Младеж размаза приятелка с БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Младеж размаза приятелка с БМВ

Мнение от ///MapTo » 05 Юни 2007, 20:30

20 годишният Венцислав Капсъзов от Момчилград размаза беемвето си между парапета и мантинелата на Аспаруховия мост във Варна в неделя.След жестокия удар немското возило беше заклещено перпендикулярно на пътя.18 годишната приятелка на шофьора Хермина Каратерзиян почина в болницата,а той е със счупени череп и подбедреници и контузия на мозъка.Младият мъж е карал привечер беемвето поне със 170км/ч,твърдят полицаи.

Изображение

Това е статия от днешния 24 часа...незнам форумец ли е или не,но момчета моля ви,караите с главите си...верно сме като кербала :cry:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 05 Юни 2007, 20:35

Е кво карайте с главите ... .Аз съм 100% сигурен че от тук които е тръгнал за морето си е пръжил барарията поне с 180 - 200 ...
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 05 Юни 2007, 20:54

bmw_e36_fen написа:Е кво карайте с главите ... .Аз съм 100% сигурен че от тук които е тръгнал за морето си е пръжил барарията поне с 180 - 200 ...

Оф аре земи спри да се изказваш неподготвен, от няколко дни ти чета малоумните постове дето ги сипеш на поразия и честно казано това не е нормално... :idea:
А относно кой на къде е тръгнал... няма значение... важно е последствието... момичето е починало, момчето е с опасност за живота...струва ми се цялата инициатива за спирането на войната по пътищата е само на думи, малко са хората които са преживяли някаква лична трагедия от такъв вид и са малко тези, които се учат от грешките на другите :idea: :arrow: само тези хора се съобразяват, а останалите си остават в графа рацери и продължават да отнемат животите на невинни хора, мислейки се за безсмъртни ... :confused:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 05 Юни 2007, 20:58

като гледам снимката не е само с 170 ... да е жив и здвав шофера още 10 бавареца да омята така :evil: аз ако съм роднина на момичето отивам и го довършвам тоя ,ама с голи ръце и бавно :!:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 05 Юни 2007, 20:59

M2PR написа: Оф аре земи спри да се изказваш неподготвен, от няколко дни ти чета малоумните постове дето ги сипеш на поразия и честно казано това не е нормално... :idea:

А де..аз като говоря не приказвам,ма няма кой да ме чуе

M2PR написа: А относно кой на къде е тръгнал... няма значение... важно е последствието... момичето е починало, момчето е с опасност за живота...струва ми се цялата инициатива за спирането на войната по пътищата е само на думи, малко са хората които са преживяли някаква лична трагедия от такъв вид :confused:

То нали знаеш..докато не ти дойде до главата и не го преживееш си казваш "аз съм над тия неща,на мен не може да се случи това" :confused:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 05 Юни 2007, 21:01

МММ незнам защо ме нападаш .... Аз исках да кажа точно това .... Не да е подкрепа на думи и после да ми кара с 300 ...... Може да видиш кво съм написал при Кара: ......

Идеята ми е че БМВ-то не прави водача Шумахер

Жалко само за момичето

Защото сега нали е модерно като валне малко С ВРАТИТЕ НАПРЕД И ДА СЕ ПОХВАЛИШ на повече хора ....... Ама защо тябва да го прави по пътищата ...... Да ходи на пистата ако ще и с тавана напред да кара да си троши главата да не стават тея неща. Вечера видяхме беше малко топло и веднага моторите с 300 .........
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от -Kris- » 05 Юни 2007, 21:07

Семейството на момичето, ще съди младия шофьор. Относно скоростта, тя не е била повече от 120 км/ч, не се подлъгвайте от журналистите.

Видях БМВ-то наживо .... много грозна картина. :|

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 05 Юни 2007, 22:02

M2PR написа:струва ми се цялата инициатива за спирането на войната по пътищата е само на думи, малко са хората които са преживяли някаква лична трагедия от такъв вид и са малко тези, които се учат от грешките на другите

Абсолютно е така баце... Аз съм преживявал тежка катастрофа (не по моя вина), сега всяка година правя курбан. Двама приятели загинаха в катастрофи и тотално съм преосмислил начина си на каране. Лошото е, че наистина българина докато не усети нещо което го засяга пряко не се съобразява с правилата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 05 Юни 2007, 22:16

поредната тема която ще ни мине покрай ушите и от утре пак сме с 200 на линия ;)
иначе няма лошо да си пишем де поне да виждаме кои от нас са все още живи с тея безсмъртни немски возила ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 05 Юни 2007, 22:43

сутринта я прочетох таз лоша новина и пишеше че се е движил с около 200 км ... е са с таква скорост и най-малкото невнимание и леталния изход е близо близо жалко за момичето :(
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 05 Юни 2007, 23:21

На българинът главата му не увира, дори и да си е патил, по-няколко пъти :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 05 Юни 2007, 23:30

Разберете, че дали с 200 или с 20, станалото е станало. Дано пострадалият се оправи и моите съболезнования за момичето. Който както и да съди момчето, той вече е достатъчно осъден.
Направо тръпки ме побиват какъв ли живот можеш да живееш след такъв инцидент.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 05 Юни 2007, 23:38

Наистина жалко, голяма трагедия е подобен инцидент, не го пожелавам на никой! Но все пак - аз затова обичам да се изкефя с дрифт с 30-40км/ч на място, където виждам, че няма пешеходци и коли или бързо ускорение до 100-120 и толкоз, защото каквото и да си говорим с 200 нещата са доста по-различни - аз повече от 140 никога не съм вдигал, а съм карал максимум със 120 за повече от 30 секунди.
BMW only!

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 06 Юни 2007, 0:14

аз повече от 140 никога не съм вдигал, а съм карал максимум със 120 за повече от 30 секунди.
ам ти сериозно ли :?:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 06 Юни 2007, 0:24

Колеги ,вижте снимката на загиналото момиче :( :( :arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... start=1665 , разгледайте и прочетете някои неща в темата за редовните сбирки във Варна :idea:

Нелепа история, бог да я прости ...

Георги Пенчев
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата