Винетки
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Винетки
От както има винетки в БГ винаги съм си купувал винетки, винаги съм бил коректен, но до вчера!
По принцип ми писна от дупките по шосетата, но вчера чашата преля!
Прибирах си децата от провинцията и се движех по пътя Самоков-София през Железница и Бистрица. И малко преди Бистрица се хакнах в една страхотна дупка, въпреки че се опитах да я избегна със задната лява гума закачих дупката и й "е..х майката" на джантата.
Та сега съм решил изобщо няма да си купувам винетка, а само ще им представям фактурата от ремонта която за сега ми казаха че е 50 лв. почти колкото е цената на винетката. А, да не казвам какви още проблеми може да има от такива дупки за който всъщност плащаме за да ги няма!!!!
ЗА СЕГА НЯМА ДА СИ КУПУВАМ ВИНЕТКА!!!!!!!!!
По принцип ми писна от дупките по шосетата, но вчера чашата преля!
Прибирах си децата от провинцията и се движех по пътя Самоков-София през Железница и Бистрица. И малко преди Бистрица се хакнах в една страхотна дупка, въпреки че се опитах да я избегна със задната лява гума закачих дупката и й "е..х майката" на джантата.
Та сега съм решил изобщо няма да си купувам винетка, а само ще им представям фактурата от ремонта която за сега ми казаха че е 50 лв. почти колкото е цената на винетката. А, да не казвам какви още проблеми може да има от такива дупки за който всъщност плащаме за да ги няма!!!!

ЗА СЕГА НЯМА ДА СИ КУПУВАМ ВИНЕТКА!!!!!!!!!
Re: Винетки
bobi_maxo написа:ЗА СЕГА НЯМА ДА СИ КУПУВАМ ВИНЕТКА!!!!!!!!!
Аз го подкрепям вече от една година това

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
pAbLo написа:Плащайте си тогава на място - 10 лева на пост![]()
![]()
![]()
![]()
По изгодно е
Имам 2 коли. На едната съм си купил винетка но за другата не съм и няма да си купя защото ми се полага. Няма да обяснявам защо ми се полага. Ще Ти кажа че до сега не съм имал проблеми и все още не съм плащал. От началото на годината са ме спирали около 10-тина пъти... извън населено мясно от които 2 пъти на магистрала.
Пари на тази държава не давам докато не започне да се държи като такава. Когато преценя че съм доволен от отношението на неините служители и когато са си свършили работата нямам претенции...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
В този дух на размисли да споменем как милите ни държавници насраха за пореден път Цариградско шосе!!!
Искам да питам кой кретен му прави ремонта и как може 2 дни след като е пусната асфалта да е целия на вълни? Що за идиотизъм, никога няма да се оправим!
Искам да питам кой кретен му прави ремонта и как може 2 дни след като е пусната асфалта да е целия на вълни? Що за идиотизъм, никога няма да се оправим!

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
Събота пътувах до Пазарджик, и бях със едноседмичната винетка от преди няколко месеца ( просто я купих да има нещо залепено на прозореца колкото да отбия номера, пък едва ли ще се задалбочават да гледат дали е валидна ) и наинстина по цариградско нищо не са направили! Абсолютно е на вълни пътя 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
За кофти ремонтите за виновни подизпълнителите, ама май Бат Бойко и по техния гъз трябва да ходи и като не му хареса каке направено Цариградското, да каже. Ай са неустойка за неспазване на срока, ай са за ваша сметка всичко наново и да видиме дали ще има втори път такава излагация. А за винетктие, аз съм го казал хиляди пъти. Като ми асфалтират улиците в квартала, сам, бе никой да ме кара отивам в общината и си плащам всички данъци, нарушения и си купувам винетки за всички коли. Дотогава, недавам нищо даром на държавата. Винетка си купих една и си я местя на всички коли, даже и на приятелби като пътуват им давам. Досега съм и избил парите сигурно 10 пъти. Щото едно излизане ти е 10лв седмична винетка, аз от началото съм излизал поне 40 пъти с поне 6 коли, ай са смятатйте кой е по-надалавера, аз или държавата.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
браво пич .. ти си нашта гордост .. само кажи ако скоро те спрът как си се разминал .. и дали не си гризнал некои акт .. че нали знаеш кукера го боли фара за пъта като ти го напише после се оправяи .. а да няма да му дадеш .. ами по лошо ше стане .. как и да го мислиш накрая уя е за тебе 

- KickingKing
- ентусиаст
-
Всяка година я сменям... Със седмична

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
И аз имам две коли но винетка до сега никога не съм си купувал няма и да си купя. 

Няма грозни жени, има трезви мъже!
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3