акт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

акт

Мнение от prosto_pi4 » 06 Фев 2007, 21:05

Действието се развива Май месец миналата година на един паркинг си правихме малко фън и дойдоха шапкарите и ми викат че щели да ми пишат акт ЗА ДЕМОНСТРАТИВНО ШОФИРАНЕ и мене ме напуши на смях . Действието се развива към 21:40 4аса. И оня ме даржа 25 мин. и в 10:05 ми писа акт че съм нарушавал нощната тишина и спокойствие.И тая вечер след ...... време ми дошло наказателното постановление от общината / каква експресност само/. Стойността му е 30 лв. , но искам да го обжалвам заради ченегето. Срока ми е седемденевен. Та някой, който е минавал по този път може ли да сподели последователността на действията и има ли изобщо смисъл.Благодаря предварително.
Умното си е умно .В кенефа да го затвориш - лафка ще отвори!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 06 Фев 2007, 21:10

Ми те такава глоба са ти сложили, та да се откажеш от всякакви мераци. Но ако имаш време за губене... Четох тук преди време някой обясняваше нещо за жалби в съда и т.н., но не помня. Аз и възражения досега никъде не съм писал, щото все съм си бил виновен :uups:
It's not who You are, it's who You know...

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от prosto_pi4 » 06 Фев 2007, 21:18

По принцип наистина нес и заслужава за 30 кинта да си губя времето , ама мн ме е яд на такива дето се правят на хитри .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 06 Фев 2007, 21:31

Тва лято на слънчев бряг ме издразниха едни шапкари на бариерата на комплекса, кадето ми се намираше хотела! Заядох се с тях и ги позапсувах. Понеже се връщах от плажа на влас с колата извикаха КАТ за 2 мин дойдоха 2 патрулки и след като ме провериха за всичко съзможно ми писаха акт за без личка карта :mhihi: понеже си бях по бански и си носех само телефона и книжката!

Написах възражение 10 реда .... ей така за да ги издрязня официално :mhihi:

Това стана август месец... постановлението ми го донесе кварталния преди 1 седмица... глоба 50лв! :mhihi:

Тая глоба никога няма да я видят от мене да ти кажа не мисля и да обжалвам макар, че имам огоромно основание:

1. Представих документ за самоличност - шофьорска книжка
2. Има възражение в акта, подписано от полицаите

Просто не вижда смисъл. Аз гаврата си я направих с 5 тъпака там. Бях си на море а те се потяха в униформите от яд, че няма за какво да ме захапят, праз целото време им се смях в лицата и им обясних на тия на бариерата много любезно колко са некомпетентни пред колегите им, така че мисълта ми е .... МАЙНАТА ИМ :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от prosto_pi4 » 06 Фев 2007, 21:49

Е да де ама аз тоя помияр го срещам всеки ден . :) Е данъка ще ми се увеличи с 30 лв :) Ама ще видим утре в кво настроение сам - може да се поразходя насам натам .

Потребител
Аватар

Мнение от mad maXXXL » 06 Фев 2007, 22:15

мисля,че имаше 6-месечна давност и ако се превиши нищо не могат да ти направят,..
но трябва нвкой по-компетентен да каже

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Paff » 07 Фев 2007, 1:53

Tvrrr написа:Тва лято на слънчев бряг ме издразниха едни шапкари на бариерата на комплекса, кадето ми се намираше хотела! Заядох се с тях и ги позапсувах. Понеже се връщах от плажа на влас с колата извикаха КАТ за 2 мин дойдоха 2 патрулки и след като ме провериха за всичко съзможно ми писаха акт за без личка карта :mhihi: понеже си бях по бански и си носех само телефона и книжката!

Написах възражение 10 реда .... ей така за да ги издрязня официално :mhihi:

Това стана август месец... постановлението ми го донесе кварталния преди 1 седмица... глоба 50лв! :mhihi:

Тая глоба никога няма да я видят от мене да ти кажа не мисля и да обжалвам макар, че имам огоромно основание:

1. Представих документ за самоличност - шофьорска книжка
2. Има възражение в акта, подписано от полицаите

Просто не вижда смисъл. Аз гаврата си я направих с 5 тъпака там. Бях си на море а те се потяха в униформите от яд, че няма за какво да ме захапят, праз целото време им се смях в лицата и им обясних на тия на бариерата много любезно колко са некомпетентни пред колегите им, така че мисълта ми е .... МАЙНАТА ИМ :bchug:

как щи пишат акт за без Лична Карта като си им представил книжка :shock: :shock: :shock: ,аз ако съм на твое място ще обжалвам (за спорта ) и ше спечеля ;)

П.П. Документ за самоличност е : Лична карта,Св-во за у-ие на МПС и Паспорт ;)

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 07 Фев 2007, 3:01

Тва с обжалването и съда е загубена кауза :winky: При моетодело щот и аз бях решен да им разкажа играта се оказа че няма виновни :shock: А аз пледирах за невинен или за виновен както реши съда, а съда реши средна работа няма виновни и няма невинни, е тва ако е съд аз съм трамвай на стъклени кола :evil:
Та мисълта ми е че сам си преценяваш, ама според мен няма смисъл, по скоро може да им правиш бърнаут на главите пред РПУ-то както правя аз и няма какво да ти кажат, щот е в нормалните часове за вдигане на шум :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

Назад към Извън Темата