Войната по пътищата продължава!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 18 Юни 2007, 23:46

Не ми се иска да споделям с никого такива новини, но просто се налага можеби за да се вразумят някой хора.
Тази вечер в родния ми град Перник се случи поредната трагична катастрофа по вътрешноградската магистрала. В участък с висок риск за ПТП днес в 22.30 жена управляваща VW Golf 3 влиза в завой с висока скорост при което губи контрол върху автомобила и преминава в насрешното платно в резултат на което се врязва в Mercedes 190 с четирима пасажери в него при което буквално Golf-а отрязва тавана на Mercedes-а и убива на място шофьора и пасажера от дясната му страна. Едно от момчетата на задната седалка е в критично състояние, а другия се отървава с леки наранявания. Жената управляваща Golf-а също постъпва в болница в критично състояние. Бях на мястото малко след катастрофата честно да ви кажа по потресаваща гледка несъм виждал, представяте ли си да тръгнете на някаде и то малко растояние и да неможете да се върнете (не го пожелавам на никого), аз неискам да си го преставям, а ВИЕ. Колеги много ви моля помислете първо преди да почнете да вършите поредната глупост, с която застрашавате живота на много хора по този начин. В момента съм още потресен от видяното и бих направил всичко възможно такива работи в България да не стават, но сам немога, да измислим някаква кауза или инициятива с която да призовем за по внимателното каране по пътищата.

Потребител
Аватар

Мнение от chefito » 19 Юни 2007, 1:31

Само да уточня. 3 ма от мерцедеса са загинали. Жената е пияна като кирка с 2.8 промила, но е нвредима, което е обяснимо, защото се стоварила отгоре на мерцала и не им е оставила шанс. УЖАС УЖАС УЖАС :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 19 Юни 2007, 1:36

Честно казано не разбирам защо директно не вкарват в затвора пилите зад волана?
Това, че им оставят шанс да карат е толериране, а не виждам на каква база се толерира тази безотговорност.

Пиеш ли - не караш. Елементарно.

Потребител
Аватар

Мнение от tyan » 19 Юни 2007, 1:39

не мога да си представя що за тъпо, малоумно същество трябва да си за да седнеш толкова пиян зад волана ........ :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 19 Юни 2007, 1:51

Пичк@ и лелин@ да я бесят... :!: :!: :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 19 Юни 2007, 2:15

Не е нужно да я бесят - просто близките на загиналите ще я разпнат от съдене и кръвнини.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 19 Юни 2007, 3:27

Тъжна история. Ако голфа е бил сив я знам тая лудата,добре ме е засичала в перник

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 19 Юни 2007, 3:36

лоша новина :( предната вечер в перник пак имаше катастрофа, един Фиат Типо се беше опитал да бутне един стълб ама не беше успял, незнам шофиора в какво състояние беше :confused: а днешната катастрофа я обясни малко по-добре къде точно е станала, аз към 22 часа минах по този път, явно след мен е било :roll:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 19 Юни 2007, 9:22

http://www.focus-news.net/?id=n726356&chain=1
при Шел, м/у Тева и Изток
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 19 Юни 2007, 9:24

Не искам аз да ти го казвам, но и Дядо Мраз не съществува. :roll:
Абе вие сериозно ли мислите, че нещо се прави за да се подобри положението?! :shock:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 19 Юни 2007, 9:51

tyan написа: толкова пиян зад волана ........ :help:

А по-малко пиян, може, така ли? Просто, който бъде хванат с една глътка алкохол зад волана, трябва моментално, колата да се вземе в полза на държавата, да му вземат книжката за десетилетия напред, да влезне в затвора за поне 2 години и после поне 5 години изпитателен срок и обществено полезен труд. Тук в Лозенец има един, дето лежа 2 години в затвора за алкохол и като гледам не му е влезнало акъл в главата, явно трябва след тия мерки де изписах горе и да ги бесят, че да е сигурна работата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 19 Юни 2007, 11:32

че тя и детето си возела тази ...
:shock: :confused:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 19 Юни 2007, 12:59

И на мен много ми се иска като хванат някой да кара с алкохол да го разстрелват директно на пътя.
Това естествено няма да стане , но поне могат за каране с алкохол да отнемат книжката за 5 години и 10000лв. глоба да сложат , а който причини катастрофа и се установи, че е пил да го съдят като опит за убийство.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 19 Юни 2007, 13:05

Christoff написа:Не е нужно да я бесят - просто близките на загиналите ще я разпнат от съдене и кръвнини.

то пък и нащо правосидие и едно .... ако бях на мястото на някой от живите дето са останали след катастрофата просто отивам един ден и я слагам в инвалидна количка до края на живота и и това е ! това е справедлива присъда !взима ли човек нечий живот затвора е малко трябва да има смъртно наказание :!:
Последна промяна TheBlame на 19 Юни 2007, 13:08, променена общо 2 пъти
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 19 Юни 2007, 13:07

Diablo написа:Честно казано не разбирам защо директно не вкарват в затвора пилите зад волана?
Това, че им оставят шанс да карат е толериране, а не виждам на каква база се толерира тази безотговорност.

Пиеш ли - не караш. Елементарно.

О тогава им идва най много пауъра на някои :evil:
И аз подкрепям за алкохол да взимат книжката за 2 години примерно и 6 месеца затвор.При проверка.
А ако има ПТП поне 5 10 години затвор.
Ако има жертви доживот.
В края на краищата едно такси струва 10лв. и в най далечните точки на града а един човешки живот е безценен!!!
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата