Регистрция на кола без номер на двигателя
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Регистрция на кола без номер на двигателя
Здравейте колеги, въпросът ми е следният: продава се кола със старите номера и с нов двигател, поръчан от германия, който обаче няма номер. Ще имам ли някакви проблеми при регистрацията? До колкото знам не е фатално, че няма номер.
We love you Ronnie!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
преди време имах един голф и няколко цифри просто ръждата ги беше изяла
тея от кат се дзвериха гледаха мазаха с някви пасти алабала и наи накрая в талона ми пишеше на наомер на двигателя нестандартен

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Ако няма номер на двигател не е страшно,стига да не е заличен нарочно. Проблем е само ако номера на ДВГ не съответства
Ами блока е сменен с нов, поръчан от германия, дошъл без номер. Лошото е, че в документите от предната регистрация със сигурност пише номера на стария блок. Turboman, това имаш предвид, да не съответсва, нали? Няма ли да стане като нормална пререгистрация заради смяна на двигател, само че вместо новия номер, да напишат "няма"?
We love you Ronnie!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Трябва да имаш документ за покупката на двигателя, за да можеш да го регистрираш без номер(фактура или там съответстващото по германското законодателство). Тогава ще ти напишат БЕЗ НОМЕР в талона и няма да имаш проблем (на една жигула беше така).
Проблем може да дойде само ако високо квалифицираните служители от КАТ не разберат немския документ и започне едно ходене по мъките.....
ПП : надявам се че имаш някъф документ за новия блок
Проблем може да дойде само ако високо квалифицираните служители от КАТ не разберат немския документ и започне едно ходене по мъките.....
ПП : надявам се че имаш някъф документ за новия блок

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Отиваш в пункт за вторични суровини и ти издават една бележка ,че е купен от там. Отиваш и го регистрираш.
Иначе аз съм регистрирал три или четири коли вече на който пише без номер на двигателя. Най лесно става със френските който са на алуминиева табела и все едно е изпаднала тоест загубена.

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Най добре известно време поливай мястото където трябва да е набит номера с киселина от акумулатор,докато корозира и за около 6 месеца никой не може да каже къв е бил номер
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
12 мнения
• Страница 1 от 1