"Не сте сами" и .... БиТиВи
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
"Не сте сами" и .... БиТиВи
Тази вечер се случи така, че да гледам новините на Канал 1 (всъщност още ги дават). Направи ми силно впечатление, че преди време говорителите носеха лентичките "Не сте сами" и отразяваха репортажи на темата. Обаче днес нито лентички, нито нищо. И веднага ми светна, че всеки път като гледам новините на БиТиВи, там ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се изтъква, че инициативата е на "БиТиВи, Дарик радио и вестник Стандарт". Непрекъснато се напомня за концерта, за някаква си песен, написана от незнам си кой, за шествието, което ще тръгва от НДК (централата на БиТиВи). И изведнъж ми кипна. Ама много. Да си въртят такава реклама и постоянно да се бият в гърдите, като личното ми мнение е, че просто не допускат до "Консорциума" други медии. А националната медия според мен не е никак за пренебрегване. Хората се бяха включили (сигурен съм, че преди около две седмици видях, че всички от БНТ носят лентичките), но това нагло рекламиране явно ги е отблъснало. И всичко това на гърба на медиците. Просто тия ми разсъждения ме искараха извън релси и вътрешно взех да им тегля едни такива майни, че чак ме хвана срам от самия себе си. И затова реших да споделя с вас. Не знам на какво мнение сте. Ма и да им се обадя да ги напсувам, ефект няма да има. Имам големи съмнения, че и от Дарик радио ще си замълчат, нали са в кюпа, въпреки че явно БТВ води хорото, тъй като слушам често Дарик и не съм чул такива изявления, или не ми е направило впечатление. Вестник Стандарт не чета. Е*аси как ми паднаха в очите... отвратих се направо...
It's not who You are, it's who You know...
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
споко, всичко е пари. няма ли пара или изгода, няма да се мръднат 'големите'. добре дошъл в реалната матрица 

- logout
- старши ентусиаст
-
t0sh написа:споко, всичко е пари. няма ли пара или изгода, няма да се мръднат 'големите'. добре дошъл в реалната матрица
Да де, ма всеки, който се включва в тая инициатива, непряко и неволно участва в рекламата. Само дето на стикерите не са отпечатали отдолу "БиТиВи и компания". Нещастници.... Добре че е жената наблизо, да се нацеливаме и да ми мине....
аз по принцип съм против тази кампания.и гледам накриво всеки,който си е зака4ил лентичка.Що ли?МИ първо,защо чак сега се поема тази инициатива???защо не се поде тази кампания преди 6 години???
второ:тази кампания си е абсолютно и целенасочено рекламна кампания на определени"обществени"медии,които се опитват да казват на хората как да живеят
И трето:защо още не са ги убили след две смъртни писъди?????-отговор-защото цицат парички от наще данъци,въртят цяла българия в техни ръце .
второ:тази кампания си е абсолютно и целенасочено рекламна кампания на определени"обществени"медии,които се опитват да казват на хората как да живеят

И трето:защо още не са ги убили след две смъртни писъди?????-отговор-защото цицат парички от наще данъци,въртят цяла българия в техни ръце .

Re: "Не сте сами" и .... БиТиВи
logout написа: Ма и да им се обадя да ги напсувам, ефект няма да има. ..
Най-малко ти олеква.. аз съм чест клиент на мейла им. Особено на новините.
Преди време си спомням колко дълго слово им теглих поради всичките пропагандаторски такива работи.. а конкретния повод май беше, че цяла седмица горе-долу храниха Люлин, че бил не знам си кво си... там не живеели хора, а престъпници и т.н. та си спомням също, че ден-два след мойто слово пуснаха репортаж за люлин в положителна светлина.. дали имат двете работи общо не знам, но е приятна мисълта, че може да са се повлияли за малко поне

