Каталозите в Арената

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Каталозите в Арената

Мнение от BMW_325 TDS » 18 Юни 2007, 16:44

Колеги предполагам знаете, че ще връщат в арената старите каталози. И вече е факт - възстановиха първо XXX каталога , но нещо не мога да се оправя със свалянето !!!!! Нали избирам си нещо от каталога отварям го и там има отдолу - ТЪРСИ. Цъкам го и излизат файловете и после ???? Ако му дам да сваля с Флаш Гета нищо не става , а ако цъкна върху него ми отвара някакви глупости !!! Та това ми е питането - някой може ли да обясни стъпка по стъпка ка се сваля ???

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 18 Юни 2007, 17:09

За тази цел трябва да имаш торент- клиент. Аз лично работя с bitcomet, който можеш да си дръпнеш от www.bitcomet.com безплатно.
След като си инсталираш програмата, отиваш в арената и си избираш дадения торент който искаш да дръпнеш :arrow:

Изображение

След това ти се отваря линка със съответния торент и цъкаш пак върху него

Изображение

Ще ти се отвори един прозорец на биткомета и ти избираш OPEN

Изображение

След това ти се отваря програмата с още един прозорец. В двата кръга съм ти очертала правилните настройки. Ако не са така направи ги както е на снимката.

Изображение

Накрая натискаш ОК и торента започва да се сваля.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 18 Юни 2007, 17:15

Не бе колега !!!! Това ми е 100 % ясно , аз си свалям торенти от доста години вече !!!! Аз говоря за друго .
new.arenabg.com - новата арена . Значи има си торенти ( филми , музика , игри и т. нат ) , отдолу има каталози !!!! Сещате ли се ??? Не става дума за торентите и Bit Cometa , а за каталозите от едно време . Нещо от сорта на 17 000 филма . Едно време ( преди 1-2 години ) нали сваляхме оттам . Надявам се ме разбрахте за какво говоря :uups:

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 18 Юни 2007, 17:20

Колега то с едни големи букви си пише, че само едини каталог работи.
Другите каталози или ще ги възстановяват отново или ще пускат нови. Въпреки,че пише така аз си свалям от тях без проблеми.
Ако ти имаш някакви проблеми си провери настройките на програмата, с която сваляш.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 18 Юни 2007, 17:22

Ако си с БТК АДСЛ може да имаш понякога проблеми с Арената....
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 18 Юни 2007, 17:29

Не съм !!!! Към Home Lan съм !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 18 Юни 2007, 18:10

След като се отвори страницата с картинката и инфо-то, цъкаш отдолу на "<Търси>" (под картинката).

След това се появява нещо от рода на:
Код: Избери целия код

търсене    последно               добавени

Намерени файлове
Asian.Desires.2.DVDRIP.XviD-LDSXXX.2.cd1.avi
Asian.Desires.2.DVDRIP.XviD-LDSXXX.2.cd2.avi

Намерени торенти
Няма намерени торенти.

След това цъкаш на линка (примерно първото СД), а от там те препраща към 4storing.com, откъдето трябва да свалиш файла.

Примерно: http://4storing.com/ayis/Asian.Desires.2.DVDRIP.XviD-LDSXXX.2.cd1.avi.html

След това избираш "Безплатен трафик", вкарваш кода от картинката, натискаш на "Продължи" и накрая "Свали".

Ако не ти се появява това, най-вероятно става някакъв конфликт с Flash Get-а, за това най-добре му дай Disable browse monitoring и махни отметката от Monitor ClipBoard.

Системата в общи линии е по модела на rapidshare.de

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 18 Юни 2007, 18:41

Ясно !!!! Аз това го правих , ама след като свалих един филм около 600 МБ , после не ми даваже да свалям ( искаше някакви SMS-си ) , та за това попитах !!! Благодаря на всички , които се отзоваха

Назад към Извън Темата