Имам BMW от пет дена и вече ми окрадоха емблемите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Имам BMW от пет дена и вече ми окрадоха емблемите

Мнение от BMW_325 TDS » 20 Авг 2007, 18:47

Колеги отчайвам се вече от българската злоба ! :( Имам BMW 320 D
E46 от пет дена и вече ми свиха задната емблема и са се опитали да свалят и предната , ама нещо май не са успяли защото си личи , че е ръчкано ама си стои :twisted: :twisted: . Вчера цял ден си седях в любимата ми и си слушах музика и не знаех какво да направя от кеф . Снощи си легнах и не можах да заспим 2 часа от радост , биеше ми силно сърцето при мисълта , че имам такъв породист красавец . Вчера си ходих на село защото колата ми още не беше маркирана и ме беше страх да я оставя пред блока ( и по - добре ) , на село си я вкарах в гаража и си бях спокоен ( емблемата си беше на мястото ). Сутринта се прибрах от село и оставих колата си пред блока и тази вечер ходихме с баща ми да я маркират след като оправихме каското и слизам и отивам зад BMW-то и какво гледам няма ми емблемата , издраскано около нея :shock: :shock: !! Изпаднах в шок и паника и залоба :twisted: :twisted: :twisted: . Пича каде ми лепи стикерите вика " Бате не се коси чак толко " , ама не е така !! Да еба шибаните копелета гадни , дано умрат от рак , дано гангрена да им изяде ръчичките , дано цялото им семейство пукне ! Ако ми паднат в ръцете с ръждив нож ще им режем пръстчетата един по един . Защо трябва да сме такива ? Какво съм им направил та да го правят на моята кола , сега е пред блока ми и ме е страх че утре като отида при нея ще видя , че е жестоко надрана с ключ :( . Никога никому не съм направил нищо от злоба и келешлък и съм уважавал човешкия труд , а другите серат върху мен :twisted: :twisted: Сичко бих дал да разбера кой е направил тая поразия :twisted: !! Колеги е до сега поговорих сас баща ми и решихме да слагаме камери , на първия етаж съм и колата ми стои непосредствено близо до прозореца ми ! Моля ви кажете ми какво оборудване ще ми трябва ( ама моля ви бъдете напълно сериозни ) . Какъв софтуер и хардуер ще ми трябва , моля нека някой ми направи един списък и каже от къде да си купя съответното оборудване ( разбира се да е на праиемливи цени ). Всичко ама всичко ще дадеме с баща ми да спипаме копелетата , които ги правят тия работи и ще ги удостоим с достойно посрещане :twisted: :twisted: , после ще пусна застрахователите и те да се позабавляват . Нараниха ме много днес ! Искам и тях да ги боли както мен ! Утре си отивам с BMW - то на село и го пъхам в гаража докато не осигуря постоянно наблюдение . Записите ще мога да ги преглеждам на около 6 -7 часа и после ще ги трия , разполагам с 40 Гб Хард пространство и мога да осигуря още един хард от 40 Гб , значи общо 80 Гб . Моля нека компетентните да помогнат , като разсянат какво оборудване ми трябва . Спомням си , че и преди имаше подобна тема за видео наблюдение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 20 Авг 2007, 19:47

Баце, моите съболезнования и ... добре дошъл в България. Видеонаблюдението не знам колко ще помогне, защото утре ще спреш някаде за 5 минути и на халогена ти (примерно) ще му пораснат крака. Няма спасение... На мене на служебния паркинг където се влиза с магнитна карта ми свалиха лайсна. Така че какво да говорим...

Единствения изход от тая ситуация е летище "София"...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 20 Авг 2007, 20:26

Колеги айде моля ви пишете какво ще ми трябва , че мисля утре да ходя да пазарувам , или поне ако ви марзи да пишете пуснете едно линкче към темата точно с тази насоченост , някой колега питаше като мен за такива камери , ама не мога да намеря темата

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS 96'

Мнение от Kiceto » 20 Авг 2007, 20:41

Съжелявам пич, аз изпитах същото преди една седмица и това което направих е отидох при кварталните гаменчета и им дадох да разберат, че мойта кола не трябва да се пипа и за сега емблемата седи, нищо че е залепена с двойнозалепваща лепенка :) .

П.П. От кой квартал си :?:
Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316 96', Е46 316 03'

Мнение от overclock » 20 Авг 2007, 21:33

Простотията в БГ няма да се свърши никога.
Виж в Computer 2000.Предлагат голямо разнообразие от камери.Те ще ти обяснят какво ти трябва.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vaskoto1 » 20 Авг 2007, 21:54

с един комшия правихме вариант за емблема на Е30 предна. бяха му я гепили и той си купи чисто нова от дару (40 и нещоси кинта беше по спомен) и естествено човека дойде да мислиме какво да й правиме.
решихме че ако пробиеме капака-ще загние. затова разпробихме самата емблема и й отковахме точно в средата един поп нит с диаметър, който да дразни максимално малко доколкото е възможно (все пак е яка селяния!) но не пробихме капака-просто го сложихме камуфлажен. така веднъж емблемата е развалена но не чак да се побърка собственика и втори път всеки би решил че е занитена за капака и би се отказал да я кърти.
много е селско -верно -но е безотказно! гъза ме заболя като разпробивах чисто новичката емблемка... :(

