат на тях по този начин!!! А ние ще пращаме постоянно по левче за някой болно българче за да може да се лекува

Последна промяна Club BMW на 03 Сеп 2007, 17:28, променена общо 1 път
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Club BMW написа:Понеже сме много "богата" държава, затова опростяваме и дългове вече![]()
Сега идат избори. И после пак...
- Гост
-
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
А някой обърна ли внимание на снимката ,какъв "голям българин"
предава парите
Време е ,....идват избори 
предава парите

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
ти пък откога взе да разбираш от м/ународна политика?(jackrock) 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-

Последна промяна Le Transporteur на 03 Сеп 2007, 21:00, променена общо 1 път
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3