Каталозите в Арената
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Каталозите в Арената
Колеги предполагам знаете, че ще връщат в арената старите каталози. И вече е факт - възстановиха първо XXX каталога , но нещо не мога да се оправя със свалянето !!!!! Нали избирам си нещо от каталога отварям го и там има отдолу - ТЪРСИ. Цъкам го и излизат файловете и после ???? Ако му дам да сваля с Флаш Гета нищо не става , а ако цъкна върху него ми отвара някакви глупости !!! Та това ми е питането - някой може ли да обясни стъпка по стъпка ка се сваля ???
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
За тази цел трябва да имаш торент- клиент. Аз лично работя с bitcomet, който можеш да си дръпнеш от www.bitcomet.com безплатно.
След като си инсталираш програмата, отиваш в арената и си избираш дадения торент който искаш да дръпнеш
След това ти се отваря линка със съответния торент и цъкаш пак върху него
Ще ти се отвори един прозорец на биткомета и ти избираш OPEN
След това ти се отваря програмата с още един прозорец. В двата кръга съм ти очертала правилните настройки. Ако не са така направи ги както е на снимката.
Накрая натискаш ОК и торента започва да се сваля.
След като си инсталираш програмата, отиваш в арената и си избираш дадения торент който искаш да дръпнеш

След това ти се отваря линка със съответния торент и цъкаш пак върху него

Ще ти се отвори един прозорец на биткомета и ти избираш OPEN

След това ти се отваря програмата с още един прозорец. В двата кръга съм ти очертала правилните настройки. Ако не са така направи ги както е на снимката.

Накрая натискаш ОК и торента започва да се сваля.
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Не бе колега !!!! Това ми е 100 % ясно , аз си свалям торенти от доста години вече !!!! Аз говоря за друго .
new.arenabg.com - новата арена . Значи има си торенти ( филми , музика , игри и т. нат ) , отдолу има каталози !!!! Сещате ли се ??? Не става дума за торентите и Bit Cometa , а за каталозите от едно време . Нещо от сорта на 17 000 филма . Едно време ( преди 1-2 години ) нали сваляхме оттам . Надявам се ме разбрахте за какво говоря
new.arenabg.com - новата арена . Значи има си торенти ( филми , музика , игри и т. нат ) , отдолу има каталози !!!! Сещате ли се ??? Не става дума за торентите и Bit Cometa , а за каталозите от едно време . Нещо от сорта на 17 000 филма . Едно време ( преди 1-2 години ) нали сваляхме оттам . Надявам се ме разбрахте за какво говоря

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Колега то с едни големи букви си пише, че само едини каталог работи.
Другите каталози или ще ги възстановяват отново или ще пускат нови. Въпреки,че пише така аз си свалям от тях без проблеми.
Ако ти имаш някакви проблеми си провери настройките на програмата, с която сваляш.
Другите каталози или ще ги възстановяват отново или ще пускат нови. Въпреки,че пише така аз си свалям от тях без проблеми.
Ако ти имаш някакви проблеми си провери настройките на програмата, с която сваляш.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Ако си с БТК АДСЛ може да имаш понякога проблеми с Арената....
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

След като се отвори страницата с картинката и инфо-то, цъкаш отдолу на "<Търси>" (под картинката).
След това се появява нещо от рода на:
След това цъкаш на линка (примерно първото СД), а от там те препраща към 4storing.com, откъдето трябва да свалиш файла.
Примерно: http://4storing.com/ayis/Asian.Desires.2.DVDRIP.XviD-LDSXXX.2.cd1.avi.html
След това избираш "Безплатен трафик", вкарваш кода от картинката, натискаш на "Продължи" и накрая "Свали".
Ако не ти се появява това, най-вероятно става някакъв конфликт с Flash Get-а, за това най-добре му дай Disable browse monitoring и махни отметката от Monitor ClipBoard.
Системата в общи линии е по модела на rapidshare.de
След това се появява нещо от рода на:
- Код: Избери целия код
търсене последно добавени
Намерени файлове
Asian.Desires.2.DVDRIP.XviD-LDSXXX.2.cd1.avi
Asian.Desires.2.DVDRIP.XviD-LDSXXX.2.cd2.avi
Намерени торенти
Няма намерени торенти.
След това цъкаш на линка (примерно първото СД), а от там те препраща към 4storing.com, откъдето трябва да свалиш файла.
Примерно: http://4storing.com/ayis/Asian.Desires.2.DVDRIP.XviD-LDSXXX.2.cd1.avi.html
След това избираш "Безплатен трафик", вкарваш кода от картинката, натискаш на "Продължи" и накрая "Свали".
Ако не ти се появява това, най-вероятно става някакъв конфликт с Flash Get-а, за това най-добре му дай Disable browse monitoring и махни отметката от Monitor ClipBoard.
Системата в общи линии е по модела на rapidshare.de
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Ясно !!!! Аз това го правих , ама след като свалих един филм около 600 МБ , после не ми даваже да свалям ( искаше някакви SMS-си ) , та за това попитах !!! Благодаря на всички , които се отзоваха
8 мнения
• Страница 1 от 1