Регистрация на Мотоциклет - процедура
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Регистрация на Мотоциклет - процедура
Значи от 4-5 години имам мотор, който все още си е със стар талон и жълт номер. Не е плащано нищо по него, даже не се води и на мое име
Абе сложна работа. Та тоз мотор имаше малко ядове които оправих саморъчно и сега си е на 6. Да обаче не мога да брамча с него, щото лошо.
Интересува ме какво да правя в такъв случай и каква е процедурата да регистрирам мотора и той да стане легална собственост и да си има изрядни документи.
С истинският собственик сме драснали един договор за покупко продажба и мисля че е достатъчно той вече да е мой
Интересува ме, данъци, винетки, колко пари в КАТ, въобще всичко.
Ако някой от вас е много наясно с нещата, лично ще му дойда на крак за да ми обясни. Пък аз ще почерпя

Абе сложна работа. Та тоз мотор имаше малко ядове които оправих саморъчно и сега си е на 6. Да обаче не мога да брамча с него, щото лошо.
Интересува ме какво да правя в такъв случай и каква е процедурата да регистрирам мотора и той да стане легална собственост и да си има изрядни документи.
С истинският собственик сме драснали един договор за покупко продажба и мисля че е достатъчно той вече да е мой

Интересува ме, данъци, винетки, колко пари в КАТ, въобще всичко.
Ако някой от вас е много наясно с нещата, лично ще му дойда на крак за да ми обясни. Пък аз ще почерпя

Последна промяна Pin2 на 20 Апр 2007, 20:20, променена общо 1 път
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
7 мнения
• Страница 1 от 1