Плазмено запалване?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: нещо
Мечтае да кара: бясно
Детайли за колата: 328

Плазмено запалване?

Мнение от petark » 30 Май 2007, 20:51

плазмено запалване,чували сте,пробвал ли е някои?

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 31 Май 2007, 0:00

тва за пловдив ли?
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 31 Май 2007, 1:16

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 31 Май 2007, 21:51

тва за запалването на Христо Бъчваров ли......
.....ама само за района на Пловдив ли работи? :mhihi:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: Плазмено запалване?

Мнение от kiko » 31 Май 2007, 22:41

petark написа:плазмено запалване,чували сте,пробвал ли е някои?

ас съм чувал само за камшично :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 31 Май 2007, 22:45

Преди около 4 месеца монтирах един от плзмените катализатори на инж.Бъчваров.Ефекта от това-по-добро палене,по-пълно изгаряне на бензина,намаление на вредните вещества в изгорелите газове,намаляване на разхода на бензин(при мен обаче е почти незначително).Ако говориш за това имам адреса и телефона.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 31 Май 2007, 22:49

Dozo написа:Ефекта от това-по-добро палене,по-пълно изгаряне на бензина,намаление на вредните вещества в изгорелите газове,намаляване на разхода на бензин(при мен обаче е почти незначително)

след това изказване водещите инжинери на тойота, генерал мотърс, бмв, фауве и даймлер излизат и публично си правят по едно харакири...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 31 Май 2007, 23:03

Dozo написа:Преди около 4 месеца монтирах един от плзмените катализатори на инж.Бъчваров.Ефекта от това-по-добро палене,по-пълно изгаряне на бензина,намаление на вредните вещества в изгорелите газове,намаляване на разхода на бензин(при мен обаче е почти незначително).Ако говориш за това имам адреса и телефона.

баце очакваи обаждане от пентагона

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 31 Май 2007, 23:13

alx написа:
Dozo написа:Ефекта от това-по-добро палене,по-пълно изгаряне на бензина,намаление на вредните вещества в изгорелите газове,намаляване на разхода на бензин(при мен обаче е почти незначително)

след това изказване водещите инжинери на тойота, генерал мотърс, бмв, фауве и даймлер излизат и публично си правят по едно харакири...

А помниш ли,че преди няколко години един българин откри как колата може да използва вода за гориво и малко по-късно въпросния учен (не помня дали беше професор) беше убит :confused:
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dozo » 31 Май 2007, 23:22

Небоите се човека е защитен :D А за харакирито,щом ги влече няма да ги спираме я.Гордеите се че това е измислено от БъЛГАРИН.Всеки който има желание може лично да се увери и да се запознае с човека.Нужно е да отделите 20тина мин.Не повече.

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 31 Май 2007, 23:24

Еми дам ама това означава срив за петролните компании та все още водата е за пиене и миене .
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

..............

Мнение от Тоо Cool » 31 Май 2007, 23:40

Да бе-принципно и българин е измислил и 8 цилиндров двигател работещ с вода, даващ минимум 450к.с. и отделящ в атмосферата единствено безвредна пара с миризма на пържени картофи..... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ае стига малоумни безмислици, а!!!!! То ако и един процент от тия дивотии бяха верни нали щехме са да караме всички на вода бе! То българина е майстор на приспособяването на разни неща-най-вече стават неземни цигании, ма представяте ли си кво щеше да е ако верно беха направили двигател с вода...от БМВ могат направо да закриват революционната си технология с водородния двигател-ние вече сме изобретили по-добър.....май...... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аааа, от Пентагона вчера са звъняли...отнело им е само 20 мин.....ше слагат БЪЛГАРСКИ воден двигател на транспортния "Глоубмастър"3, че мноо харчел на високо-октанов керосин...... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dozo » 01 Юни 2007, 0:17

Момци,тук става въпрос за плазмен катализатор.И говоря от опит.Карам 4 месеца вече с такъв.За никаква вода и прочие нестава въпрос.Споделям неща доказуеми.А цялата ра бота на това устройство е,че увеличава искрата на свещите и имаш по-пълно изгаряне на бензина.Сами можете да си представите това до какво води.Има устройства и за коли с делко има и за такива с бобини.Които желае повече информация/ане да вика,че гроздето е кисело/ и телефон ще дам и точно мястокъде да отиде да види и пита.Разтърсете се в гугъла,в другите форуми, а и в нашия има информация/е39/

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 01 Юни 2007, 11:23

Колега покарай още малко и пак ще си говорим за великото плазмено запалване на Бъчваров... На собствения си гръб съм изпитвал "великото" му изобретение, преди бая години чух за него и сложих такова устройство на Е30-та ми в началото бях супер доволен защото си въобразявах, че има ефект, но след извесно време се започнаха и проблемите непалене, неравномерсни обороти, паднал акомулатор и какво ли още не.... След 100 ходения по майстори и смяна на 2 акомулатора, 2 комплекта кабели за свещи, капачки и т.н. се установи че всичко идва от великото му изобретение... Свалих го и всичко се оправи. Аз не съм специалист и немога да дам обяснение какво точно е правилно на колата, но аз лично си го обяснявам просто с това, че колата е смятана за определена искра на свеща която той брутално променя.. С две думи това е най-голямата простотия която можете да си представите и ви уверявам, че след време започват проблемите, макар, че в началото всичко изглежда супер и набивате 10 пъти повече пари за да си оправите колата в сравнение с тези които сте дали за изобретението на Бъчваров.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Re: ..............

Мнение от SpUd3r » 01 Юни 2007, 12:21

Тоо Cool написа:....

Във вестниак го бях чел това (24 часа или Труд не помня),а не някъде по нета и затова съдя,че може наистина да е било истина особено, след като разбрах,че е убит,когато е заговорил за изобретението си ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата