Вчера в Овча Купел 1 камион сгази жена точно...........
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Вчера в Овча Купел 1 камион сгази жена точно...........
Сгазиха я на пешеходната пътека . Като отивах към монтевидео жената беше под камиона и бяха наслагали крикове да вдигат камиона да я извадят .След като се прибирах (Разминахме се с момчето с Алпината 6666 ) след около 40 минути беше в линейката .
Някой нещо да е гледал чел инфо за жената дали е добре или не6то повече да каже .Камиона бе6е мисля със или австриска или швейцарска рег.
Някой нещо да е гледал чел инфо за жената дали е добре или не6то повече да каже .Камиона бе6е мисля със или австриска или швейцарска рег.

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Val4eto
- младши ентусиаст
-
- copce
- Потребител
- Кара: Seat Cordoba
- Мечтае да кара: Leon 4x4 1.8T cupra
- Детайли за колата: Hyundai Coupe 2.0 FX 139 hp
- copce
- Потребител
- Кара: Seat Cordoba
- Мечтае да кара: Leon 4x4 1.8T cupra
- Детайли за колата: Hyundai Coupe 2.0 FX 139 hp
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
че той монтевидео си е фронтова линия от 5 до 8 вечер... кви пешеходни пътеки... там такива работи не се броят
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
00Cool брат ми и ти ли си от ОК1 не съм те виждал. А за тира видях го беше спряно движението замалко ама жената беше в линейката. Добре, че нямаше кървища 

00Cool написа:зна4и не на монтевидео ами на 5 -10 метра след автомивка алекс
Къде беше тая че не мога да се сетя. Денонощната ли беше

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
аз видях катастрофата която се беше сформирала...да на Обиколна е но нещото което искам да кажа на сички че тази улица е много черна и кървава за много от квартала ни.....за тези 7години от както живея там съм станал свидетел на много катастрофи и на много згазени пешеходци но най-добре си спомням един случи които беше жесток.....на 8 март преди две-три години беше прегазена БРЕМЕННА жена с малко дете в количка....сами знаете какво е станало с тях...нека сички които се качват на колите да въдат поне по толерантни с пешеходците не сички осъзнават какво ни коства да спрем те просто искат да минат но това нее е повод да ги ГАЗИМ
:nono:

брменанта жена живее6е точно над мен . а я блъснаха точно пред блока ни беше някакъв пиян военен който се отърва без никво наказание
аз си спомням как М.Минков с неква рали кола мисля беше един опел кадет бутна бутката със весници върху спирката с хора добрече жертви нямаше
ужас е тая улица
аз си спомням как М.Минков с неква рали кола мисля беше един опел кадет бутна бутката със весници върху спирката с хора добрече жертви нямаше
ужас е тая улица

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
ужас е тая улица
[/quote]
незнам точно за ситуацията но за кадета си прав-рали да но момчето е много читаво а Боби лично го познавам но просто имат малко повече мераци да карат бързо
ужас е тая улица

незнам точно за ситуацията но за кадета си прав-рали да но момчето е много читаво а Боби лично го познавам но просто имат малко повече мераци да карат бързо
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
00Cool ти явно си от квартала и сигорно си чувал за историята за МЛ които одари челно пежото и го раздели на две като задницата се озова върху оградата на газостанцията на търговския....но каквото и да си говорим по тази тема зажалост това е НАВСЯКЪДЕ 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2