Радар-детектори Whistler vs Cobra - Легални ли са?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Радар-детектори Whistler vs Cobra - Легални ли са?
Коя марка е по-добра според вас?
Какво точно могат да засичат тези радари?
Коя марка ще служи по-добре по родните ни пътища?
Какво точно могат да засичат тези радари?
Коя марка ще служи по-добре по родните ни пътища?
Последна промяна MaXimal на 15 Авг 2007, 17:16, променена общо 1 път
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Инси, аз имам Whistler и съм много доволен
Винаги когато е пуснат радара на куките го засича, но проблема е, че в повечето случаи не го пускат, а като е изключен няма как да го хване
От Cobra нямам впечатления 

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Аз съм с Кобра, сравнително стар модел е 6 бандов, поне на 2 години е, върши чудесна работа. Преди няколко дена засече полицаите на бул. България още от ЕКО бензиностанцията,а те седяха почти на пресечката до Хилтън. Радар детектора ми е монтиран над плафона и до сега не съм имал проблеми със "засичането".
Единствения недостатък е че се смущава от някои сигнали (СОТ, автоматични врати с датчик за движение) - примерно до Интерпред винаги писка.
Честно казано полицаите в България използват доста стара техника, която работи само на Х банд, така че и едно-бандов радар детектор ще ти свърши работа
Единствения недостатък е че се смущава от някои сигнали (СОТ, автоматични врати с датчик за движение) - примерно до Интерпред винаги писка.
Честно казано полицаите в България използват доста стара техника, която работи само на Х банд, така че и едно-бандов радар детектор ще ти свърши работа

- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Disco 300Tdi
Вземи си Whistler, но модел с изключване/включване на честотите (Selectable bands) и си остави Х банд включен. В Бългатрия само Х-банд се ползва,.... засега. Другите честоти - само фалшиви тревоги ще имаш от вратите на Кауфланд и ОМВ-то
Те фалшивите на Х-банд са ти достатъчни
за инфо Сobra нямат такава възможност нито същата чувствителност -НЕ ти препоръчвам Сobra, ма всеки си има мнение по въпроса

за инфо Сobra нямат такава възможност нито същата чувствителност -НЕ ти препоръчвам Сobra, ма всеки си има мнение по въпроса

6inline написа:за инфо Сobra нямат такава възможност нито същата чувствителност -НЕ ти препоръчвам Сobra, ма всеки си има мнение по въпроса
аз съм с кобра 9630 - доволен съм, точно тази възможност с изключване на различните честоти я има, има компас /някакъв си

струваше 260лв
не съм пробвал конкуренцията, така че няма как да знам дали имат същата чувствителност, но и в това отношение съм доволен
Като цяло Кобра и Whistler са от един и същи клас, като има много по-добри и скъпи от тях.
- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
rtzankov написа:Aз па, да ви застрелям, че видях куки с "лазер" на ботвеградско![]()
да не викаха :"ЛАЗАРЕЕЕЕЕЕЕЕ"

- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
да не викаха :"ЛАЗАРЕЕЕЕЕЕЕЕ"

МВР-то нема кинти освен за Тинел, но и ТР-ите вършат работа, ако знаят как да ги използват, независимо с какъв детектор си.
Дай снимка на този Лазар

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
http://www.radar-express.com/
влез у форума доста неща ще разбереш ако не си избери от каталога на Кобра последните модели само те си заслужават .. старите не стаат за нищо
влез у форума доста неща ще разбереш ако не си избери от каталога на Кобра последните модели само те си заслужават .. старите не стаат за нищо

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
[Georgi] написа: Ама виж джамъра е друга бира...
а и аз това щях да кажа - да им връщаш сигнала обратно и ще стане Most wanted

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3