Срамно ли е да не знаеш как се пишат думите
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Срамно ли е да не знаеш как се пишат думите
Според вас срамно ли е да не знаеш как се пише "Купува", "Газ" и т.н.

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
едно е да не знаеш как се пишат, друго е да пишеш в интернет, по чатове не знам някои да пише със запетайки?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Синът ми е 2-ри клас и точно сега тия работи ги учат... Да не знаеш как се пишат думите е равносилно на това да да нямаш дори начално, да не говорим за основно образование... Срамно е, разбира се!
It's not who You are, it's who You know...
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Бате кой ти говори за запетайките? И във форума се пише на кирилица, ама както искаш го кажи ама КОПУВА както и да го пишеш и зграда си е все... неграмотрно

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
sonny написа:Попринцип е направо срамно да се бъркат такива елементарни думи. Но има и друг момент, в нета на всеки му дреме, а и от бързо писане, се правят яко грешки. Аз самия пиша доста бързо и постоянно бъркам, някъде, не от неграмотност, а от объркване.
Като тук например.

Шегата настрана, право казваш. Обаче си личи кога някой е направил техническа грешка от бързане и кога наистина не знае как се пише някоя дума. Виждал съм един и същи човек да пише една и съща дума по 3-4 различни начина. Е ще ме прощаваш, ама това не е от объркване или бързо писане.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Гьорце, аз пиша из чатовете със запетайки. Ако свикнеш да пишеш по някакъв начин, пишеш така навсякъде, не мислиш ли?
Иначе по темата: за мен е е без значение кой как пише, то си е за него. Че е неграмотно и грозно, спор няма, ама пък... бях пуснал в темата за текстове и линкове един абзац, в който всички думи са объркани, но се четат...
Иначе по темата: за мен е е без значение кой как пише, то си е за него. Че е неграмотно и грозно, спор няма, ама пък... бях пуснал в темата за текстове и линкове един абзац, в който всички думи са объркани, но се четат...
err0r написа:Зантее ли, че кгоато чтеете нисапаното, вжано е првътаа и поледсанта бквуа от дмаута да бдаът на мсятото си. Мжетое да рзбъракате мстеата на оастнаилте бвуки и все пак нпиасатноо ще прдъолажва да се чтее с лкоета. Твоа ивда да пкаоже, че вскичтоо твоа вемре котео сте попрлеили в уилчище е нпразано, доасттънчо е блио да ви начуат да слгатае на мстяото им бутквие от наалчото и каря на вяска дмуа кяото пиеште.
Приичнтаа е в нчиана по котйо виашят мъозк оработбва ирнфоцмаията. Ткаа уяспвате да преочттее нааписното джае кгаото нтио енда дмуа не е изиспана пвраинло.

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Работата е там, че начина, по който пишеш издава донякъде и наличието на обща култура (или липсата и респективно) на дадена физиономия. Ако беше само до писането, би маа му 

---
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
theraven_nz написа:Работата е там, че начина, по който пишеш издава донякъде и наличието на обща култура (или липсата и респективно) на дадена физиономия. Ако беше само до писането, би маа му

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
72 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5