Огромно благодарим !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Огромно благодарим !!!

Мнение от Penchev » 16 Юли 2007, 9:04

Искам да изкажа своите най-искренни благодарности на Asterix,YOKOHAMA и момчето собственик на сервиза във Велико Търново ,за това ,че вчера късно вечерта се притекоха на помощ на мен и брат ми :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Тръгнахме си от Варна с двете коли ,подкарахме здраво ,както стапяхме разстоянието изведнъж се натъкнахме на ... Ати :mhihi: :mhihi: :mhihi: Това стана след Омуртаг,в отсечката където беше отбито движението през едно село,не мога да се сетя кое :roll: Спряхме,приказки - едно друго и оттам пак газ на джета, ма преди Антоново Дилян ми светка отзад и ми маха да спираме - спряхме и какво да видим :arrow: амортисьора отзад изпаднал от носача и се влачи по земята :confused: Закрепихме положението с една свинска опашка и полека към Търново ...
Събрахме се с момчетата на Практикер и ни вкараха в един сервиз ,къдто се намери болт и всичко се оправи. не мога да се сетя как с казваше приятелчето на Росен Йокохама-та, но искренно благодарим за жеста,че отвори сервиза посред нощите :bowdown: :bowdown:

Оправихме всичко и веднага бяхме заведени на едно кръгово ,където настана веселба :mhihi: Разписахме се и там и после газ за София :)

п.с. Благодарности и към Варненската група и по-специялно към Icco_R и DK_Krasi и красивото * момиче с черното купе Е36 :winky: ,които ни отделиха толкова време за да бъдат празници последните 5 дни в черноморската столица :wave:

Нямам думи за делото на Андро, който ни събра тук за да си помагаме в трудни моменти :bowdown: :bgflag:

Георги Пенчев
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Юли 2007, 9:24

браво на колегите!
тия неща с колеги от форума даже почват да стават вече не като нещо изключително,което е изключително хубаво. такива теми почват да се срещат често ,а тва означава ,че не мислим само колко време ще се изгуби да помогнеш на колега,а и се прави от сърце...!
респект!

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 16 Юли 2007, 9:52

Аз трябва да благодаря тук 8)
Случката е следната...летиме си ние яко по завойте и в един момент усещам аз нещо стана с тая кола...абе струва ми се че нещо не е в ред...ама продължаваме газ и минаваме през некви неравности и усещам аз някви вибраций и се зачудих кво стаа! Въртя яко волана наляво надясно ама колата ми се струва ОК! Докато след много малко време дочувам нещо се стърже по земята. Спираме и аз викам некоя тръба от гърне падна щото така ми се счу..гледам гледам всичко е ток и в един момент поглеждам амортисьора се жули по земята :shock: А то се оказва че болта дето държи долната част на амортисьора към носача отзад отляво! И от там почнах да мисля кво да правя...сваляме гумата и като огледах на купето имаше едно ухо за което може с тел или нещо друго да се върже амортисьора през отвора отдолу...!
Изнамерих една свинска опашка из комбата и го вързах и лека полека си караме ние по пътя и почвам аз да мисля кой може да ни помогне в намирането на болт...мисля си не е нещо кой знае колко ктрудно за намиране и не може да няма маняци от Търново който може да ни помогнат..ама и нямаме координати! Карам си аз и мисля и звъня по телефони и в един момент гледам табелка с отбивка "ПОПОВО" и в главата ми проблесна - KEVIN-30 сетих се че той живее там и преди време сме говорили по телефоните и веднага изравям телефона - гледам 098... викам си тука ударихме на камък! Добавям аз една осмица и набирам...свободно и отсреща се чува: "Здрасти Пенчев" направо ми падна камък от сърцето :D
Звъня на Марто (Asterix)... и му казвам Добър Вечер, Мартин? Той ми отговаря Добър Вечер, Вие за пицата ли сте :mhihi:
Аз не можах да се сдържа и почнах да се смея здраво :mhihi: Разбрахем се да се чакаме и дойде Росен (YOKOHAMA) с негов приятел който отвори сервиза в който бачка и веднага качихме колата на крика и изнамерихме един болт 8) Сложихме го и веднага се юрнахме към едно кръгово :twisted: Направихме си кефа и няма и4 минути след като се започна дойдоха "ОРГАНИТЕ" на реда :mhihi: Цирка свърши и си тръгнахме който от къде е :idea:

Искрено благодаря на всички за помощта и знайте че имате ли проблем в София или някъде в околността сме насреща!
Много се радвам че тук ни събира една идея и където и да се намираш може някой да ти помогне...може да е едно дребно болтче, без което можеше и да се прибера но щеше да е много бавно и пагубно за колата по тези пътища :roll:

Искренно благодаря!
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 16 Юли 2007, 9:52

