Какво сте си намирали в колите?
Модератор: Общи модератори
- Новини
-
Какво сте си намирали в колите?
Иде реч за "завещаното" от предишения собственик на колата ви.
Любопитно ми е какви предмети сте си намирали след първото почистване или разглабяне на интериора?

Любопитно ми е какви предмети сте си намирали след първото почистване или разглабяне на интериора?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Вибратор............
,даже тук го продадох

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ами аз си намерих ръждива подкова под шофьорската стелка, една икона (малка) на лепка закрепена към таблото и в сенника след почти 3 години експлоатация една бележка писана на някакъв арабски език
Случайно се запознах с една мацка ,която знаеше този език и като се опита да го преведе,каза,че е написано смъртно грозно
и ,че е нещо като молитва
Боже ,боже викам си на какво попаднах
Георги Пенчев

Случайно се запознах с една мацка ,която знаеше този език и като се опита да го преведе,каза,че е написано смъртно грозно

Георги Пенчев
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:Ами аз си намерих ръждива подкова под шофьорската стелка, една икона (малка) на лепка закрепена към таблото и в сенника след почти 3 години експлоатация една бележка писана на някакъв арабски език![]()
![]()
Случайно се запознах с една мацка ,която знаеше този език и като се опита да го преведе,каза,че е написано смъртно грознои ,че е нещо като молитва
![]()
![]()
Георги Пенчев
Пенчев! Попаднал си на кола - бомба братко. Виж дали няма да намериш още нещо под колата или към двигателя.
Аз скромничко си открих едно метално евро в колата. Чудно, как джамбазите са го изтървали.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Не знам от предишен собственник, ама аз тая сутрин като никога викам, чакай да отвора капака на колата на майками (с нея се придвижвам) да вида кво стаа с тва масло, има ли нема ли, и сънен .. отварям и кво да видя - 3 малки котенца се сгушили на кравай около "тигана" на въздушния филтър и още по шокирани от мене гледат жално. Нямаше как, трябваше да ги изгоня, че бързах за работа 

R.I.P Landikar
- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
Penchev написа:Ами аз си намерих ръждива подкова под шофьорската стелка, една икона (малка) на лепка закрепена към таблото и в сенника след почти 3 години експлоатация една бележка писана на някакъв арабски език![]()
![]()
Случайно се запознах с една мацка ,която знаеше този език и като се опита да го преведе,каза,че е написано смъртно грознои ,че е нещо като молитва
![]()
![]()
Георги Пенчев
Пенчев подковата си беше в колата когато пристигна от италия а лепката с която е хваната иконката беше в жабката иначе самата иконка аз я бях сложил.

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
в Е36цата наваремето страшно много ме изнервяше едно хлопане от шофьорската фрата и накрая реших да я отворя и да видя за кво иде реч.....и кво да гледам някой разсеян майстор си беше оставил фенера (Филипс) във вратата

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna