Може ли да се продаде така ?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Може ли да се продаде така ?
Изгубих си някъде навън копие от Нотариален акт и копие от личната ми карта. Може ли някой така да ми продаде/заложи жилището ?
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Може ли да се продаде така ?
За продажба е необходим Оригинал и ти да се подпишеш,нотариуси и прочие не се притеснявайcormoran написа:Изгубих си някъде навън копие от Нотариален акт и копие от личната ми карта. Може ли някой така да ми продаде/заложи жилището ?

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Re: Може ли да се продаде така ?
Scott написа:За продажба е необходим Оригинал и ти да се подпишеш,нотариуси и прочие не се притеснявайcormoran написа:Изгубих си някъде навън копие от Нотариален акт и копие от личната ми карта. Може ли някой така да ми продаде/заложи жилището ?
Благодаря
- Azrail
- UFO Pilot
-
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
cormoran написа:Е има ли вариант да се направи сделка, без аз да присъствам на нея. И то само с копие на личната ми карта и на нотариалния акт ?
Е не гледаш ли TV ?!
стига сте плашили човека
едва ли точно той ще стане обект на подобна измама само заради изгубени фотокопия
може би вече се намират в някоя кофа за боклук
докато пишех това мина репортаж за личните данни по новините на БТВ - пълно е с ЕГН в мрежата, по повод различни тестове, томболи и какво ли още не
едва ли точно той ще стане обект на подобна измама само заради изгубени фотокопия
може би вече се намират в някоя кофа за боклук
докато пишех това мина репортаж за личните данни по новините на БТВ - пълно е с ЕГН в мрежата, по повод различни тестове, томболи и какво ли още не

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
absix написа:Иди поне обяви личната карта за загубена, за всеки случай!
Ооо, тогава главоболията са големи. По-добре да я обяви за открадната - процедурата е в пъти по-елементарна.
It's not who You are, it's who You know...
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2