Прекъсвач
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Прекъсвач
Искам да попитам за прекъсвача на колите. Как точно е направено, тоест кое точно прекъсва. Най - вероятно е по електрониката нещо за да е бързодействащо (така мисля аз
) .......................

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
- Illusion
- Бургаското явление
-
Ми...
Можеш да прекъснеш всичко, което поискаш, свързано със запалването... помпата за горивото; шалтера на стартера; проводника от електронното запалване към бобината; датчика за положение на коляновия вал...

Можеш да прекъснеш всичко, което поискаш, свързано със запалването... помпата за горивото; шалтера на стартера; проводника от електронното запалване към бобината; датчика за положение на коляновия вал...
Ами въороса ми беше друг. Може да не съм попитал правилно
. Като дадеш газ и примерно на 7 оборота влиза в прекъсвач. Кое ПРЕКЪСВА едва ли бензиновата пома да е толкова бърза. Нещо по ел. системата е СПОРЕД МЕН но кое точно при положение че колите когато са на газ нямат прекъсвач (ако не са с фабрична газова уредба(. Това попитах.

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- Новини
-
прекъсва се тока от бобината към свещите, на старите коли, прекъсвача седи на палеца на делкото и на газ и на уран все си има прекъсвач, на следващите седи в компютъра и затова на газ няма прекъсвач, щото дефакто се лъже компа, а може и на дюзите да е, тук несъм на 100% сигурен, но дефакто това е отговора.
11 мнения
• Страница 1 от 1