въпрос за полицията
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос за полицията
пичове искам да ви попитам какво трябва до направиш за да станеш прост полицаи доколкото аз знам трябва да идеш до раионното и да говориш с някакъв си кадровик ама ходих бил в отпуска та въпроса ми е трудно ли става кандидатстването за такава работа трябват ли връзки кви документи треат абе всичко ще съм благодарен ако някои ми поотвори очите
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
хехе искаш да събираш от новите глоби ли ...
май траа се завърши школата в симеоново
май траа се завърши школата в симеоново
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тва не е като да станеш общ работник
говориш с някой и готово... школата е задължителна...
ще питам и по-късно ще допиша какво още трябва 

... ако това може да ти помогне, кликни и виж
или най-лесно е чрез Закона за МВР в pdf файл или пък директно онлайн в HTML
Виж на 53 страница - Раздел II. Изисквания за постъпване на служба в МВР и Раздел IIІ Назначаване на държавна служба на стр. 54.
В club.dir.bg може да прочетеш също коментари по темата, която те интересува.
Като цяло... кандидатстваш в Симеоново, трябва да имаш и добър успех, приемат те, служиш почти като войник и си готов за полицай.
Успех.
или най-лесно е чрез Закона за МВР в pdf файл или пък директно онлайн в HTML
Виж на 53 страница - Раздел II. Изисквания за постъпване на служба в МВР и Раздел IIІ Назначаване на държавна служба на стр. 54.
В club.dir.bg може да прочетеш също коментари по темата, която те интересува.
Като цяло... кандидатстваш в Симеоново, трябва да имаш и добър успех, приемат те, служиш почти като войник и си готов за полицай.
Успех.
Да караш Peugeot е страст!
ако става въпрос за София предполагам ,че няма да е толкова трудно ,като се има предвид колко редови полицаи напускат и се насочват към часния сектор или към чужбина -за справка можеш да сравниш заплатките
,а за документите мога да ти кажа ,че са много и свързани с много нерви и бюрокрация
ПС за тая заплата не си струва да се занимаваш с глупости

ПС за тая заплата не си струва да се занимаваш с глупости
Re: въпрос за полицията
Ple6ivia написа:пичове искам да ви попитам какво трябва до направиш за да станеш прост полицаи доколкото аз знам трябва да идеш до раионното и да говориш с някакъв си кадровик ама ходих бил в отпуска та въпроса ми е трудно ли става кандидатстването за такава работа трябват ли връзки кви документи треат абе всичко ще съм благодарен ако някои ми поотвори очите
Трябва да изкараш курс.Мисля че е 5-6 месеца самия курс.
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

ато цяло... кандидатстваш в Симеоново, трябва да имаш и добър успех, приемат те, служиш почти като войник и си готов за полицай.
Хехе стига бе човека не иска да става вишист

За редови полицай, или както беше докато бяха старите звания - сержант няма такива работи

Неговата процедура е:
Отрива при кадровика да си заяви мерака, който му разяснява изискванията, после изкарва медицинско, ходи на мед. комисия, кара изпит- физически и психо, прави му се проучване да не е бандит или от такова семейство и ако изкара всичко го назначават и пращат на школа, която беше последно 6 месеца.След положени успешно изпити в края и е готов полицай . Това е с няколко думи .

По време на школата си на общежитие, ходиш си на даскало един вид и после си фрии да излизаш, живееш и прибереш да спиш в общежитието. Ако си от града можеш да си спиш във вас, стига сутрин да си на линия по което време те искат там. Нема казарми, нема стани-падни .

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
GRIPEN написа:...
... и пращат на школа, която беше последно 6 месеца.След положени успешно изпити в края и е готов полицай . Това е с няколко думи .
По време на школата си на общежитие, ходиш си на даскало един вид и после си фрии да излизаш, живееш и прибереш да спиш в общежитието. ...
Само пропусна да кажеш, че по време на школата ще получава "огромната" сума от 180 лева. Ама не на ден, а месечно. И после се чудят защо последните школници след първия ден в школата и запознаване с условията си пуснали рапортите за напускане. Ама всички до ЕДИН!!!

Мдааа има го момента с " получаване на непълна заплата" ама ми липсва информация колко непълна е и какъв и е размера
Аз чувам слухове за отказали се преди да отидат на школа като чуят за първоначалното възнаграждение .
И е вярно че полицейските заплати са бая изостанали в сравнение с това което се взема в големите градове - София, Пловдив, Варна и тн.
Ако си в малък град си е далавера униформената заплатка , като погледнеш другите как вземат по 300 лв. да речем.
Е говорим разбира се хипотетично ако си честен и разчиташ само на заплата без да правиш саботажи на кампанията на МВР- " Не на корупцията"

Аз чувам слухове за отказали се преди да отидат на школа като чуят за първоначалното възнаграждение .

И е вярно че полицейските заплати са бая изостанали в сравнение с това което се взема в големите градове - София, Пловдив, Варна и тн.
Ако си в малък град си е далавера униформената заплатка , като погледнеш другите как вземат по 300 лв. да речем.
Е говорим разбира се хипотетично ако си честен и разчиташ само на заплата без да правиш саботажи на кампанията на МВР- " Не на корупцията"

Ple6ivia написа:аз знам трябва да идеш до раионното и да говориш с някакъв си кадрови
И аз съм навит,кога викаш бацка да идеме да прикааме с човеко

Ple6ivia написа:...за да станеш прост полицаи...
Стани сложен бе, прости има достатъчно

11 мнения
• Страница 1 от 1