КОМШИЙКАТА МЕ НАВОДНИ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

КОМШИЙКАТА МЕ НАВОДНИ!!!

Мнение от bobolink » 03 Май 2007, 10:46

Пичове направо съм бесен!!! Спомняте си преди време пуснах тази тема и нямаше да отварям нова, но не мога да я открия.

Значи да припомня на кратко за какво ставаше дума!
Има една дебелана над нас на която й тече банята от някъде. Последният път направо заваля във нас! Когато стана това нещо тя влизаше в болница, та аз си викам - айде не е човешко сега да я притеснявам но като се върне няма да й се размине!
Ето че след две седмици се върна тя...а да се засечем днеска, а утре...та снощи чак като се прибираме с жената от работа и тя на пейката. Наистина зле изглежда..инсулт нещо изкарала та както и да е!
Та подхващам болната за мене тема и й викам А.и дай да видиме да решиме проблема някак си...никакви пари не ти искам за щетите долу просто не искам повече да ми вали на главата! Даже ако такова ще ти помогна с пари да напраиме там някакъв ремонт на банята ти...

Тая като чу за ремонт побесня!!! Започна да се държи супер арогантно, взе да ме прекъсва и да се държи нагло - вика "сега аз говоря и ти ще мълчиш!"??? :D

Викам й аз искам с добро да решим нещата но може и с лошо!
Имаш два дена да си помислиш!

Тя вика тоя мухъл дето го имате долу го имам и аз! А й викам: не говорим за мухъла а за това че като се къпеш и ти тече от банята! Направо капе! Тя вика: ТОВА НЕ Е ВЕРНО!!!?

Хора имам проблем с невменяем човек! Кой е най добрият вариант за мене? Тя е стара мома с две котки и като я гледам....абе божа работа,
но дали да не дръпна един евтин ремонт и да го застраховам тоя апартамент?
Помагайте че не знам кво да правя!

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

..

Мнение от Is. » 03 Май 2007, 10:58

Ако се сещаш, преди ти казах да я вържеш за колата и да я'' поразходиш'' из квартала,ама ти не и не--ето сеа виждаш ли кво стаа ;)
А сега сериозно:Може би е време да се обърнеш към некои компетентни органи.
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: ..

Мнение от bobolink » 03 Май 2007, 11:04

Is написа:Ако се сещаш, преди ти казах да я вържеш за колата и да я'' поразходиш'' из квартала,ама ти не и не--ето сеа виждаш ли кво стаа ;)
А сега сериозно:Може би е време да се обърнеш към некои компетентни органи.

Е какви органи!??? То тя не желае никаква комуникация! Не иска да влезне у нас да види от къде тече, та камо ли аз да влезна у нея!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zayo » 03 Май 2007, 11:06

bobolink ,значи принципно можеш да и направиш ремонтче,ако не ти се разправя.А за застраховането не трябва да има мухъл следи от течове и т.н защото ще се идва на оглед за да се констатира ,че няма щети.Ако имаш твой човек,който застрахова имущества може да направиш врътката и да оставиш застрахователите да си я регресират.
Но ако наистина е луда ,както казваш няма да те пусне да и правиш ремонт.

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 03 Май 2007, 11:12

бате,ако искаш мога да си прекарам барабаните ми у вас,по закон10-14ч. и от 16-21ч. може да се свири,после ще видиш как ще започне да ти се моли. :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

..

Мнение от Is. » 03 Май 2007, 11:14

виж сеа:Първо пробвай с домоуправителя.ако не стане...знам ли ....мисля че си в правото си и в полицията да сигнализираш.
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 03 Май 2007, 11:18

zayo написа:bobolink ,значи принципно можеш да и направиш ремонтче,ако не ти се разправя.А за застраховането не трябва да има мухъл следи от течове и т.н защото ще се идва на оглед за да се констатира ,че няма щети.Ако имаш твой човек,който застрахова имущества може да направиш врътката и да оставиш застрахователите да си я регресират.

Я обясни по-точно че то нали и без това ще я регресират като ми шарат на мене кинти за ремонта! Имаш впредвид без да правя ремонт да ме застраховат ли?

младши ентусиаст
Аватар

Re: ..

Мнение от bobolink » 03 Май 2007, 11:19

Is написа:виж сеа:Първо пробвай с домоуправителя.ако не стане...знам ли ....мисля че си в правото си и в полицията да сигнализираш.

Ма нали вече ви казах че ТЯ Е ДОМОУПРАВИТЕЛЯ!!!

А полицията...кво да не я вържат та аз да влезна да ремонтирам!???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zayo » 03 Май 2007, 12:38

bobolink написа:
zayo написа:bobolink ,значи принципно можеш да и направиш ремонтче,ако не ти се разправя.А за застраховането не трябва да има мухъл следи от течове и т.н защото ще се идва на оглед за да се констатира ,че няма щети.Ако имаш твой човек,който застрахова имущества може да направиш врътката и да оставиш застрахователите да си я регресират.

Я обясни по-точно че то нали и без това ще я регресират като ми шарат на мене кинти за ремонта! Имаш впредвид без да правя ремонт да ме застраховат ли?

Да.Правиш примерно едно освежаване с латекс на твойта баня,колкото да прикриеш следите от мухъла и се застраховаш.
Ако искаш мога да поразпитам как стоят точно нещата , все пак съм в застрахователна компания :) ще ти драсна на ЛС като имам повече подробности :)

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 03 Май 2007, 12:43

консултирай се с някой юрист, със сигурност ще ти даде някой и друг ценен съвет как можеш да действаш
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 03 Май 2007, 12:58

zayo написа:
bobolink написа:

Да.Правиш примерно едно освежаване с латекс на твойта баня,колкото да прикриеш следите от мухъла и се застраховаш.
Ако искаш мога да поразпитам как стоят точно нещата , все пак съм в застрахователна компания :) ще ти драсна на ЛС като имам повече подробности :)

Айде моля ти се!!! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 03 Май 2007, 12:59

Zapa написа:консултирай се с някой юрист, със сигурност ще ти даде някой и друг ценен съвет как можеш да действаш

Ок! Мерси! :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 03 Май 2007, 17:45

bobolink написа:
Zapa написа:консултирай се с някой юрист, със сигурност ще ти даде някой и друг ценен съвет как можеш да действаш

доколкото знам, ако викнеш майстори и им платиш достатъчно ще изкъртят тавана в банята ти и ще оправят нещата от ДОЛУ-НАГОРЕ, има такъв вариант, вместо да влизат у тях. :roll: Това ми се струва като решение на проблема. :confused:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 04 Май 2007, 12:13

vicho написа:
bobolink написа:

доколкото знам, ако викнеш майстори и им платиш достатъчно ще изкъртят тавана в банята ти и ще оправят нещата от ДОЛУ-НАГОРЕ, има такъв вариант, вместо да влизат у тях. :roll: Това ми се струва като решение на проблема. :confused:

Съмнява ме това защото теча е не само в банята а и в коридора и на път за кухнята! :(

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 04 Май 2007, 12:20

от долу квот да сложиш оправяне нема ....докато не опраиш на тоя свинчок банята няма оправяне тъй че мисли нещо като агитации от комшии кат не ще да влезе снимай и поразиите в твоя апартамент и и ги залепи на дебелата мутра на тоя нерез---пълно е с ненормалници мама му :!: :!: :!:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата