Един е по-малко от много....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

какво бихте направили?

Анкетата свършва на 31 Юли 2007, 9:30

слизам,спирам го и го моля да напишем протокол между двамата за произшествието!
13
26%
слизам и му начупвам цайсите за успокоение на духа!
8
16%
спирам го и викам КАТ!или въобще не слизам и си поемам разходите и гледам тъжно!
3
6%
слизам и му искам 100лв за допълнителните разходи !
16
32%
слизам и му бия един шут на страничното огледало!
10
20%

Общо гласове : 50
Гост
Аватар

Един е по-малко от много....

Мнение от Гост » 11 Юли 2007, 9:30

историята е следната:
на морето някой ме беше забърсал през ноща на място дето може ТИР да обърне и си заминал. като пообиколих селото намерих една тойота с мойта боя по бронята,седях търсих шофера-никой не намерих. звънях на полиция-казаха ми да ида в Царево ,че е най-близо/на35км/ да ми напишат протокол.така и не отидох,че ми беше последен ден и само снимах колите и така...!
сега застрахователите ми признават некви норми на СБА и ше ми излезе ремонта с около 100лв отгоре на тва дето ше ми дадат.
питам какво бихте направили вие ,за да се съобразя с мнението на групата. в последният Нешънъл Джиографик има теория,че ятото или голяма група мравки мислят с колективен ум и решават много правилно. аз ще се съобразя с колективния ум на форума!!!
сутринта срешнах човека с тойотата и сигурно пак ше се разминем друга сутрин ,щото явно работи някъде към нас,та въпроса ми е как бихте постъпили вие....:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 11 Юли 2007, 9:35

ми щом е избегал и си го намерил - викаш кат и му шибат акт, и така ще го издуха, че е напуснал ПТП-то, че не е истина ;)
отиди при него и му искай пари, които ще покрият всичките ти разноски+бензина дето си издухал. обясни му как стои работата с напускане на птп-то (член 123/124 или 125 беше, не помня точно) ако не се съгласи - викай кат ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 11 Юли 2007, 9:36

иначе гласувам за цаките ако аз бех на твоето място и тоя се прави на отворен :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 11 Юли 2007, 9:36

Ако си убедену че е той, щом е наранил колата и си е тръгнал, направи същото с неговата, поне ще му стане гадно и на него. Не е правилно, но поне да разбере какво е да забършеш друга кола и да си биеш камшика. А така или иначе тия 100лв ше си ги извадиш от джоба, ако тръгнеш да се разправяш с него нищо хубаво няма да излезе, не си го хванал на мястото и ще трича, а ако отрече, здърпате се и се напсувате, утре по закона на мърфи, някой ще е забърсал неговата кола и той ще реши, че си ти и ще тръгне да си отмъщава. Затова според мен, каквато е щетата по твоя автомобил, сравнително същата по неговия. Око за око, зъб за два ;)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 11 Юли 2007, 9:38

ма тва е станало на морето ,а сега сме в софия! и няма как да докажа кво е станало ,щот може да каже даже ,че аз съм го ударил / и тогава е ясно кой отговор следва/ и кой виновен-нема доказване! няма да мога да докажа той къде е минал ,аз къде съм бил...

Аватар

Мнение от sonny » 11 Юли 2007, 9:38

Stanchev написа:ми щом е избегал и си го намерил - викаш кат и му шибат акт, и така ще го издуха, че е напуснал ПТП-то, че не е истина ;)
отиди при него и му искай пари, които ще покрият всичките ти разноски+бензина дето си издухал. обясни му как стои работата с напускане на птп-то (член 123/124 или 125 беше, не помня точно) ако не се съгласи - викай кат ;)

Нестава, един пред нас ми забърса колата, избяга и като викнах кат искаха да ми пишат акт на мен щото съм паркирал неправилно, демек колата беше с 15см по-навън, а не залепена за бордюра, казаха, че ако случайно го намерат него, щял да изяде акт само затова, че влезнал срещу знака.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 11 Юли 2007, 9:42

ми тоя главок сигурно е с пълно каско и за това не му дреме, сигурно вече колата му е вкарана за боя... как ги мразя тия с пълното каско - мислят си че всичко може, е да ма комшията са си сърба попарата, щото се случи почти същата работа, само че му измъкнах пари и ся отделно почти всяка вечер има малка щета :mhihi:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 11 Юли 2007, 9:43

sonny написа:Ако си убедену че е той, ;)

абсолютно съм убеден ,че е той щото боята още си седи! номера съм записал-същият е! и е некъв цайс и ако случайно не е скрит шампион по киокушинкай си е отекъл отсекъде при слизане!
на неговата кола му е само одрана бронята-тънко е минал ,поддала е пластмасата на тойотката ,а моят калник е бая на вътре и фара е издран,лайстна-одрана...!
тя и мойта е с каско ,ма тарикатите -застрахователи се праат на мишки! още не е неговата да я праат ,щото сутринта си беше както си беше на морето.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Мнение от Se7ven » 11 Юли 2007, 9:45

Обаче никои не вика КАТ :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 11 Юли 2007, 10:03

Малииии, само аз ли съм гласувал да се оправят мирно, тихо и спокойно нещата? :shock:

Аватар

Мнение от sonny » 11 Юли 2007, 10:36

Se7ven написа:Обаче никои не вика КАТ :mhihi:

С кат нстаа брат, щом е избягал, иди доказвай. Виж ко съм написъл по-горе и ще разбереш ;)

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 11 Юли 2007, 10:48

sonny написа: Око за око, зъб за два ;)

око за две, зъб за чене ! :mhihi:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Юли 2007, 10:48

И аз съм за цаките, после с кеф ще дадеш 100лв отгоре :mhihi:

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 11 Юли 2007, 11:17

лошото е че не може да се докаже нищо
и май най удачния вариант е този на Сони :mhihi:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 11 Юли 2007, 11:22

Искай му пари, пък ако откаже му направи очилата каубойски вратички :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата