помогнете ако можете
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
помогнете ако можете
онзи ден докато си карах из Люлин реших да направя ляв завой от бул Добринова скала към бул. Царица Йоана. Свети зелено и от среща идва кола с ниска скорост преди която мога да мина и минавам, а зад нея се оказва в последствие че има голф който хвърчи със 120 поне и изпреварва от дясно колата преди която минавам (голф комби се оказа) и ме помазва от дясно. И резултата е че аз съм виновен за отнето предимство.
След катастрофата човека с Голф 2-ката скочи да ме бие за капак и да ме заплашва с какви ли не неща.
помогнете ми ако можете с някакъв съвет как да оправя нещата
След катастрофата човека с Голф 2-ката скочи да ме бие за капак и да ме заплашва с какви ли не неща.
помогнете ми ако можете с някакъв съвет как да оправя нещата

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
сори брат:( много тъпо:( преди 2 години с един френд излизахме от една уличка пред нас когато ни връхлетя един голф на Сот със 100км.ч. Френд-а, дето караше не можа да го види заради спрели коли и заради това, че с тази скорост с която беше Сот-а е минал много бързо разстоянието. Отнесе си го моят френд.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
супер мега зле
а тая тъпа гражданска отговорност за чии х** сплескан съм я плащал
дайте идей тя в какви ситуации играе?
а тая тъпа гражданска отговорност за чии х** сплескан съм я плащал
дайте идей тя в какви ситуации играе?

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Идеята на гражданската е, че сега ти няма да платиш нито лев за щетите на голфа.Това се поема от гражданската ти.Остава ти само набутването за твоята кола, което предполагам не е малко, но не е двойно.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
ама има хора дето още немогат да разберат, че гражданската отговорност, поема твоята вина, това не е каско. Това е гражданска отговорност. ТВОЯТА ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ, към тези на които си навредил, волно или неволно. Можеш да се опиташ да обжалваш, ама треа да измислиш сума ти свидетели, и си виновен и не си. Виновен си по правилника за отнемане на предимство, а не си виновен, че този кара с превишена скорост и изпреварва в неправилната лента, макар, че това също ще го оборят, щото тоя де е изпреварвал отдясно, ще каже, ми отляво имаше кола, тоа по средата караше почти като охлюв, аз кво съм виновен, че се движа в рамките на позволеното, но в най-дясната лента. И си изгорял, нищо неможеш да направиш, нито да го осъдиш, нито да прибереш пари отнякъде. За да го съдиш него, за нещо, първо трябва някак си да докажеш на държавата, че в ситуацията ти си прав, а не той. След туй, можеш да го съдиш него за нещо. 

Видях снимките на колата в "Продава", много жалко. Важното е, че не е станало нещо по-лошо.
Последна промяна ivan1979g на 23 Май 2007, 15:14, променена общо 2 пъти
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
същото птп имах преди няколко месеца,но бях от страната на голфа и както и да го погледнеш си си виновен...вярно,може да е бил с превишена скорост,но ти нарушаваш правилника и правиш ляв завой пред него,в моя случай аз не го виждах заради трамвай,пред който зави той,но нямаш никакъв шанс да обориш този случай 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
ivan1979g написа:Видях снимките на колата в "Продава", много жалко. Важното е, че е станало нещо по-лошо.
какво по лошо е станало ?

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
идеята на колегата беше че е добре че си жив и здрав и не си бил в интензивното на пирогов
пп.като видях снимките на седмицата направо ми се доплака
пп.като видях снимките на седмицата направо ми се доплака

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
а на мен още ми се реве
адски гадно ми е защото тая кола си ми е мечта
но знам само едно - следващата кола пак ще е същата, защото е доказано здрава
това е все пак удар с над 100км/ч
дано да е с друг късмет само
адски гадно ми е защото тая кола си ми е мечта
но знам само едно - следващата кола пак ще е същата, защото е доказано здрава
това е все пак удар с над 100км/ч
дано да е с друг късмет само

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
стискам палци да си сбъднеш мечтата отново. Нас като ни натресаха колата(омега комби) се пови и после като я оправиха (уж) при спиране беше нестабилна и въобще нямаше нищо общо.... В случая добре, че никой не е пострадал и дано не ти се случва повече подобно нещо!
15 мнения
• Страница 1 от 1