акт
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- prosto_pi4
- кандидат ентусиаст
-
акт
Действието се развива Май месец миналата година на един паркинг си правихме малко фън и дойдоха шапкарите и ми викат че щели да ми пишат акт ЗА ДЕМОНСТРАТИВНО ШОФИРАНЕ и мене ме напуши на смях . Действието се развива към 21:40 4аса. И оня ме даржа 25 мин. и в 10:05 ми писа акт че съм нарушавал нощната тишина и спокойствие.И тая вечер след ...... време ми дошло наказателното постановление от общината / каква експресност само/. Стойността му е 30 лв. , но искам да го обжалвам заради ченегето. Срока ми е седемденевен. Та някой, който е минавал по този път може ли да сподели последователността на действията и има ли изобщо смисъл.Благодаря предварително.
Умното си е умно .В кенефа да го затвориш - лафка ще отвори!
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ми те такава глоба са ти сложили, та да се откажеш от всякакви мераци. Но ако имаш време за губене... Четох тук преди време някой обясняваше нещо за жалби в съда и т.н., но не помня. Аз и възражения досега никъде не съм писал, щото все съм си бил виновен 

It's not who You are, it's who You know...
- prosto_pi4
- кандидат ентусиаст
-
:)
По принцип наистина нес и заслужава за 30 кинта да си губя времето , ама мн ме е яд на такива дето се правят на хитри .
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Тва лято на слънчев бряг ме издразниха едни шапкари на бариерата на комплекса, кадето ми се намираше хотела! Заядох се с тях и ги позапсувах. Понеже се връщах от плажа на влас с колата извикаха КАТ за 2 мин дойдоха 2 патрулки и след като ме провериха за всичко съзможно ми писаха акт за без личка карта
понеже си бях по бански и си носех само телефона и книжката!
Написах възражение 10 реда .... ей така за да ги издрязня официално
Това стана август месец... постановлението ми го донесе кварталния преди 1 седмица... глоба 50лв!
Тая глоба никога няма да я видят от мене да ти кажа не мисля и да обжалвам макар, че имам огоромно основание:
1. Представих документ за самоличност - шофьорска книжка
2. Има възражение в акта, подписано от полицаите
Просто не вижда смисъл. Аз гаврата си я направих с 5 тъпака там. Бях си на море а те се потяха в униформите от яд, че няма за какво да ме захапят, праз целото време им се смях в лицата и им обясних на тия на бариерата много любезно колко са некомпетентни пред колегите им, така че мисълта ми е .... МАЙНАТА ИМ

Написах възражение 10 реда .... ей така за да ги издрязня официално

Това стана август месец... постановлението ми го донесе кварталния преди 1 седмица... глоба 50лв!

Тая глоба никога няма да я видят от мене да ти кажа не мисля и да обжалвам макар, че имам огоромно основание:
Просто не вижда смисъл. Аз гаврата си я направих с 5 тъпака там. Бях си на море а те се потяха в униформите от яд, че няма за какво да ме захапят, праз целото време им се смях в лицата и им обясних на тия на бариерата много любезно колко са некомпетентни пред колегите им, така че мисълта ми е .... МАЙНАТА ИМ

- prosto_pi4
- кандидат ентусиаст
-
:)
Е да де ама аз тоя помияр го срещам всеки ден .
Е данъка ще ми се увеличи с 30 лв
Ама ще видим утре в кво настроение сам - може да се поразходя насам натам .

- mad maXXXL
- Потребител
-
мисля,че имаше 6-месечна давност и ако се превиши нищо не могат да ти направят,..
но трябва нвкой по-компетентен да каже
но трябва нвкой по-компетентен да каже
Tvrrr написа:Тва лято на слънчев бряг ме издразниха едни шапкари на бариерата на комплекса, кадето ми се намираше хотела! Заядох се с тях и ги позапсувах. Понеже се връщах от плажа на влас с колата извикаха КАТ за 2 мин дойдоха 2 патрулки и след като ме провериха за всичко съзможно ми писаха акт за без личка картапонеже си бях по бански и си носех само телефона и книжката!
Написах възражение 10 реда .... ей така за да ги издрязня официално![]()
Това стана август месец... постановлението ми го донесе кварталния преди 1 седмица... глоба 50лв!![]()
как щи пишат акт за без Лична Карта като си им представил книжка

П.П. Документ за самоличност е : Лична карта,Св-во за у-ие на МПС и Паспорт

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Тва с обжалването и съда е загубена кауза
При моетодело щот и аз бях решен да им разкажа играта се оказа че няма виновни
А аз пледирах за невинен или за виновен както реши съда, а съда реши средна работа няма виновни и няма невинни, е тва ако е съд аз съм трамвай на стъклени кола
Та мисълта ми е че сам си преценяваш, ама според мен няма смисъл, по скоро може да им правиш бърнаут на главите пред РПУ-то както правя аз и няма какво да ти кажат, щот е в нормалните часове за вдигане на шум

Та мисълта ми е че сам си преценяваш, ама според мен няма смисъл, по скоро може да им правиш бърнаут на главите пред РПУ-то както правя аз и няма какво да ти кажат, щот е в нормалните часове за вдигане на шум

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

8 мнения
• Страница 1 от 1