протестче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: със спомени

протестче

Мнение от sonny » 12 Фев 2007, 12:22

Поповод на простотиите дето ги сътвориха жълтурковците из ония дни, някой хора са направили това, и мисля, че е правилно http://bezbakshish.hit.bg/ Неможе да се изявявт гато господ.

ентусиаст
Аватар

Мнение от ian190 » 12 Фев 2007, 12:28

хората си имат искания и си ги отстояват.
извинявайте но точно тъпите бакшиши са тия които винаги за заедно.
да вземем да се поучим от тях а!
иначе си прав че постъпиха некоректно.
а аз по принцип не им оставям бакшиши, щот не ползвам такси. :mhihi:
мисля че това ще е по-голямото им наказание.

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 12 Фев 2007, 12:36

Много добра идея. Мислех си и аз за нещо подобно, но се отказах, а сега виждам и че на още някои му е хрумнало!
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 12 Фев 2007, 12:36

някакси не ме кефи да се слагат под общ знаменател всички - има си читави има и пущиняци 8)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 12 Фев 2007, 13:00

макар и приятел мои темата е безо4лива и краино глупава първо никога не слагаи си4ки под общт знаменател другото което е 4е на никои не са попре4или просто секи намира вариянт аз трябваше да стигна също до центъра но си хванах трамвая и толко и си свърших работа и не ругах по никои , незабраваите 4е и те са хора и благодарение на даржавата те работят това което могат инак щяха си4ки да са си по фабриките и да си ба4кат спокоино но уви това е демокрация всеки е свободен да говори и да прави каквото си поизка ако са нарушили нещо то има законови институции те са тези които ще съдят и бесят в караина сметка

мисалта мие ако не даи си боже казвам не даи си боже на някои наш познат съфорумец и добър приятел се слу4и нещо лошо както проимерно с таксметрофия шофиор които се пада роднина на наше мом4е от форума дали няма просто еи така да се дигнем си4ки и да блокираме парламента без дани дреме за трафика или просто и ние ще изкаме логи4но обяснение ДОКОГА ЩЕ ЖИВЕЕМ В ТАЗИ ПОМИНА ЯМЯ
колеги мислете добре преди да иказвате излияния по каквато и да е било тематика .относно медиците които е изкал е отишал на протеста сило (сони) ти беше ли там ????? или беше заринат в работа до ушите и неможеше да се обърнеш ,аз бях там и то неволно на раходка и просто не у4аствах също

не защитавам никои просто изкавам моито становище по вапроса
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 12 Фев 2007, 13:32

Съгласен съм за протеста им заради нелепата смърт на техния колега , но съм силно против техните тъпи искания - да карат без колани или да карат по Витошка.

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 12 Фев 2007, 13:53

///sasho написа:Съгласен съм за протеста им заради нелепата смърт на техния колега , но съм силно против техните тъпи искания - да карат без колани или да карат по Витошка.

..или цената на км да е 1 лв.. защото трябвало да бъде наполовина на бензина.. първо бензина е 1.60-1.70лв и 2рото и доста по важнотот е, че сигнурно има 1% бакшиши дето карат на бензин сички други са на газ и метан.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 12 Фев 2007, 16:18

Вярно е ,че във всяко стадо има мърша-въпроса е ,че при бакшишите в тяхното стадо рядко има читава "овца"!!!
След като повечето са кухари и наглеци е нормално хората да ги слагат под общ знаменател! Отделно начина им на протест и исканията им са просто нагли!!! Тва ,че са добре организирани не трябва да им дава право да си правят каквото си искат-казах го и в другата тема!
Наистина има начин да стигнеш от т.А до т.Б с най-различни превозни средства вкл. и трамвай !Само че аз искам сам да направя този избор ,а не някой да ми го налага,защото е решил да запуши града!!!
Наглостта им е безпределна - примери бол!!! Така че освен да им прави евала властта трябва да помисли и за другите -много повече хора,които плащат данъци и срещу тях искат ред!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepy_81 » 12 Фев 2007, 16:39

много добра идея евала щом са жалти не струват "с малки изклучения" :(

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 12 Фев 2007, 16:47

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 12 Фев 2007, 17:11

...тъй сме си ние, едните срещу всички, явяват се втори срещу първите, ще дойдат и трети срещу вторите, и т.н.... добре ни е в ямичката... :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: модерен ВАЗ

Мнение от _r3sp3c7_ » 12 Фев 2007, 18:10

Коооооооооооолко глупости са изсипани в тая тема, направо не ми го побира акъла :!: :!: :!: "Да не им се оставя бакшиш на таксиметровите шофиор" - ХаХаХаХа ... че вие защото оставяте... айде нема нужда... мн малко са широко скроените хора, оставящи бакшиш, да не кажеме, че болшинството илим оставя точно или при сметка 4.20лв ти дава 10 и не ти казва "Закръглете ги на 5" примерно, а чака да му върнеш по твое осмутрение, а ние връщаме 6, защото няма да обеднееме със тея 20 стинки, ама и вие няма да забогатеете със другите 80 който икономисали...:evil: :evil: :uups:
А пък за другото... на 16.02 без таксита... е тва пък чупи глупомера на темата :mhihi: :mhihi: че ако не сме ние кой ще ви прибира пияните кратуни по нощите бе драги ми другари...???
Бакшишите били прости и аругантни... е вие не сте ли, колкото хора са се качили толкова си гховорат на какъвто тон искат и за каквото си пойскат... че ние да не сме длъжни да слушаме за вашите проблеми и прочие... на пръсти се броят хората който са се съобразили с това наше "право" - да шофираме необезпокуявани, даже питат дали ще е удобно да проведат разговор по телефона, оценявайки факта, че те са се качили по свое желание и трябва да спазват някакви норми. Се едно да влезнете в нечии офис, кабинет, стая и да го давате на свободия :evil:
Направо сте невероятни моралисти

Айде със здраве :confused:

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 12 Фев 2007, 18:20

Да те са хора и да те имат права и да те трябва да ги отстояват,но НЕ по този начин НЕ след случилото се и НЕ в този ден,в който трябваше да покажем колко сме силни и задружни,а НЕ колко е голям патентния данък.Дизелчето е прав ,че не трябва всички под общия знаменател...и аз имам приятели бакшиши,които са готини,но както се казва "Едно изключение потвърждава правилото".Аз не съм човек,който няма да им остави пари,но това само ако съм доволен.Пак казвам,те трябва да си отстояват интересите,но не така!!!
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 12 Фев 2007, 19:26

без да искам пуснах същата тема но се коригирах на време :uups:

напълно съм съгласен и мисля да не се качвам повече в такси ако не е "на живот и смърт".ето и още един линк:
http://eu-taxi.hit.bg/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Фев 2007, 19:29

Като участници в движението:

Престанате да спирате, където си пожелате. Писна ни да ви заобикаляме и да се съобразяваме с вас!
Не спирайте внезапно без подаден мигач. И ако може въобще не спирайте внезапно. Мислете за тези зад вас!

Не карайте агресивно, създавайки опасност за пешеходци и други автомобили. Знаем, че бързате да изкарате пари, но ние пък искаме да останем живи!
Не карайте като охлюви, когато се оглеждате за клиенти!
И като цяло да съблюдавайте Правилника за движение по пътищата!
:idea: :!:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Следваща

Назад към Извън Темата