Браво на колегите за помощта. Още преди да си взема BMW влизах от време на време във форума и се радвах, като прочета как хората от форума си помагат и са адски задружни.
ПС: Колега преди около 4-5 дни на светофара при била в посока към ВМА зад мен (аз бях със Е36 купе 3322)беше спряло едно масленозелено комби, аз завих надолу по Несторов и като се загледах май беше ти?
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 16 Юли 2007, 12:27

малко :OT: от моя страна но пак по темата!!! пътувам си аз с мергело по монтанският край, и както си карам гърнето ми просто си падна,по-точно се счупи. то си имаше дупка ама аз я увих и си викам като се върна го сменям..... ама на! та спирам аз почвам да развалям колата крикове и т.н. с една бяла риза която вече не е бяла и в рамките на 15 мин. 5 бмв спираха и питат как е колега помощ нещо да те изтеглим нещо ако трябва!! сигурно 20 мерца минаха и един не спря бе мама му!!! само гледат и нищо!! евала ви че сте толкоз задружни и пекани!!! поздрави :welcome: :bgflag:

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 16 Юли 2007, 12:54

[quote="ивчо"][/quote]
Също :OT: ,но специално колегите от Монтана " нямат грешка" ;)
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 16 Юли 2007, 13:38

еии супер кеф ми прави като чета напоследак все повече таякива теми! наистина наи гадното е да закъсаш на непознато място далеч от приятели на които кат звъннеш до 30-40мин проблема да е решен и точно тогава да откриеш съвършенно непознати хора които да ти помогнат безрезервно и то само заради идеята в марката това е супер!ако ние не си помагаме няма кои!

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 16 Юли 2007, 13:53

kiko написа:еии супер кеф ми прави като чета напоследак все повече таякива теми!

И аз си мислех същото :D Много им се радвам на момчетата като ги гледам как си помагат :D
Dare To Dream

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 16 Юли 2007, 14:42

Брей, тези свински опашки верно крепят целия свят . . :mhihi:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 16 Юли 2007, 15:41

Нека аз да внеса малка нотка покрай "пицата" :mhihi:. Ми викам си аз като пич 9:15 пица, защото на мен и на приятелката ми (Keyyl) ни се ядеше пица. Онея ми казват - до 15-20 минути ще ви звъннем да си вземете пицата и аз вече кеф-безсмъртен :mhihi:. Така и стана 9:30 ми звъни телефонът, непознат номер, обаждам се аз - Ало Мартин търся и аз готов - Да аз съм. За пицата ли ? :mhihi: И вече какво е ставало нататът може да прочетете по-горе

Аз се радвам,че сте се прибрали благополучно :)
Че снощи докато не видях ник Penchev във форума не си легнах :roll:
Аз не виждам какво толкова съм направил, човекът, от когото очаквах сериозна намеса не реагира адекватно. Добре, че беше човекът на Роската (не си спомням името, съжелявам) да оправи работите.

Иначе аз кво мога да кажа - Хора, не ги гледайте колко умни постове пишат тея хора (Penchevi и YOKOHAMA) абе тея не са добре с главата бе, болни са, наистина!

Радвам се, че Ви познавам :) , Радвам се, че съм от нещо така голямо и така хубаво. Знам, че тези работи ви ги казах снощи, но искам да го разберат повече хора (бе искам да съм известен бе :mhihi: )
Може да ви повторя, но ми беше много хубаво като четях как си помагаме по пътищата в случаи на нужда и се радвам, че до някаква степен макар и малка успях да допринеса за такава кауза :)

Поздрави, Мартин 8)
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 16 Юли 2007, 20:07

:mhihi: нямат мира

Евала на колегите от Търново , Велики сте....!!!!
Последна промяна bawarka на 07 Авг 2007, 1:11, променена общо 2 пъти

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 16 Юли 2007, 20:45

Дилянеее,стягай си болтовете, за Бога :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-ки
Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха

!

Мнение от YOKOHAMA » 19 Юли 2007, 14:41

Че и на другия ти амортисьор болта беше разхлабен, това да не е някакъв нов Set Up за Drift я си признай :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 19 Юли 2007, 14:54

Бравос!!! в този дух и аз искам да отбележа, че задружността на хората във форума е Но:1 !!! Поздрави към mitko_n1, на който дължа поне 4 бири следващият път, като дойда във Варна:))

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от THuGGy » 19 Юли 2007, 23:59

И аз искам да благодаря на Васко ( PROSTAKA ), който днеска му отнех около два часа с това как се сменя бензинова помпа!
Васко много ти благодаря, наистина незнам какво да ти кажа!Супер си:)
The Hate U Gave Lil' Infants Fucks Everybody -
T.H.U.G L.I.F.E

Следваща

Назад към Извън Темата