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 20 Авг 2007, 22:19

Запълваш местата на емблемите и си готов..... :mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 20 Авг 2007, 23:38

Първо честито за придобивката и жив и здрав да си я караш и да те слуша.
Колкото до случката - не си го слагай много на сърце защото нито си първия нито ще си последния такъв случай.
Не си струва да се набутваш с видео наблюдение защото каква ти е далаверата да видиш сутринта на запис някой неразпознаваем с яке и качулка как ти се гаври с колата - ти и сега си знаеш какво е станало нищо че нямаш запис...
Мога да ти препоръчам да си вземеш стикери с емблемата и да ги залепиш на мястото на емблемите аки и тях и изстържат значи много завист ходи около Вашия блок.

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 21 Авг 2007, 0:00

Т'ва е ужасно и с нашата се е случвало, но така е в тая държава...
А иначе предполагам, че говориш за тази тема със същия проблем
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... C%E5%F0%E8

Дано и това да ти помогне, но според мен или трябва да си имаш гараж, или да ги издебнеш и да им покажеш, че твоята кола не трябва да се пипа 8)

И айде честито, дано това да остане единствения проблем ;)

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 21 Авг 2007, 0:02

бате сложи си нови ,но преди тва напиши на гърбовете на емблемите
"ПЕДЕРАСТ'

не си късай нервите с тъпанари
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

ентусиаст
Аватар

Re: Имам BMW от пет дена и вече ми окрадоха емблемите

Мнение от KickingKing » 21 Авг 2007, 0:14

BMW_325 TDS написа:Имам BMW 320 D E46
...биеше ми силно сърцето при мисълта , че имам такъв породист красавец...

Изображение

По темата никво видео наблюдение няма да ти помогне. Дори да видиш кой е и после к'во праим??? Ша се правим на детективи? Да ама не!
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Авг 2007, 0:21

не се коси .. важното е че ти си добре .. другото се оправя ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 21 Авг 2007, 2:32

Можеше и да е по-лошо... Можеше да откраднат моите емблеми... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Joke... ;)

Бате няма смисъл да го взимаш толкова насериозно. Ще сложиш камери и ще ти ги земат пред магазина и там ли ще сложиш... :?:

А аз се чудя кой слагал камерите по кръстовищата... :shock:

Мани накрая ще те издебнат на извънградско и ще те набият заради 2 емблеми...
Най-добре сложи 2 лепенки вместо емблеми, та да си обръщат ноктите. За да ги хванеш ти препоръчвам да отвориш салон за красота и който дойде на маникюр с обърнат нокът... БРАДВА...

Ама с тия камери... Мани не се въвличай в Биг Брадър, па и може баща ти да те засече на камерата как си бършеш емблемата и от ББ да се прехвърлиш в Сървайвър.

А просто не искам да си представям ако ти беха задигнални емблеми "Алпина"... Щеше да дигнеш две вишки...
Аз затва съм се отказал. Емблемите са с двойно лепкаща лепенка, джантите са полуразвити, колата е на крик, ако искат да взимат поне да не правят други мизерии. Те ако са ме нарочили ще ми вземат джантите и в центъра след като са ми сложили скоба...
Тия секретни болтове са отживелица. Ебем ти и секретните болтове. Различен номер шестограм просто и ще ти обърнем джантите като на жигула...

За емблемите един луд комшия ми даваше тука некви акъли да ги правим на копчета "Тик-так" и вечер да ги свалям, аз обаче имам друга идея за следващия ъпгрейд. Ще им сложа лепки...Е ще се родя... Даже от време на време като си ги забравя в джоба и майка ми ще ги изпира.

Абе всичко трябва да е добре направено, прецизно изпипано, обмислено до най-малка подробност, изключващо всякакви странични действия и явления, които могат да се случат. Трябва всеки ход да бъде внимателно начертан и най-важно е да не забравя да платя 30лв. в началото на месеца, че няма да мога да си паркирам колата на платен паркинг... :idea:

А СЕГА СЕРИОЗНО...
Не си заслужава заради някакви 12 годишни момченца да слагаш камери на стойност 200+++ лева. Тия емблеми няма да ти ги откраднат повече от два пъти пък 4 емблеми не струват 200+++ лева.
Ясно, че е кофти да осквернят нова кола ама чак пък толкова няма смисъл... ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 21 Авг 2007, 3:39

Бате, платен паркинг му е майката.
Аз, ако оставя мойто барби пред блока, лайстни, огледала и т.н за 1 час и колата ще ми я направят сток :mhihi:
За тва бате, отделяй си по 30лв. за платен паркинг и така ще спиш спокойно, и няма да я мислиш по цели нощи ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 21 Авг 2007, 5:31

И при мене се получи същото, няколко дена след като си взех колата, много е неприятно и беше супер явно, отделно, че съседите ме гледаха с открита злоба, ама народът е прост и тва е!
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

Следваща

Назад към Извън Темата