Избор на Цифров Фотоапарат
Модератор: Общи модератори
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Избор на Цифров Фотоапарат
Горе долу се запознах с апаратите и се ориентирах към марките Сони, Панасоник, Канон
- най-вече към Канон
Нека по-запознатите ми препоръчат някой модели - сравнителни тестове също ще ми бъдат от помощ
Цената - около 600лева (на българския пазар) 

Нека по-запознатите ми препоръчат някой модели - сравнителни тестове също ще ми бъдат от помощ

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
наш Дидо е с такова Сони а кви снимки прави тука не вярват че това е необработвана снимка ..а бе качеството като скрийнсервър -бах ти качеството-номер 1absix написа:Sony - Т серия
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Аз съм с Sony T100 - по-скъп е, но пък си струва заради 5х оптичния зуум, което на такъв клас(компактните апаратчета) си е цяла рядкост, да не кажа, че няма друг с такъв зуум
! Другото хубаво е, че можеш да ползваш зуума и при снимане на клип
! Ето ти ревю - http://www.dcresource.com/reviews/sony/dsc_t100-review/index.shtml!
На този сайт също така можеш да видиш ревюта и на други апарати, които те интересуват и да си направиш сравнение - има си даже и примерни снимки
! Аз лично четох 3 седмици ревюта преди да си го взема моя и мога да кажа, че съм много доволен
!

На този сайт също така можеш да видиш ревюта и на други апарати, които те интересуват и да си направиш сравнение - има си даже и примерни снимки

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
canon powershot а610 и нагоре
за тази ценова категория това е най-доброто за парите си - сравнения гледай, има колкото искаш. според мен единственото което му лиспва е стабилизатор на картина, но за сметка на това чупещ дисплей (безценно!), много добра матрица и всичко от-до няма лабаво.
за тази ценова категория това е най-доброто за парите си - сравнения гледай, има колкото искаш. според мен единственото което му лиспва е стабилизатор на картина, но за сметка на това чупещ дисплей (безценно!), много добра матрица и всичко от-до няма лабаво.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
Принципно над 600лв всеки апарат от този клас е добър (по мои наблюдения) - и вече почваш да гледаш задължително да има оптичен стабилизатор и кой ти допада като дизайн и размери - по функции почти не се различават моделите
!
От тези 2та аз бих взел - а710ис - просто по-нов модел и има 6х оптичен зуум, а и дизайна му по ме кефи
! На каноните не им харесвам това, че са с АА батерии - не знам дразни ме доста
!

От тези 2та аз бих взел - а710ис - просто по-нов модел и има 6х оптичен зуум, а и дизайна му по ме кефи

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Maverick_VS написа: От тези 2та аз бих взел - а710ис - просто по-нов модел и има 6х оптичен зуум, а и дизайна му по ме кефи!
И цената му е по-добра

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
Ми като си тръгнал да си го набутваш, си го набутай докрай поне
! Хубавото е, че e с SD карта и няма да даваш луди пари за памет като мен - 160лв. за 4гб
!

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
SummonedToDIe написа:Maverick_VS написа: От тези 2та аз бих взел - а710ис - просто по-нов модел и има 6х оптичен зуум, а и дизайна му по ме кефи!
И цената му е по-добра
Е струва точно 575 лева с гаранция и изобщо целия компект

А иначе все пак напиши къв апарат търсиш компактен или може и някой по едричък примерно като Fz на Панасоник или Н серията на Сони

Tux0 Ca !

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
Cannon A 710 IS струва точно 693лв. - справка - http://www.digicam-bg.com/models-Canon-powershot_a710is.html
!

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Ма вие не се научихте откъде се пазаруват фотоапарати.Няма по-ефтини апарати в България от Фотопавилиона.Там всичките са нови и с гаранция 2 години и на най-нисктие цени
http://www.photopavilion.com/?page=cata ... des-pane-0 ето го 575 лева

http://www.photopavilion.com/?page=cata ... des-pane-0 ето го 575 лева

Tux0 Ca !

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
SONY CYBER-SHOT!!!
SONY правят найстина страшни диг.апарати. Мога да ти кажа от опит - имах 1 год. Cyber-shot DSC P-40, сега вече2год. Cyber-shot T33. Мога да кажа че съм СУПЕР доволен, камерите им правят супер снимки, да не говорим че правят едни от най-добрите филмчета в MPEG формат. Другото което е - здравината, мн.удобно меню,мн.здрави батерии.Почти всички имат процесор,мн.са бързи за снимки и работа, с 2 думи - вземи си SONY, няма да съжаляваш...............

SONY правят найстина страшни диг.апарати. Мога да ти кажа от опит - имах 1 год. Cyber-shot DSC P-40, сега вече2год. Cyber-shot T33. Мога да кажа че съм СУПЕР доволен, камерите им правят супер снимки, да не говорим че правят едни от най-добрите филмчета в MPEG формат. Другото което е - здравината, мн.удобно меню,мн.здрави батерии.Почти всички имат процесор,мн.са бързи за снимки и работа, с 2 думи - вземи си SONY, няма да съжаляваш...............

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E