Младеж размаза приятелка с БМВ
Модератор: Общи модератори
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Младеж размаза приятелка с БМВ
20 годишният Венцислав Капсъзов от Момчилград размаза беемвето си между парапета и мантинелата на Аспаруховия мост във Варна в неделя.След жестокия удар немското возило беше заклещено перпендикулярно на пътя.18 годишната приятелка на шофьора Хермина Каратерзиян почина в болницата,а той е със счупени череп и подбедреници и контузия на мозъка.Младият мъж е карал привечер беемвето поне със 170км/ч,твърдят полицаи.
Това е статия от днешния 24 часа...незнам форумец ли е или не,но момчета моля ви,караите с главите си...верно сме като кербала

Това е статия от днешния 24 часа...незнам форумец ли е или не,но момчета моля ви,караите с главите си...верно сме като кербала

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Е кво карайте с главите ... .Аз съм 100% сигурен че от тук които е тръгнал за морето си е пръжил барарията поне с 180 - 200 ...
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
bmw_e36_fen написа:Е кво карайте с главите ... .Аз съм 100% сигурен че от тук които е тръгнал за морето си е пръжил барарията поне с 180 - 200 ...
Оф аре земи спри да се изказваш неподготвен, от няколко дни ти чета малоумните постове дето ги сипеш на поразия и честно казано това не е нормално...

А относно кой на къде е тръгнал... няма значение... важно е последствието... момичето е починало, момчето е с опасност за живота...струва ми се цялата инициатива за спирането на войната по пътищата е само на думи, малко са хората които са преживяли някаква лична трагедия от такъв вид и са малко тези, които се учат от грешките на другите

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
като гледам снимката не е само с 170 ... да е жив и здвав шофера още 10 бавареца да омята така
аз ако съм роднина на момичето отивам и го довършвам тоя ,ама с голи ръце и бавно 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
M2PR написа: Оф аре земи спри да се изказваш неподготвен, от няколко дни ти чета малоумните постове дето ги сипеш на поразия и честно казано това не е нормално...![]()
А де..аз като говоря не приказвам,ма няма кой да ме чуе
M2PR написа: А относно кой на къде е тръгнал... няма значение... важно е последствието... момичето е починало, момчето е с опасност за живота...струва ми се цялата инициатива за спирането на войната по пътищата е само на думи, малко са хората които са преживяли някаква лична трагедия от такъв вид
То нали знаеш..докато не ти дойде до главата и не го преживееш си казваш "аз съм над тия неща,на мен не може да се случи това"

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
МММ незнам защо ме нападаш .... Аз исках да кажа точно това .... Не да е подкрепа на думи и после да ми кара с 300 ...... Може да видиш кво съм написал при Кара: ......
Идеята ми е че БМВ-то не прави водача Шумахер
Жалко само за момичето
Защото сега нали е модерно като валне малко С ВРАТИТЕ НАПРЕД И ДА СЕ ПОХВАЛИШ на повече хора ....... Ама защо тябва да го прави по пътищата ...... Да ходи на пистата ако ще и с тавана напред да кара да си троши главата да не стават тея неща. Вечера видяхме беше малко топло и веднага моторите с 300 .........
Идеята ми е че БМВ-то не прави водача Шумахер
Жалко само за момичето
Защото сега нали е модерно като валне малко С ВРАТИТЕ НАПРЕД И ДА СЕ ПОХВАЛИШ на повече хора ....... Ама защо тябва да го прави по пътищата ...... Да ходи на пистата ако ще и с тавана напред да кара да си троши главата да не стават тея неща. Вечера видяхме беше малко топло и веднага моторите с 300 .........
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
M2PR написа:струва ми се цялата инициатива за спирането на войната по пътищата е само на думи, малко са хората които са преживяли някаква лична трагедия от такъв вид и са малко тези, които се учат от грешките на другите
Абсолютно е така баце... Аз съм преживявал тежка катастрофа (не по моя вина), сега всяка година правя курбан. Двама приятели загинаха в катастрофи и тотално съм преосмислил начина си на каране. Лошото е, че наистина българина докато не усети нещо което го засяга пряко не се съобразява с правилата.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
поредната тема която ще ни мине покрай ушите и от утре пак сме с 200 на линия
иначе няма лошо да си пишем де поне да виждаме кои от нас са все още живи с тея безсмъртни немски возила

иначе няма лошо да си пишем де поне да виждаме кои от нас са все още живи с тея безсмъртни немски возила

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
сутринта я прочетох таз лоша новина и пишеше че се е движил с около 200 км ... е са с таква скорост и най-малкото невнимание и леталния изход е близо близо жалко за момичето 

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Разберете, че дали с 200 или с 20, станалото е станало. Дано пострадалият се оправи и моите съболезнования за момичето. Който както и да съди момчето, той вече е достатъчно осъден.
Направо тръпки ме побиват какъв ли живот можеш да живееш след такъв инцидент.
Направо тръпки ме побиват какъв ли живот можеш да живееш след такъв инцидент.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Наистина жалко, голяма трагедия е подобен инцидент, не го пожелавам на никой! Но все пак - аз затова обичам да се изкефя с дрифт с 30-40км/ч на място, където виждам, че няма пешеходци и коли или бързо ускорение до 100-120 и толкоз, защото каквото и да си говорим с 200 нещата са доста по-различни - аз повече от 140 никога не съм вдигал, а съм карал максимум със 120 за повече от 30 секунди.
BMW only!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги ,вижте снимката на загиналото момиче
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... start=1665 , разгледайте и прочетете някои неща в темата за редовните сбирки във Варна
Нелепа история, бог да я прости ...
Георги Пенчев

Нелепа история, бог да я прости ...
Георги Пенчев