.............

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

.............

Мнение от Val4eto » 19 Май 2007, 11:00

Съжалявам,че пускам тази тема,но не се сдържах,при положение,че за мен са се изписали един куп глупости,и ми писна да слушам простотийте на body
извинявай "пич" ,ама как можеш да говориш такива глупости при положение ,че нито ме познаваш,най-малкото пък аз теб,нито ме знаеш каква съм,що съм и тн
а най-малкото пък да съм ти писала някога
и въобще не приляга на един голям и предполагам трезво мислещ човек да сипе такива обиди на ЛС и да се прави на големия мъж,това говори достатъчно за теб
ако си имаш някакви проблеми,не съм аз човека,който ще ти ги решава

WilliamsF1Team написа:

Ееееехееее, чакай малко body ли си къв си????

Това, че някои хора нямат възможност да се обличат със скъпи дрехи не значи, че са по-малко хора от теб. Престанете с тия истории...
И аз ако взимам 300лв заплата, няма да дам 250 за дънки. Не нападай така момичето, без значение дали сте си писали преди това или не. Просто е глупаво да си решавате "проблемите" пред толкова много хора...
body написа:

Виж какво приятел.Всяка жаба да си знае гйола.Майка и и баща и работят точно за 450лв баща и и 380 майка и.А малката се прави на гъзарка.Знаеш ли че са вдигнали ръце от нея хората?.Аз МРАЗЯ ТУРБО ГЪЗАРИТЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ!!! NO COMMENTS Exclamation

Абе ти си много прост човек честно...
Как може така да говориш бе. Без значение дали са вдигнали ръце от нея или не са нямаш право да говориш такива неща. Какво като взимат толкова, какво значение има това бе...???? Могат да взимат и 10лв, важно е че се борят за нещо в тоя живот. Лелеле. А тва за турбогъзарите, няма да го коментирам. Тя не се прави на гъзарка, а по тоя начин ти излизаш турбоселянин-ФАКТ!!!

:shock: :shock: :shock: :roll:

казах,каквото имах да казвам,моля ако е възможно някой модератор да заключи темата
Благодаря.
Най-много обичам "форумни героини"
Изображение

Назад към Извън Темата