Дали е свиреп...а???
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Дали е свиреп...а???

Кара...го на кебапчета (ново Еко гориво)
Детайли за колата: с хубава лютеница и топла селска мекица... (всяко нещо е от значение)
Мечтае да кара: Трабант 1.1т (върха на машиностроенето)
Професия: Услуги (по домовете или...

Луд е за 3 села...

Така започна всичко...Здравейте ... на 16 години съм от Шумен .
Обичам хубавите коли ( БМВ) до 1 2 години смятам да купя нещо скромно
събрал съм около 2000 2500 ама има още време пък и наще не съм джобил тъй че около 6000 затва искам първо да питам как се движат цените с времето и моделче нещо леко бягащо трой4е по възможност и да питам също има ли разлика между моделите с 2(3) врати и 4(5) да има възможност за тунинг също

Поне вади пари братока... ТУК НЕ СЕ ЕБАВАМ. Евала му правя, че от толкова малък е започнал да си вади сам парите...Бе пари имам вече вадя по 40 50 кинта на вечер по кръчметата и по морето 100-150 стигат (свиря на гайда)
Пилот-изпитател......п1к ми трябва нещо дето ше накара Гти-ките и Гси-те глупавите сивици да се продадат за части
Повярвайте ми той го каза на майтап...кой е тоя явор

И сега следва не какво да е, ами следва лекия тунинг, който се състои в това...BMW-POWER написа:не смятам да сменям коли на 2 години искам нещо стабилно до 5000 6000 макс. Да не фърля още толкоз пари за ремонт после като му посвикна и за лек тунинг може да помисля ...... Wink
някои с компресор на бавареца има ли от тоя форум ?
Ако това е лек тунинг, цунами пасти да ядът...

И след всичко това, сензация...
бмвфена пасти да яде с неговите гумета, кой разбира тука се спира...
Който иска да пита нещо за гуми да пита вече 3-то лято бачкам в гумаджииница фащтам едно друго
Ааааааа то ставало дума за други гуми...

BMW-POWER написа:хаха спортекс дурекс ама от 30 ст. вършат същата работа
но тук май се издаде....
може и аз да цъфна
уууууупс греша...

ако има фитнес маниаци обаждаите да разменим малко опит млад съм ама сфащам идеята
Важно е да се целувате па другото вятър ралта...мойта жена все още мога да я возя на рамката на колелото или на село с трабанта

А този пост ме накара да напиша цялата тема...

пък то и Шумен удари ама леко и гледах на бащата трабанта само как отскачха от покриваи капаците му и падаха доло нямаше му нищо само дето събориха много листа и го изцапаха пък го михме преди 4 дена
Не го мийте сега, че пак се очакват дъждове...

Очаква се строеж на няколко MALL-а в различни градове на страната, ама нали ги знаеш, че само си говорят...Виждам че има срещи на сите-а самоче са в софия има и другаде по отделни градове . Скоро ще се прави ли нещо голямо от цяла българия

ху ху не съм видял такваз ТЕма за Тфа ама повече няма да пиша ако искате деллте ми темите ..........

И всичко това за...

Успех...

СЕРИОЗНО:
Аз от своя страна ти пожелавам, много приятно време прекарано във форума и чети повече от колкото пишеш... Понякога помага....

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Пътеписа на един млад фен във форума на БМВ клуб България

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Magi написа:Аве пича трупа мнения сега (така както е тръгнал сигурно гони Явор![]()
![]()
) оставете го!
кой е тоя Явор
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Stanchev написа:Din написа:Това е някаква шега,не може човек да е токова тьп и необразован че да рьси такива глупости,макар и жена( да не се обиждат колежките,от тях тука има сигорно дето разбират доста повече от мен)
ima 6est cilindrov smukatelen motor-аз сьм учил ДВГ![]()
![]()
![]()
![]()
На тази смукатела и се е обадил![]()
![]()
![]()
Тя просто иска да каже, че ще смучи 6 пишки, докато кара BMW![]()
е и моя първи пост

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
мойто първо мнение пък беше за наградите дарвин http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ht=#158012 

Tux0 Ca !

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
WilliamsF1Team написа:Имам едно леко въпросче...
Преди доста време братов4ед ми вкара от Германия Един Опел Омега 96`та година ушким с малък проблем по мотора! Доколкото си спомням двигателя беше 2.5TDS от нашата любима марка. Проблемът беше пукната глава. Чувал сам и от други приятели че точно този мотор пука глави яко. Та въпроса ми е някой знае ли подобни случаи и също така ще сам много благодарен ако ми кажете на какво се дължи това. Все пак това е BMW...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3