София - Бургас?
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- NAUGHTY
- кандидат ентусиаст
-
За по-бързо - по магистралата
За по-естетически издържано - по подбалкана
За по-естетически издържано - по подбалкана

Някои оставят нещо след себе си само когато клекнат...
- Гост
-
е аз де! преди 10 дни! караш си покрай Пловдив по магистралата до Стара Загора/почти-на 15км от Стара Загора/ ,после влизаш в пътя за Бургас-там е гадничко,щото е двупосочен и нема задминаване, после наближаваш Карнобат и ше видиш надясно отклонение за един новичък път ,малко завои по новият път и излизаш на новата магистрала до Бургас!!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
и внимавай че от Ст. Загора до Карнобат има много безсмъртни ..някой да не те отнесеabsix написа:Много ти благодаря

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Я да използвам темата, че и на мен утре ми предстои този път - значи вече не се минава през Карнобат, така ли? А къде се отклонява - в самия град, преди града, щото малко ме стреснахте с това, че нямало табели
?

Maverick_VS написа:Я да използвам темата, че и на мен утре ми предстои този път - значи вече не се минава през Карнобат, така ли? А къде се отклонява - в самия град, преди града, щото малко ме стреснахте с това, че нямало табели?
Скиса ми обясни... 15-20км преди Карнобат се оглеждай за нов път с нови мантинели, в дясно се пада. Ако го изпуснеш това, отиваш в Айтос!
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Бе не знам вие кви табели гоните, ма аз последно като минавах от там, основиния път водеше в Бургас, а за да влезеш в Карнобат трябваше да се отклониш 

R.I.P Landikar
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3