Войната по пътищата продължава!!!
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Не ми се иска да споделям с никого такива новини, но просто се налага можеби за да се вразумят някой хора.
Тази вечер в родния ми град Перник се случи поредната трагична катастрофа по вътрешноградската магистрала. В участък с висок риск за ПТП днес в 22.30 жена управляваща VW Golf 3 влиза в завой с висока скорост при което губи контрол върху автомобила и преминава в насрешното платно в резултат на което се врязва в Mercedes 190 с четирима пасажери в него при което буквално Golf-а отрязва тавана на Mercedes-а и убива на място шофьора и пасажера от дясната му страна. Едно от момчетата на задната седалка е в критично състояние, а другия се отървава с леки наранявания. Жената управляваща Golf-а също постъпва в болница в критично състояние. Бях на мястото малко след катастрофата честно да ви кажа по потресаваща гледка несъм виждал, представяте ли си да тръгнете на някаде и то малко растояние и да неможете да се върнете (не го пожелавам на никого), аз неискам да си го преставям, а ВИЕ. Колеги много ви моля помислете първо преди да почнете да вършите поредната глупост, с която застрашавате живота на много хора по този начин. В момента съм още потресен от видяното и бих направил всичко възможно такива работи в България да не стават, но сам немога, да измислим някаква кауза или инициятива с която да призовем за по внимателното каране по пътищата.
Тази вечер в родния ми град Перник се случи поредната трагична катастрофа по вътрешноградската магистрала. В участък с висок риск за ПТП днес в 22.30 жена управляваща VW Golf 3 влиза в завой с висока скорост при което губи контрол върху автомобила и преминава в насрешното платно в резултат на което се врязва в Mercedes 190 с четирима пасажери в него при което буквално Golf-а отрязва тавана на Mercedes-а и убива на място шофьора и пасажера от дясната му страна. Едно от момчетата на задната седалка е в критично състояние, а другия се отървава с леки наранявания. Жената управляваща Golf-а също постъпва в болница в критично състояние. Бях на мястото малко след катастрофата честно да ви кажа по потресаваща гледка несъм виждал, представяте ли си да тръгнете на някаде и то малко растояние и да неможете да се върнете (не го пожелавам на никого), аз неискам да си го преставям, а ВИЕ. Колеги много ви моля помислете първо преди да почнете да вършите поредната глупост, с която застрашавате живота на много хора по този начин. В момента съм още потресен от видяното и бих направил всичко възможно такива работи в България да не стават, но сам немога, да измислим някаква кауза или инициятива с която да призовем за по внимателното каране по пътищата.
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Не е нужно да я бесят - просто близките на загиналите ще я разпнат от съдене и кръвнини.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
лоша новина
предната вечер в перник пак имаше катастрофа, един Фиат Типо се беше опитал да бутне един стълб ама не беше успял, незнам шофиора в какво състояние беше
а днешната катастрофа я обясни малко по-добре къде точно е станала, аз към 22 часа минах по този път, явно след мен е било 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
http://www.focus-news.net/?id=n726356&chain=1
при Шел, м/у Тева и Изток
при Шел, м/у Тева и Изток
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Не искам аз да ти го казвам, но и Дядо Мраз не съществува.

Абе вие сериозно ли мислите, че нещо се прави за да се подобри положението?!

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
tyan написа: толкова пиян зад волана ........
А по-малко пиян, може, така ли? Просто, който бъде хванат с една глътка алкохол зад волана, трябва моментално, колата да се вземе в полза на държавата, да му вземат книжката за десетилетия напред, да влезне в затвора за поне 2 години и после поне 5 години изпитателен срок и обществено полезен труд. Тук в Лозенец има един, дето лежа 2 години в затвора за алкохол и като гледам не му е влезнало акъл в главата, явно трябва след тия мерки де изписах горе и да ги бесят, че да е сигурна работата.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
че тя и детето си возела тази ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
И на мен много ми се иска като хванат някой да кара с алкохол да го разстрелват директно на пътя.
Това естествено няма да стане , но поне могат за каране с алкохол да отнемат книжката за 5 години и 10000лв. глоба да сложат , а който причини катастрофа и се установи, че е пил да го съдят като опит за убийство.
Това естествено няма да стане , но поне могат за каране с алкохол да отнемат книжката за 5 години и 10000лв. глоба да сложат , а който причини катастрофа и се установи, че е пил да го съдят като опит за убийство.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
Christoff написа:Не е нужно да я бесят - просто близките на загиналите ще я разпнат от съдене и кръвнини.
то пък и нащо правосидие и едно .... ако бях на мястото на някой от живите дето са останали след катастрофата просто отивам един ден и я слагам в инвалидна количка до края на живота и и това е ! това е справедлива присъда !взима ли човек нечий живот затвора е малко трябва да има смъртно наказание

Последна промяна TheBlame на 19 Юни 2007, 13:08, променена общо 2 пъти
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Diablo написа:Честно казано не разбирам защо директно не вкарват в затвора пилите зад волана?
Това, че им оставят шанс да карат е толериране, а не виждам на каква база се толерира тази безотговорност.
Пиеш ли - не караш. Елементарно.
О тогава им идва най много пауъра на някои

И аз подкрепям за алкохол да взимат книжката за 2 години примерно и 6 месеца затвор.При проверка.
А ако има ПТП поне 5 10 години затвор.
Ако има жертви доживот.
В края на краищата едно такси струва 10лв. и в най далечните точки на града а един човешки живот е безценен!!!

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3