да ходиш на диско с колата???
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- atanasova86
- кандидат ентусиаст
-
да ходиш на диско с колата???
незнам ама вие бихте ли си отишли с колата на диско и после след като сте пили да се качите.Не вярвам да седите на кола цяла вечер.Ти колегата със сивата петица С7427 какво мислиш ?
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
atanasova86 написа:темата не елична,просто го засякох пред ТАНТРА и не ми се вярва да е пил кола цяла вечер,колежке
Тя колежката е колега бре

+ това аз съм правил така: цяла вечер седя на всевъзможни безалкохолни в "Брилиантин" но после като закарам приятелите ми съм читав.
P.S.
Е не съм казвал че било лесно да ги гледаш свинете какво правят а ти не, ама нали за това са приятелите.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
Kris написа: + това аз съм правил така: цяла вечер седя на всевъзможни безалкохолни ... но после като закарам приятелите ми съм читав.
P.S.
Е не съм казвал че било лесно да ги гледаш свинете какво правят а ти не, ама нали за това са приятелите.
Да, и аз така правя, и като си ги разкарвам вече подпийнали ми прави супер густо да ги поразлюшкам като чували с картофи

Слава богу, че невръщат нищо дето изпият

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Kris написа:P.S.
Ти направо си най-добрият приятел на всички.... за дето се жертваш... само после ги карай на отворени джамове, че от тия алкохолни изпарения... току виж след 30мин те спряли и ударил едни 0.6 промила

atanasova86 написа:ВъАМИ СЪФОРУМЕЦ Е СЪС СТИКЕР WWW.BMWPOWER-BG.NET
Ей тая дума неможах да я разбера.

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Това е толкова кофти изпълнение, че няма накъде - 3 пъти ми се случва да ходя до Студентски град с колата, всички около мен мъртви пияни, аз пия сокове и безалкохолни, мнооо е кофти, повече съм се заклел да не го правя, освен ако нямам силна мотивация (от ония с късите поли
). Иначе си е гот да се прибереш 2-3 часа сутрин с колицата, джиткаш си, ако ме спрат за проверка всичко ток 

BMW only!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
atanasova86 написа:темата не елична,просто го засякох пред ТАНТРА и не ми се вярва да е пил кола цяла вечер,колежке
Значи всеки, който е отишъл с кола на дискотека задълнително пие и респективно всеки, който си тръгва с колата от дискотеката е пиян

Баси, как не са се светнали куките ве

- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Не ми е нужен алкохол, за да се забавлявам, било то на дискотека. Ако излизам с приятеля ми той кара, тъй като алкохол не употребява, ако съм с приятелки - не пия 

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3