ПРОСТИТЕ СЪСЕДИ!!!
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
ПРОСТИТЕ СЪСЕДИ!!!
http://vasiotsosed.blog.com.mk/node/666 ... r_page=100
Колеги погледнете този линк и ми кажете какъв човек трябва да си за да направиш такова нещо
Тва македонците са нехора направо
Как може да има толкова прост народ на тая земя направо немога да разбера
Думите не ми стигат да изкажа отвръщението ми към тая нация, и тия дето твърдят че македците биле българи имат много здраве от мене
Колеги погледнете този линк и ми кажете какъв човек трябва да си за да направиш такова нещо

Тва македонците са нехора направо

Как може да има толкова прост народ на тая земя направо немога да разбера

Думите не ми стигат да изкажа отвръщението ми към тая нация, и тия дето твърдят че македците биле българи имат много здраве от мене

- Гост
-
Мамицу им иебем,македоничку!!!
Тия са си чисти бугари!! Язък дето ги признахме първи!
Кво се получава като се изкъпе един македонец!?!?!?!.....Ми чист-българин!
Тия ако ги подпетиме,докато си дигнат трите танка и единия двуплощник и ше сме у Охрид! Имат един цар-Самуил!!!
И като ги питаш кой е преди него и кой е след него-не знаят!! Техен цар бил....!!!! Добреееее.....!Ма да не казват на никой,щот тва е ебати тайната!
В Охрид видях за първи път в живота си 2000та година линейка -Застава от тия костенурките ,дет са 1,5м дълги!!! Падна ми шапката! Нация!!!???!!!! Ареееееее-делегацияяааааа!!!
Тия са си чисти бугари!! Язък дето ги признахме първи!
Кво се получава като се изкъпе един македонец!?!?!?!.....Ми чист-българин!
Тия ако ги подпетиме,докато си дигнат трите танка и единия двуплощник и ше сме у Охрид! Имат един цар-Самуил!!!

И като ги питаш кой е преди него и кой е след него-не знаят!! Техен цар бил....!!!! Добреееее.....!Ма да не казват на никой,щот тва е ебати тайната!
В Охрид видях за първи път в живота си 2000та година линейка -Застава от тия костенурките ,дет са 1,5м дълги!!! Падна ми шапката! Нация!!!???!!!! Ареееееее-делегацияяааааа!!!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Има едно книжле "Десетте лъжи на македонизма" на Божидар Димитров (който между другото е поместен в този сайт). След като я прочетох доста от разбиранията ми по този въпрос се промениха драстично! Всичко отричате, македонски "братя", всичко, без Паисии. Защо? Защото той най-точно ви е сложил баш по местата ви, нали? А кои от вас богохулци на всяка плоча на почти всяка църква, е зачукал българия и пренабил ВЕЛИКА МАКЕДОНИЯ? Кои бяхте вие бре? Кой безбожник е изтрил името на цар Борис I от Кичевския манастир? Същото име (цар Борис I) в Дебърския манастир е заместено от името на Св. Стефанъ цар Дечански... ама е написано на БЪЛГАРСКИ. Защото вие макета език нямахте дори. На всичките ви църкви надписите са на български. Защо? Кажете!!! ЗАЩО?!

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Тоя изрод дето е сътворил тази простотия ще го бия като тупан ако го набарам някъде
Дано следващото нещо, което пише да е некролога на майка му!!!!

Дано следващото нещо, което пише да е некролога на майка му!!!!

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги ние сме си за подигравка , сега ще обясня защо !!!!! Ми медиците точно ние ги направихме на маймуни като ги оставихме да гният толкова години в тая мизерия при гнусните либийци . Какво направихме я тяхна помощ а ??????? Я кажете ???? Крепяхме си макарите ние и цялата управа толко години . А па напоследък ми дойде до кура с тия глупости - лентички , благотворителни концерти , не сте сами - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ и ПРОСТОТИИИИИИИИ
Да им еба пичката лелина !!!!!! Тия лентички да си ги заврат у газовете
Някои хора само си пълнят гушите за сметка на наще събратя !!!!! НЕ лентичките , концертите и молитвите при поповете ще оправят нещата , а само оръжието !!!!!!!!!!!!!!!! Ако медиците бяха германци до сега Германия да е сринала ЛИбия . 2-3 балистични ракетки и проблема е решен . А ние какви сме , кой го е еня за нас ???? Каква сила сме ние , да ви кажа ли - НИКАКВА !!!!!! Помнете ми думата ( казвам го с голяма мъка на сърцето ) ако не се предприемат военни действия срещу Либия медиците са обречени .. ПОомнете ми думите .

