Винетки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Винетки

Мнение от bobi_maxo » 20 Авг 2007, 12:09

От както има винетки в БГ винаги съм си купувал винетки, винаги съм бил коректен, но до вчера!
По принцип ми писна от дупките по шосетата, но вчера чашата преля!
Прибирах си децата от провинцията и се движех по пътя Самоков-София през Железница и Бистрица. И малко преди Бистрица се хакнах в една страхотна дупка, въпреки че се опитах да я избегна със задната лява гума закачих дупката и й "е..х майката" на джантата.
Та сега съм решил изобщо няма да си купувам винетка, а само ще им представям фактурата от ремонта която за сега ми казаха че е 50 лв. почти колкото е цената на винетката. А, да не казвам какви още проблеми може да има от такива дупки за който всъщност плащаме за да ги няма!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ЗА СЕГА НЯМА ДА СИ КУПУВАМ ВИНЕТКА!!!!!!!!!

старши ентусиаст
Аватар

Re: Винетки

Мнение от meha » 20 Авг 2007, 12:11

bobi_maxo написа:ЗА СЕГА НЯМА ДА СИ КУПУВАМ ВИНЕТКА!!!!!!!!!

Аз го подкрепям вече от една година това :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 20 Авг 2007, 12:20

Плащайте си тогава на място - 10 лева на пост :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
По изгодно е 8)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 20 Авг 2007, 12:29

pAbLo написа:Плащайте си тогава на място - 10 лева на пост :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
По изгодно е 8)

Имам 2 коли. На едната съм си купил винетка но за другата не съм и няма да си купя защото ми се полага. Няма да обяснявам защо ми се полага. Ще Ти кажа че до сега не съм имал проблеми и все още не съм плащал. От началото на годината са ме спирали около 10-тина пъти... извън населено мясно от които 2 пъти на магистрала.

Пари на тази държава не давам докато не започне да се държи като такава. Когато преценя че съм доволен от отношението на неините служители и когато са си свършили работата нямам претенции...

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 20 Авг 2007, 13:52

В този дух на размисли да споменем как милите ни държавници насраха за пореден път Цариградско шосе!!!
Искам да питам кой кретен му прави ремонта и как може 2 дни след като е пусната асфалта да е целия на вълни? Що за идиотизъм, никога няма да се оправим! :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 20 Авг 2007, 13:59

Плащайте си тогава на място - 10 лева на пост :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
По изгодно е 8)

Мисля изобщо да не давам на никого нищо, нито ще давам акт да ми пишат, ако искат да ме прибират ще ги съдя в Страсбург!

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 20 Авг 2007, 14:06

Събота пътувах до Пазарджик, и бях със едноседмичната винетка от преди няколко месеца ( просто я купих да има нещо залепено на прозореца колкото да отбия номера, пък едва ли ще се задалбочават да гледат дали е валидна ) и наинстина по цариградско нищо не са направили! Абсолютно е на вълни пътя :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Авг 2007, 15:06

Ееее нищо де, ще го ремонтират пак :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 20 Авг 2007, 16:48

///peter написа:Ееее нищо де, ще го ремонтират пак :mhihi:

мда след 40 години :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 20 Авг 2007, 18:05

За кофти ремонтите за виновни подизпълнителите, ама май Бат Бойко и по техния гъз трябва да ходи и като не му хареса каке направено Цариградското, да каже. Ай са неустойка за неспазване на срока, ай са за ваша сметка всичко наново и да видиме дали ще има втори път такава излагация. А за винетктие, аз съм го казал хиляди пъти. Като ми асфалтират улиците в квартала, сам, бе никой да ме кара отивам в общината и си плащам всички данъци, нарушения и си купувам винетки за всички коли. Дотогава, недавам нищо даром на държавата. Винетка си купих една и си я местя на всички коли, даже и на приятелби като пътуват им давам. Досега съм и избил парите сигурно 10 пъти. Щото едно излизане ти е 10лв седмична винетка, аз от началото съм излизал поне 40 пъти с поне 6 коли, ай са смятатйте кой е по-надалавера, аз или държавата.

ентусиаст
Аватар

Винетка

Мнение от bobi_maxo » 20 Авг 2007, 19:19

Аз мисля да си направя стикер:"Аз карам без винетка!", и ще си го залепя на стъклото :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Авг 2007, 0:16

браво пич .. ти си нашта гордост .. само кажи ако скоро те спрът как си се разминал .. и дали не си гризнал некои акт .. че нали знаеш кукера го боли фара за пъта като ти го напише после се оправяи .. а да няма да му дадеш .. ами по лошо ше стане .. как и да го мислиш накрая уя е за тебе ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 21 Авг 2007, 0:21

Всяка година я сменям... Със седмичнаИзображение
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 21 Авг 2007, 0:37

Аз пък имам универсална годишна винетка... става за всички коли а и не си личи :):):)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

Мнение от ИЛИЯН » 21 Авг 2007, 7:32

И аз имам две коли но винетка до сега никога не съм си купувал няма и да си купя. :mhihi:
Няма грозни жени, има трезви мъже!

Следваща

Назад към Извън Темата