Въпрос към Перничаните ????
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Въпрос към Перничаните ????
Абе колеги съгражданини искам да ви попитам дали някой случайно знае имейл адреса на DJ Боби ( Водещия на радио Ултра ). Не знам колко хора са от Перник в тоя форум , ама ако ми помогне някой ще съм му много благодарен.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
И аз имам едно питане и за да не отварям нова тема ще си задам въпроса тук. Колеги, на коя дата е преклонението пред паметника на "Незнайния Голф"?

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
X-citer написа:И аз имам едно питане...

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги стига с тия тъпи бъзици за голфове !!!!!!!!!!!!! Колко пъти да ви казваме , че в Перник няма повече голфове от който и да е друг град !!!!!!!! Имаше доста теми за тия глупости , и не ми се иска и тази да се превръща в такава !!!!! Ако някой може да ми помогне по отношение на питането добре , а ако не може по добре да не пише глупости .
Пък и ние перничаните ( и по пернишките села ) поне дишаме по - чист въздух от гадния мръсен Софийски смок .
За последно ви казвам не се ебавайте със Перник

Пък и ние перничаните ( и по пернишките села ) поне дишаме по - чист въздух от гадния мръсен Софийски смок .
За последно ви казвам не се ебавайте със Перник

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
BMW_325 TDS написа:Колеги стига с тия тъпи бъзици за голфове !!!!!!!!!!!!! Колко пъти да ви казваме , че в Перник няма повече голфове от който и да е друг град !!!!!!!! Имаше доста теми за тия глупости , и не ми се иска и тази да се превръща в такава !!!!! Ако някой може да ми помогне по отношение на питането добре , а ако не може по добре да не пише глупости .
За последно ви казвам не се ебавайте със Перник![]()
![]()
Коуега, Вие от СТОМАНА може и да дишате смоК, ние в София сме на смоГ

A, за голфовете... от време на време минавам през Перник и мога да потвърдя - повече са, даже повечето са "тунинговани" по онзи - типичния начин

П.П. Любо, защо зачекна темата

9 мнения
• Страница 1 от 1