Някои хора само си пълнят гушите за сметка на наще събратя !!!!! НЕ лентичките , концертите и молитвите при поповете ще оправят нещата , а само оръжието !!!!!!!!!!!!!!!! Ако медиците бяха германци до сега Германия да е сринала ЛИбия . 2-3 балистични ракетки и проблема е решен . А ние какви сме , кой го е еня за нас ???? Каква сила сме ние , да ви кажа ли - НИКАКВА !!!!!! Помнете ми думата ( казвам го с голяма мъка на сърцето ) ако не се предприемат военни действия срещу Либия медиците са обречени .. ПОомнете ми думите .
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае щом гърците като отидат в Македония ги питат що казват, че са Македонци след като говорят на Български..... няма кво да се коментира повече
А и езика им е толкова измислен, че... чудили се кво да направят и вкарали няколко латински буквички, че да не е баш същото

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Майка ви да е*а тъпа македонска!!
Като го прочетох тва ми идва да ....аре да не нарушавам форумните правила..
Това са нещастници,които нямат народност,нито език,нито писменост.
Много далеч са от нас във всяко едно отношение.
Но този блог трябва да бъде свален от нета.Заемам се да намеря достатъчно добър хакер за да го направи.
За съжаление нищо повече не можем да направим..
П.С-а отдолу гаврата с Левски и всички други българи..
Мрете всичките,бе !!
EDIT: http://itbg.org/forums/index.php?showtopic=2594
Тук ще се вземат някакви мерки

Като го прочетох тва ми идва да ....аре да не нарушавам форумните правила..
Това са нещастници,които нямат народност,нито език,нито писменост.
Много далеч са от нас във всяко едно отношение.
Но този блог трябва да бъде свален от нета.Заемам се да намеря достатъчно добър хакер за да го направи.
За съжаление нищо повече не можем да направим..
П.С-а отдолу гаврата с Левски и всички други българи..
Мрете всичките,бе !!
EDIT: http://itbg.org/forums/index.php?showtopic=2594
Тук ще се вземат някакви мерки

Последна промяна BMWPetar на 28 Май 2007, 23:59, променена общо 1 път
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Blue&White
- кандидат ентусиаст
-
Прост и необразован народ еййй
А тоя, който го е написал това искам да видя как "привличат" майка му за 10 години в някой либийски затвор и се гаврят с нея и после да му видя скапаната физиономия
Д..ба нещастниците...

А тоя, който го е написал това искам да видя как "привличат" майка му за 10 години в някой либийски затвор и се гаврят с нея и после да му видя скапаната физиономия

- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
Тази малка, злобна и завиждаща нацийка трябва да се изтребе:bang:
, до крак
Как може да има такива хора:banghead:
, да мислят и още повече да правят такива глупости

Как може да има такива хора:banghead:

Re: ПРОСТИТЕ СЪСЕДИ!!!
Nightmare написа:...
Тва македонците са нехора направо![]()
![]()
![]()
Как може да има толкова прост народ на тая земя направо немога да разбера![]()
Колега (и за другите се отнася), айде малко мисъл, а!!!
Първо: Македонска нация няма и да псуваш македонците не е много умно.
Второ: В Македония се води антибългарска кампания от група хора, който правят глупости като тази. Те се мъчат (и за съжаление успяват) да насаждат омраза м/у българите от двете страни на границата. Подобна тъпотия е провокация, на която вие се хванахте като малки деца. Някакъв идиот е направил сайт с глупости и вие почнахте да псувате македонците. Псувайте създателя на страницата, не жителите на Република Македония. Малко мислене трябва. И по-леко с псувните, защото точно това е целта на тези от сайта--българи да псуват българи.
Трето: Някой да има идея какво са преживяли българите в Македония от 1878г. до сега

Четвърто: Като се има впредвид ние "истинските българи" в каква кочина живеем, не е много умно да им се смеем на бедността. Ние сме свободна държава от 129години, те от 16.
Айде със здраве и повечко мислене.
BMW_325 TDS написа:... А па напоследък ми дойде до кура с тия глупости - лентички , благотворителни концерти , не сте сами - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ и ПРОСТОТИИИИИИИИ![]()
Да им еба пичката лелина !!!!!! Тия лентички да си ги заврат у газовете
Някои хора само си пълнят гушите за сметка на наще събратя !!!!!
...

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Дааа, жалко е! Наистина, не знам откъде толкова омраза... Дядо ми е македонец (лека му пръст), ама истински македонец. Навремето негови роднини (богати) са го канили в Гърция да живее, като са му давали и земи. Но той е отказал с мотива, че си е чист БЪЛГАРИН и иска такъв да си остане. Че после и на фронта е бил, проливайки кръв за БЪЛГАРИЯ! Това за мене е патриот!
Не знам тия съвременни "македонци" (българофоби) откъде се пръкнаха, но те дори не осъзнават колко са жалки и ненормални
Всъщност това може да го направи само една държавна пропагандна машина, за което трябва да "благодарим" на бившите сръбски тоталитаристи...

It's not who You are, it's who You know...
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3