Трябва ли да сменям номерата,като смених постоянния си адрес
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Трябва ли да сменям номерата,като смених постоянния си адрес
Здравейте, ако познавате закона и имате отговор на въпроса ми ,моля да ми кажете дали е задължително или препоръчително. От няколко източници вече чух различни мнения. Смених си постоянния адрес,а колата все още ми е с номера от стария постояннен адрес.Талончето й също.Има ли срок ,за да си сменя номера ,ако трябва,и какъв е,каква е санкцията ако не го направя навреме? В тази бюрокрация нищо чудно да е задължително,държавата гледа как да те обере отвсякъде,като смениш един адрес и те кара да сменяш всички документи ,за които се сетиш. Не би трябвало да е необходимо, казаха ми,че тъй като съм я купувал колата и тогава съм живял там,значи си е ок. Ако ме накарат, наймного да я прехвърля на баща ми ,за да не се занимавам 1 ден в КАТ и да не сменям номера 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
трее да смениш ако от СО си минал на СА
/тоест градчето/......не че някой ще ти каже нещо или ще те санкционира 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
мини през КАТ в петък остави колата и в Неделя е оферта към 17:00 да стигнеш до бариерата ... което ти гарантира минаване във Вторник 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Не ми пука и да съм с тоя номер,но заради закона може да ми лепнат глоби,интересувах се законно как стоят нещата и веднага се появиха разбирачи да кажат че искат да се различават от хората от другите градове ,ако мислите че регистрация на колата прави човека в нея.....Айде да не започваме друг спор,защото и аз имам какво да кажа.
Последна промяна theOnly на 04 Юни 2007, 23:18, променена общо 1 път
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Eva* написа:лично аз не бих висяла като "прани гащи" в КАТ 24 часа, щот от СО станало СА... я си я карай така.
то има ли некфа разлика
едните са с по лъскави обущета щот нема толко мноо прах ... ама като хора са си същите

то... както е тръгнало с вноса на "нов внос" автомобили и с това темпо, на увеличаващия се автомобилен парк и разрастването на София и околноста... С, СО, СА.. СС ще дойде момент, дет ще е се тая.
Се ще е София... и около..., та чак до Румъния
То, май не е далеч времето, да се появят и номера СБ или СВ, щото... след А следва и Б, нали?
Та, карай, и се не бой.

То, май не е далеч времето, да се появят и номера СБ или СВ, щото... след А следва и Б, нали?
Та, карай, и се не бой.
Последна промяна Eva* на 04 Юни 2007, 23:41, променена общо 1 път
Да караш Peugeot е страст!
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
Да.. според КАТ при смяна на адресната регистрация и съответно на личната карта имаш 20 дневен срок да смениш и номерата на колата..сега при регистрацията на мини-то ми разбрах..баща ми има временно софийско жителство,което направи преди месец,както и аз,само че от КАТ казах,че щом по лична карта се води Перник( т.е. постоянното жителство се води пернишко) и колата трябва да е PK..не можа да остане със СА номер..така че 99.99% ще трябва да сменяш и лична карта и номера..
е, ако се базираме на постоянна адресна регистрация, може да си остане и СО
и аз се водя собственик на жилище, живея в него, но адресната ми регистрация не е на моето жилище, а на съвсем друг адрес, дори и в талона на колата ми пише другия адрес, (по адресна регистрация, за контакти), същия адрес е на личната ми карта и шофьорската ми книжка. Вече местожителството отпадна. Данъците си ги получавам на едно място, а плащам в две различни общини. Това му е коза, да не налее грешни пари във вадене на нов талон и нови номера в таз държава, както и нова лична карта. Айде стига сме пълнили тая хазна с пари, за безумия.
Това е идеята... що трябва да вади 65 лева за КАТ и 10 лева за ЛК?
и аз се водя собственик на жилище, живея в него, но адресната ми регистрация не е на моето жилище, а на съвсем друг адрес, дори и в талона на колата ми пише другия адрес, (по адресна регистрация, за контакти), същия адрес е на личната ми карта и шофьорската ми книжка. Вече местожителството отпадна. Данъците си ги получавам на едно място, а плащам в две различни общини. Това му е коза, да не налее грешни пари във вадене на нов талон и нови номера в таз държава, както и нова лична карта. Айде стига сме пълнили тая хазна с пари, за безумия.
Това е идеята... що трябва да вади 65 лева за КАТ и 10 лева за ЛК?
Да караш Peugeot е страст!
12 мнения
• Страница 1 от 1