Спортно гърне
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Спортно гърне
Колеги от къде мога да си купя спортно гърне ( Remus ) ??? Става дума само за задното . Не става дума за BMW , а за Полски Фиат 125p . Доста карам тая кола ( пък и съм почитател на ретро стила ) и искам да се опитам да му изкарам по як звук !!!! Готов съм да дам до 150 лева за задно гърне !!! От къде ще ми препоръчате да търся , ще намеря ли хубаво за тия пари , ще звучи ли по добре колата , ще се вдигне ли мощноста с некой друг кон ( ще се отпуши ли ) , и ще мога ли изобщо да немеря такава изкецотина за тая марка и модел кола ???
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Едно гърненце Nesport за 60-90лв и отиваш в Ем комплект 33.
Казваш им какво искаш, прасват ти една права генерация от алуминизирани тръби и цепиш мрака...най ми хареса там, че не задават тъпи ФАпроси, а правят каквото им се каже...
Казваш им какво искаш, прасват ти една права генерация от алуминизирани тръби и цепиш мрака...най ми хареса там, че не задават тъпи ФАпроси, а правят каквото им се каже...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Не бе колега не е отзад !!! Отпред си е . Ти да не се бъркаш с малките фиатчета 126 ??? Тоя фиат къде ти викам прилича на Ладите ( ама за мене е по - хубав
) . 80 коня е двигатела , 1500 ( след основен ремонт ) на 15 000 км. 80 година . Абе допада ми ( със задно си е , много години е с мен и не мисля никога да се разделя с него ) и затова питам . Две гърнета са ( едно по средата и едно отзад ) . Искам само задното да сменя и попитах къде мога да си намеря яко )

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
КОлега Joro_Paveto къде да ги търся тия Ем комплект 33 . Дай малко инфо и кажи от къде да си купя гърненцето
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги ето едно линкче да видите за какво става дума !!! Кажете от тая машина дали мога да изкарам добър звук и изобщо изкажете по някое мнение
http://video.google.com/videoplay?docid ... 527&q=125p
http://video.google.com/videoplay?docid ... 527&q=125p
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Тея Фиатове са много над лада.Леле на тати и дядо първата машина.Кви спомени имам с такъв Фиат,а съм бил голем,колкото оная ми работа сега 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
BMW_325 TDS имал съм такъв Fiat много добра машинка е, но както и да е имам 1 гърне на Nes sport бих ти го дал за 40лв с два отвора е отзад, абе хубаво и не е карано много, та ако имаш интерес пиши на ЛС да ти пратя снимки.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
А ако държиш да е Ремус : http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?t=14073
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
BMW_325 TDS написа:... къде да ги търся тия Ем комплект 33
Магазина на ъгъла, на бензиностанция "МИД" в Мошино е на МК33

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

11 мнения
• Страница 1 от 1