п.п. и мен ме дразнят много за всичко и най-вече как изкарват полза от проблемите

what a helluva ride
- logout
- старши ентусиаст
-
Позамислих се и ми се завъртя друга мисъл в главата. А именно, че е възможно въпросните медии да са поканили повече други медии, но те, уплашени от знам ли и аз какво (особено БНТ, която е държавна телевизия, подчинена на правителството), да са отказали да се включат. И сега да им трият сол на главите. Но пък ако става въпрос само за чиста и неподправена кауза, тогава това саморекламиране и изтъкване нямат място. Пак нямат оправдание. Станали са нещо като затворена организация и никой друг няма право да се присъединява към тях. Те първи са си заплюли идеята, майната им на останалите. Още веднъж - НЕЩАСТНИЦИ (не за идеята, а за рекламата).
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
exotique написа:МИ първо,защо чак сега се поема тази инициатива???защо не се поде тази кампания преди 6 години???
Защото сега ги осъдиха на смърт. Преди 6 години срещу тях имаше само обвинения.

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
X-citer написа:Защото сега ги осъдиха на смърт. Преди 6 години срещу тях имаше само обвинения.
Ааа Любчо бъркаш нещо не сега а миналата година ги осъдиха а БТВ и компания ЧАК СЕГА се сетиха

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
AGT написа:X-citer написа:Защото сега ги осъдиха на смърт. Преди 6 години срещу тях имаше само обвинения.
Ааа Любчо бъркаш нещо не сега а миналата година ги осъдиха а БТВ и компания ЧАК СЕГА се сетихаНе случайно има една думичка """ШОУБИЗНЕС""" Ха сещайте се сега за какво иде реч.
арно го каза
чаааааааааааак след 7-8 години се сетиха за тех ... абе да не идват избори

сичко е една матрица както някои каза .. имат изгода тръбят ... ако ще и 100000 лентички да си накачим нема да им пука на ония там .. и след време някои ще каже ... еми това направихме (лентички лепихме) не стана много съжаляваме

- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
Хората са казали "По-добре късно, от колкото никога"
Нека пък да е реклама, кво от това... Не вярвам, че
телевизията ще спечели много повече зрители от това,
което имат. И без това Канал 1 си е пълен ташак от много време,
така че...
+ телевизията не може да отиде и да ги измъкне, а може
да популизира проблема и да отвори очите на хората в България
и извън нея.
Аз съм ЗА това, което правят!
Нека пък да е реклама, кво от това... Не вярвам, че
телевизията ще спечели много повече зрители от това,
което имат. И без това Канал 1 си е пълен ташак от много време,
така че...
+ телевизията не може да отиде и да ги измъкне, а може
да популизира проблема и да отвори очите на хората в България
и извън нея.
Аз съм ЗА това, което правят!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Ми както винаги пробемите се отразяват на населението. Политиците нищо не правят и накрая на нас ни е гадно и носиме лентички и текива работи. Иначе секи се прави на патриот да си е.. маиката.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
мисля, че идеята на кампанията е съпричастност, то че не можем да помогнем аз и ти, ние - ясно е...
Но е лошо когато се прави и реклама чрез това

Но е лошо когато се прави и реклама чрез това

- logout
- старши ентусиаст
-
Да, аз за рекламата говоря, не за самата инициатива. Обаче в 10:00 нарочно ги гледах пак, за да си затвърдя мнението
. Отделиха мнооого ефирно (рекламно) време за прословутата песен. А пък Дони се изцепи: "Който не отиде на площада без основателна причина, е най-големият глупак на Земята."
И него го уважаВАХ. Можеше да измисли по-смислена агитация...
'Юбчо е пуснал една тема в Мероприятията, така че погледнете и там (става въпрос за чистата страна на монетата
):
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=464097#464097

'Юбчо е пуснал една тема в Мероприятията, така че погледнете и там (става въпрос за чистата страна на монетата

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=464097#464097
Последна промяна logout на 06 Фев 2007, 14:10, променена общо 1 път
logout написа:Да, аз за рекламата говоря, не за самата инициатива. Обаче в 10:00 нарочно ги гледах пак, за да си затвърдя мнението. Отделиха мнооого ефирно (рекламно) време за прословутата песен. А пък Дони се изцепи: "Който не отиде на площада без основателна причина, е най-големият глупак на Земята."
И него го уважаВАХ.
Да и мене тоя охлюв много ме издразни!

_!_
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2