ПАЗЕТЕ СЕ КОЛЕГИ
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ПАЗЕТЕ СЕ КОЛЕГИ
днес направо се вкарах във филма ,бях до бачково и навръщане карам през централния булевард в асеновград ,посока пловдив и една смолянска алфа която ме задмина преди това ,както караше зад мен ре6и да отбие в дясно , в следващия скапан момент от най-дясна лента върти пълен да обърне обратно ,като в този момент аз карам в средна лента и да благодаря на господ 4е карам що -годе надежден немски автомобил скачам на спира4ката и успях да спра едва на 5-10см от задния му калник след което скапания наркоман си направи обратния завои и продължи ,аз побеснял върта обратен настигнах го ,изпреварих ,и му изсекох пътя да спре , алфата спря аз изкочих от бимата ,побеснял и уплашен , отварям врата и като го почнах скапания наркоман с блуза на ирон нещо си ,едни шамари ,барабар с колана го изкарат от колата а вътре още двама като него не смеят да излеза.аз подеснял едни шамари креща му -''ей ся тук та оставих мама ти наркоманска ,пак шамари ,стана калабалък викам му ''ей шана отрепи6 бе грозен селяндур такъв ,хубаво 4е хора дойдоха .ТА КОЛЕГИ ТВА ГО РАЗПРАВЯМ ЗА ДА СИ ОТВАРЯТЕ ОЧИТА НЕ НА 6 А НА 10 АКО МОЖЕ ЗАЩОТО КАТО СТЕ СИ ИЗЛЕЗНАЛИ НАРАЗХОДКА С ПРИЯТЕЛКАТА МОЖЕ И ДА НЕ СЕ ПРИБЕРЕТЕ ЗАРАДИ НЯКОЙ КЬОПАВ НАРКОМАН .МНОГО ВНИМАВАЙТЕ И СИ ПОДЪРЖАЙТЕ КОЛИТЕ АЗ НАПРАВО НЕ УСПЯХ ДА ПОВЯРВАМ КАК ТОЙ ТАНК С 60-70КМ СПРЯ ПОЧТИ НАМЯСТО . 

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Малко остро си реагирал, но като се замисля и аз може би бих реагирал така!
Такива ИДИОТИ са за бой!
Такива ИДИОТИ са за бой!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
колега ,аз на твое място бих реагирал по същия начин(много се паля от такива ситуации и от некадърни шофьори)....ако не беше го нашамарил ....бих те опрекнал

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Само бой за такива

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
JANI написа:аз незнам дали правилно съм пресъздал ситуацията ,но изкам да знаете 4е действително спрях на по-малко от 10см .а това си е и сериозна уплаха ,и да бях сам еби.......му м...та ама и мойта с мене беше а тя се изплаши доста пове4е
оо побойник

са в неделя ще ходя до бачково, ще те взема лична охрана

Аз имах подобна ситуация, Със старата седмиця бяхме, аз , жена ми и Скоти. Карам си по България надолу и на светофара на НДК си бях на зелено, ама от Черни Връх един тъпак беше спрял на средата на кръстовището, аз отбих да го заобиколя, ама тъпака в тоя момент даде газ, и ако не ми бяха спирачките щях да го целна във вратите. Оттам по него, а той се оплаши дава газ, ама с тая фиестичка ега ми избяга, натискам го отстрани да спре, ама и той се опитва да ме уплаши, че ще ме удари, оттамминавам пред него и спирам насредата на пътя, излизам от колата и със засилка на предния капак отгоре, после слязох и го донаритах капака. А оня седи в колата и дигнал ръцете като, че ше го гърмя за трофей. И си фанах по живо по здраво. След 4 месеца го засякох по пътя, още си караше с намачкания капак.
Така че колега, правилно си постъпил, да им дойде акъла и да се замислят всички как карат, и ние трябва да мислим ама и путките и тъпанарите трябва. Щото вече куцо и саката кара. На един приятел гаджето взе от първия път книжка и се хвали, а то баща и се познава с инструктора. Мойта кокошка, вика, ама аз ше хода да ги карам курсовете еди къде си, щото там го познавам. А ази аказах, значи въобще няма да караш курсовме и кола, та да не ми счупиш колата и да неутрепаш някой напътя
Така че колега, правилно си постъпил, да им дойде акъла и да се замислят всички как карат, и ние трябва да мислим ама и путките и тъпанарите трябва. Щото вече куцо и саката кара. На един приятел гаджето взе от първия път книжка и се хвали, а то баща и се познава с инструктора. Мойта кокошка, вика, ама аз ше хода да ги карам курсовете еди къде си, щото там го познавам. А ази аказах, значи въобще няма да караш курсовме и кола, та да не ми счупиш колата и да неутрепаш някой напътя

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Аз така ако обръщам да настигна всеки.... сутрин ше ходя по 2 часа до работата.... а вечер ше се прибирам по 4 часа.... 

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Honzik написа:Аз така ако обръщам да настигна всеки.... сутрин ше ходя по 2 часа до работата.... а вечер ше се прибирам по 4 часа....
Така е, баце ама някой шът просто идва в повече!

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Дилян Пенчев написа:Малко остро си реагирал, но като се замисля и аз може би бих реагирал така!
Такива ИДИОТИ са за бой!
бате ти какъфто си як каато мене бая бои ще да падне

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2