Интернет- проблем
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Интернет- проблем
Здравейте! Проблема ми е следния! Значи преинсталирах си Кошницата и сега не желае да ми тръгне интернета! Пиша си АйПи-та майпита всичко и не желае! Като включа кабела ми светват мониторчетата и ми показва че мрежовият кабел е включен! На Lan интернет съм! Благодаря предварително ако някой може да помогне! 

Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Случайно да си бил на VPN и да е трябвало да пишеш име и парола, за да се свържеш? Или ако имаш втора мрежова карта да ползваш нея и оттам да идва белата, щото е с друг МАC aдрес? или пъ да си си конфигурирал файъруола да блокира трафика към гейтуея?... друго засега не се сещам... ше помисля обаче
---
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
Не, не съм писал парола за да се свържа! Нито имам 2-ра мрежова карта! А стената направо я изключих! Нета си бачкаше преди преинстала! Но сега- Нъц!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
единственото което ми идва на акъла е че евентуално може да си бил на 10мб/с в настроиките на лана защото евентуално си на повече от 100 метра от суича и като си си сменял виндоса то пак се враща на 100мб/с
и ти дава че имаш връска но нямаш получени пакети
ако не знаеш как се сменя 10-100 пиши пак ще ти оббясня макар и менютата да имат малки разлики в зависимост от лан картата
и ти дава че имаш връска но нямаш получени пакети

ако не знаеш как се сменя 10-100 пиши пак ще ти оббясня макар и менютата да имат малки разлики в зависимост от лан картата

- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
Благодаря ви на всички за отговорите! Но както има една поговорка- Който няма в главата има в краката!
Бях забравил че ни сменяха АйПи-тата и си писах старото! Вече написах правилното и всичко е на 6! Благодаря още веднъж и извинявайте! Поздрави! Темата може да се трие!

7 мнения
• Страница 1 от 1